Ogród mojej małej Wiki
- seba1999
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2014, o 20:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród mojej małej Wiki
Aniu po ile roślinki są w obi ?
Świetne zakupy.
Świetne zakupy.
- Alicja125
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj róże wspaniałe piękne kolorki
prymulki też urodziwe, a będziesz je sadziła do gruntu ja tez mam ich sporo i zastanawiam się kiedy ich posadzić:)

Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
- kaktusowe
- 50p
- Od: 26 lut 2016, o 17:29
Ja też narobiłam zakupów, a tu taka pogoda nadchodzi, że płakać się chce. Wrzosy już przycięłam, szałwię, lawendę, dobrze, że róże i budleje odpuściłam. Za tydzień zapowiadają u nas -19!! Poczekam do weekendu i będę przykrywać. My siejemy mieszankę pastwiskową, bez zbóż. Właśnie zainwestowałam w nasiona, bo czeka nas odnowa jednego pastwiska na wiosnę.
Trzymam kciuki za całe stadko i przyszłą hodowlę
Trzymam kciuki za całe stadko i przyszłą hodowlę

Na końcu zawsze jest dobrze, jeśli nie jest to znaczy że to jeszcze nie koniec
Wiejskie życie u Anetki
Wiejskie życie u Anetki
- TROJA
- 500p
- Od: 6 kwie 2017, o 09:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Seba koło 8zł za opakowanie wyszło, ale było tego kilka regałów w różnych cenach. Było z czego wybierać. A prymule te 10szt 15zł pojedynczo po 2,79zł.
Alu ja swoje prymule posadzę do skrzynek i będą stały przy domu - ale kiedy będą miały być większe przymrozki to schowam do werandy.
Pokażę jeszcze piwonie z carrefura

Alu ja swoje prymule posadzę do skrzynek i będą stały przy domu - ale kiedy będą miały być większe przymrozki to schowam do werandy.
Pokażę jeszcze piwonie z carrefura

Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Aniu, śliczne irysy kupiłaś . Zwłaszcza ten pełny
. Sporo zakupów, ale teren do obsadzenia masz duży , więc to na pewno nie koniec.
Szkoda że znowu wraca zima, ale mam nadzieję że nie na długo.

Szkoda że znowu wraca zima, ale mam nadzieję że nie na długo.
- Carmelka00
- Od: 25 lut 2015, o 14:22
Ania ja kiedyś kupiłam takie przerosłe i jakby zdziczałe róże,w ziemi odżyły, poobcinałam te połamane i teraz są piękne
widzę ,że zakupiłaś Iris sibirica Pink , tez go mam jestem ciekawa co z niego wyrośnie z tego
mój w piwnicy siedzi już w doniczce i ma pręgowane liście!

widzę ,że zakupiłaś Iris sibirica Pink , tez go mam jestem ciekawa co z niego wyrośnie z tego

- TROJA
- 500p
Anetko na temat pogody lepiej się nie wypowiadać
co roku jest gorzej, za czasów młodości było wiadomo jak szła już wiosna, że będzie ciepło, lato było latem a zima była zimą. Teraz wszystko pomieszane a ja tęsknię za stabilnością pogody. Nawet nie patrzałam jakie mają być u nas temperatury, wolę się nie stresować. My w tym roku nic na łąkach nie robimy, a w przyszłym będziemy przesiewać kawałek łaki. Jeździsz na swoich koniach?
Iwciu zobaczymy co z niego wyrośnie
Ten teren wolałabym mieć mniejszy to łatwiej można by to ogarnąć, a tak cały czas coś trzeba kupować by to jakoś obsadzić, na kilka najbliższych lat mam zajęcie. O pogodzie lepiej nie wspominaj
Lenko gdyby były przecenione te róże to można się pokusić, ale płacić normalną cenę za coś takiego to nie warto. A tego iryska to obie zobaczymy czy się zgadza odmianowo. Moje wszystkie też posadzone, jeszcze stoją w werandzie ale mam zamiar wynieść do stajni tam mam pokój nieogrzewany z dużymi oknami więc będą miały tam dobrze, tylko boję się tych mrozów co mają przyjść. Pokaż te pręgowane liście bo jestem ich ciekawa
Takie różyczki dziś dokupiłam

A tak wyglądają prymulki na ganku

6

Iwciu zobaczymy co z niego wyrośnie

Lenko gdyby były przecenione te róże to można się pokusić, ale płacić normalną cenę za coś takiego to nie warto. A tego iryska to obie zobaczymy czy się zgadza odmianowo. Moje wszystkie też posadzone, jeszcze stoją w werandzie ale mam zamiar wynieść do stajni tam mam pokój nieogrzewany z dużymi oknami więc będą miały tam dobrze, tylko boję się tych mrozów co mają przyjść. Pokaż te pręgowane liście bo jestem ich ciekawa

Takie różyczki dziś dokupiłam

A tak wyglądają prymulki na ganku

Pozdrawiam Ania
Aniu , nie wiesz ile bym dała za taki wielki areał do realizacji moich szalonych planów. A tak poważnie rzeczywiście pracę masz zapewnioną na długi czas. 

- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Witaj Aniu.
Sporo nakupiłaś.
Ja jeszcze nic. 
Sporo nakupiłaś.

- buum
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Kontakt:
Aniu piękne zakupy
Bardzo spodobały mi się róże
Muszę jeszcze dokupić
Niech będzie dużo tych kwiatów w moi raju
Jak te wszystkie róże zakwitną u Ciebie będzie super
Czego Ci życzę 

Jak te wszystkie róże zakwitną u Ciebie będzie super

- Bazyla
- Od: 15 lut 2017, o 20:44
Aniu widzę, że zakupy poczynione słuszne
Życzę, aby wszystkie się przyjęły i radowały Twoje, a przy okazji i nasze
, oczy.
Pozdrawiam, życzę ciepełka i oby ochłodzenie ominęło Twój ogród.

Życzę, aby wszystkie się przyjęły i radowały Twoje, a przy okazji i nasze

Pozdrawiam, życzę ciepełka i oby ochłodzenie ominęło Twój ogród.

- TROJA
- 500p
Iwciu zapraszam do nas możesz sadzić ile chcesz
mi już brakuje pomysłów jak to wszystko zagospodarować, można nawet szalone plany zrealizować.
Alu ja takie zwyklaczki kupuje, a Ty to same perełki zbierasz bo zwyklaczki już masz
Piotrek ja w zeszłym roku kupiłam dwie pierwsze pnące i pięknie kwitły dlatego postanowiłam zakupić więcej róż, jak zakwitną to będę kombinować jak naprawdę się nazywają
Beatko zakupy dopiero zaczęłam, mam bardzo dużo terenu do zagospodarowanie i tak po trochu dokupuję by mąż zawału nie dostał. Będę zdawać relacje na bieżąco co zakwitnie, jesienią sporo cebul sadziłam. A słoneczka to wszystkim trzeba by naładować baterie
To są prymulki kupione wczoraj na przecenie po 1zł po małej reanimacji

A te to juz wczoraj wsadziłam, teraz portreciki z bliska

Jeszcze moja wiosna

Alu ja takie zwyklaczki kupuje, a Ty to same perełki zbierasz bo zwyklaczki już masz

Piotrek ja w zeszłym roku kupiłam dwie pierwsze pnące i pięknie kwitły dlatego postanowiłam zakupić więcej róż, jak zakwitną to będę kombinować jak naprawdę się nazywają

Beatko zakupy dopiero zaczęłam, mam bardzo dużo terenu do zagospodarowanie i tak po trochu dokupuję by mąż zawału nie dostał. Będę zdawać relacje na bieżąco co zakwitnie, jesienią sporo cebul sadziłam. A słoneczka to wszystkim trzeba by naładować baterie

To są prymulki kupione wczoraj na przecenie po 1zł po małej reanimacji

A te to juz wczoraj wsadziłam, teraz portreciki z bliska

Jeszcze moja wiosna

Pozdrawiam Ania
- Bazyla
- Od: 15 lut 2017, o 20:44
Aniu prymulki urocze, czekam na bieżące fotorelacje
Co do zakupów na "raty" to też stosuję tę metodę mając na uwadze dobrostan zdrowotny mojego M

Co do zakupów na "raty" to też stosuję tę metodę mając na uwadze dobrostan zdrowotny mojego M

- buum
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Kontakt:
Aniu byłem wczoraj w biedronce i widziałem róże co kupiłaś
Chyba dzisiaj zakupię
A widziałaś te na pniu??? 18,99zł ale pięknie wyglądają na zdjęciu!!! W sumie są trzy rodzaje: te co kupiłaś za 6,99zł , te na pniu i jeszcze jedne w tym woreczku za 3,99zł
Zaraz idę z żoną na zakupy 

A widziałaś te na pniu??? 18,99zł ale pięknie wyglądają na zdjęciu!!! W sumie są trzy rodzaje: te co kupiłaś za 6,99zł , te na pniu i jeszcze jedne w tym woreczku za 3,99zł

- TROJA
- 500p
Beatko takie drobniejsze zakupy mniej się odczuwa w domowym budżecie to też plus, a to że M na zawał nie zejdzie to bezcenne bo przecież ktoś musi grządki przekopać czy też nowe pergole porobić (no troszkę tych planów jest
). Czekam aż zakwitną prymulki w ogrodzie bo tam też troszkę ich rośnie.
Piotrek czekam na zdjęcia co ciekawego kupiłeś, a potem będziemy sprawdzać zgodność odmianową kto miał więcej szczęścia
Te co kupowałam były po 6,99zł i 7,99zł, u nas te w woreczkach nie były zbyt ciekawe, tych na pniu nie chce bo gorzej je zabezpieczyć na zimę a u mnie chłodniej niż u Ciebie.
Dziś cały dzień ładne słoneczko i temperatura doszła od -2 do 4, ale niestety ma być jeszcze chłodniej. Dziś kupowaliśmy marchew dla koni i okrywałam kilkoma warstwami koców by nie zmarzła w stajni bo blisko drzwi stoi.

Piotrek czekam na zdjęcia co ciekawego kupiłeś, a potem będziemy sprawdzać zgodność odmianową kto miał więcej szczęścia

Dziś cały dzień ładne słoneczko i temperatura doszła od -2 do 4, ale niestety ma być jeszcze chłodniej. Dziś kupowaliśmy marchew dla koni i okrywałam kilkoma warstwami koców by nie zmarzła w stajni bo blisko drzwi stoi.
Pozdrawiam Ania