Moj zielony wątek - kwiato_maniaczka
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kwiatuszki masz przepiękne. Piesek też cudowny tylko szkoda, że tak psoci. Wspólczuję.
Ja też mam w domu szkudnika w postaci mojego synka, który dorwał się do doniczki z wysianym kiwi , które już wzeszło na ok 1 cm. Zastałam podłoge w takim samym stanie co Ty . Kiwi muszę wysiać jeszcze raz, bo nic nie uratowałam
Ja też mam w domu szkudnika w postaci mojego synka, który dorwał się do doniczki z wysianym kiwi , które już wzeszło na ok 1 cm. Zastałam podłoge w takim samym stanie co Ty . Kiwi muszę wysiać jeszcze raz, bo nic nie uratowałam
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu
co tam nowego słychać i widać u Twoich kwiatków :P Jak tam gardenia ?dostałaś sadzoneczkę?Ukorzeniłaś?
co tam nowego słychać i widać u Twoich kwiatków :P Jak tam gardenia ?dostałaś sadzoneczkę?Ukorzeniłaś?
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
-
A włożyłaś doniczkę z sadzoneczką do torebki foliowej?Ja włozyłam i tylko od czasu do czasu otwierałam.Roslinka była w środku cała obroszona.Musi mieć dużą wilgotność w czasie ukorzeniania.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 1000p
-
Moja w czasie ukorzeniania nie zrzuciła ani jednego listka.Spróbuj wsadzic jeszcze do torebki,może cos z niej jeszcze będzie.I pamiętaj musi mieć wilgotno cały czas.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
-
- 1000p
-
- 1000p
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Mam złe przeczucie
Dlaczego ja nie jestem wielbicielką poczty
Przecież to istna kradzież
Przesyłka nawet nie widziała skrzynki oddana prosto do rąk pracownika poczty który wkłada ją do skrzynki z innymi priorytetowymi i idzie dalej w świat nikt z obcych przecież nie miał do niej dostępu
Wszystkie zapakowane były tak samo > tylko ta miała środku pudełko po jakimś maśle czy margarynie > żeby się nie zgniotło zaklejona była tak żeby nie było można zajrzeć do środka i może to sugerowało coś ciekawego
Sama już nie wiem zobaczymy jaki to będzie miało koniec
Dlaczego ja nie jestem wielbicielką poczty
Przecież to istna kradzież
Przesyłka nawet nie widziała skrzynki oddana prosto do rąk pracownika poczty który wkłada ją do skrzynki z innymi priorytetowymi i idzie dalej w świat nikt z obcych przecież nie miał do niej dostępu
Wszystkie zapakowane były tak samo > tylko ta miała środku pudełko po jakimś maśle czy margarynie > żeby się nie zgniotło zaklejona była tak żeby nie było można zajrzeć do środka i może to sugerowało coś ciekawego
Sama już nie wiem zobaczymy jaki to będzie miało koniec
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu, a do mnie dotarły Twoje roślinki po całym długim tygodniu. Wszystkie prawie całe i zdrowe tylko kalanchoe i echeweria nieco spłaszczone. Pewnie dlatego, że niedelikatnie traktowano tą cenną paczuszkę. Teraz wszystkie poza wyjątkiem benków, bluszczyków i anginki odpoczywają sobie w świeżuteńkiej, specjalnie zakupionej na tę okazję ziemi :P
Sliczne są. Dziękuję Asieńko ;:2
Sliczne są. Dziękuję Asieńko ;:2
Moje doniczkowce i sukulenty