Moje "zaczarowane" kwiaty - kolekcja Haliny - 1cz.
Halinko, ale słodki "włochatek" z Twojego Sabotka. Widzę, że jeszcze trochę poczekamy na otwarcie pączka...
A ten siedmiokwiatowy wygląda, jakby łodyzkę obsiadły MOTYLE
Pora zimowa sprzyja u Ciebie częstym storczykowym zakupom ! He, he dobra wymówka na poprawienie humoru
Dobrze, ze nie mam czasu, bo juz dawno nie miałabym miejsca na nic nowego
A ten siedmiokwiatowy wygląda, jakby łodyzkę obsiadły MOTYLE
Pora zimowa sprzyja u Ciebie częstym storczykowym zakupom ! He, he dobra wymówka na poprawienie humoru
Dobrze, ze nie mam czasu, bo juz dawno nie miałabym miejsca na nic nowego
- orange30
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joasiu zniknęło masę postów więc chyba nie jesteś na bieżąco. Musze się pochwalić. Zamówiłam u Jolusi MM i Phal. equestris. A co się z tym wiąże? Otóż okazuje się, że jestem szczęściara (pierwszy raz chyba w życiu). MM ma 2 rośliny w doniczce a equestris ma sporo pędów i pąków. Muszę jeszcze kilka dni zaczekać na przesyłkę Umieram z ciekawości
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Niesamowita zmiana u tego cytrynka- wyglada jak zupełnie inny kwiat! Ale podoba mi sie bardziej, taki bardziej wyrafinowany się zrobił, więc chyba nie masz czego żałować! ;)
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
- orange30
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
Agnieszko, nie żałuję w ogóle, wręcz przeciwnie. On mi się teraz po stokroć bardziej podoba niż poprzednim razem. Ciężko mi zrobić odpowiednią fotkę. Tak ma te kwiatuszki rozłożone, że nie dam rady wszystkich uchwycić. Ciekawa jestem jak długo będą cieszyły jego kwiaty. Oby jak najdłużej, bo poprzedni, taki kremowy tylko kilka dni
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Mmmmmm.... ;:8 , ale porcja piękności :P . Ten żółty z fioletowawymi kropeczkami i zielonkawe paphiopedilum Boskie , reszta tez super :P .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||