Moje różne zakątki......cz.3.- Aktualny
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje różne zakątki......cz.3.- Aktualny
Aniu pomiziaj Fionkę
Widzę że u Ciebie jeszcze tulipany nie rozkwitły, moje dzisiaj rano buchnęły kolorem i ciekawa jestem jak długo będą kwitły, bo narcyzy kwitły stanowczo za krótko!
Śliczna magnolia
Wszyscy sobie dokładamy pracy i robimy nowe rabatki ale przecież musi się coś dziać
Widzę że u Ciebie jeszcze tulipany nie rozkwitły, moje dzisiaj rano buchnęły kolorem i ciekawa jestem jak długo będą kwitły, bo narcyzy kwitły stanowczo za krótko!
Śliczna magnolia
Wszyscy sobie dokładamy pracy i robimy nowe rabatki ale przecież musi się coś dziać
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aguś72 To kawałeczek do Chełma jest.Ale nie strasznie daleko.A w która stronę , zdradzisz ??
ciągle jestem ciekawa twojego ogrodu .
Klimat mamy surowy ale i upalny.Tak tutaj już mamy.Dziękuję i pozdrawiam cieplutko
Anusia 77 Cieszę się,że trafiłaś do mnie.
O to fajnie,że tak dobrze piszesz o róży Ghislaine .I mi ona się bardzo spodobała.ciekawa jestem tylko jak ona u nie będzie rosła.I
jak zimowała w tych wschodnich stronach Polski.
Powojniki w większości rosną.ale kilka też mi wypadało.Ale ja je bardzo lubię.I jakieś inne dokupuję .
A Fiona to nasz najpiękniejszy rodzinny kwiatuszek.
JAKUCH-Jadziu Lepiej późno niż wcale.Cieszę się,że jesteś
to prawda, pracy,,, nie do przerobienia.Znam to bardzo bobrze. Zaległości, jeszcze sa.niestety.Tak już ostatnio mam.
Dziękuję za miłe słowa.
Iwonko1 oj, oj spóźniona u mnie była wiosna, spóźniona.Ale szybko nadrabia.A z dnia na dzień ich przybywa.
Sporo różnych roślin naupychane.To i będzie co cieszyć i pokazywać.
U nie z tulipanami też rożnie.
To prawda, nowe kwitną jeden w jeden.A te 2-3 letnie to i u mnie w mniejszości.
Fiona to taka nasza umilaczka, strażniczka, przytulaszczka i łowczyni wielka.
Mam nadzieję,że nowe powojniki będą dobrze rosły u mnie.W dalszym ciągu stoją w doniczkach, bo szeleszcze nie wiem gdzie je posadzę.
korzo_m-Dorotko O tak, Fiona ma baczenie na wszystko.Ciekawa i ciekawska to jest wszystkiego wokół.
nowy teren i te wszystkie prace i nie przerażają.starom sie nie myśleć, za bardzo.I mieć nadzieję,że kiedyś i tam będzie pięknie.
Tak, wiosna nadrabia swój przespany w śniegu czas.
jeszcze nowa rabata nowe prace,, sama nie wiem czy dobrze robię.
Na weekend ją wykończę, już białe kamyczki kupiłam i dzban na biało pomaluję.
Tak dokładnie tak.Te rośliny w poczekajce będą na nowy teren.
marpa-Maryniu ileś lat temu, myślałam,że mam ogród zrobiony.a tu od tego czasu 2/3 rabat i roślin przybyło.Wariactwo .
O tak i fotografowanie lubimy bardzo Jeszcze nie wszystko i się podoba u mnie.Ale na to funduszy nie mam.
Fiona to nasza ulubienica.
Narcyzki
[rl=https://www.fotosik.pl/zdjecie/cc085f132724ea53][/url]
I inny złamał się,,, bidka
Szafirki, mam w kilku miejscach.Po przekwitnieniu usze je pozbierać i posadzić w jedno miejsce.Wówczas będą bardziej zauważalne i ładniej wyglądały w ogrodzie.
c.d.n
ciągle jestem ciekawa twojego ogrodu .
Klimat mamy surowy ale i upalny.Tak tutaj już mamy.Dziękuję i pozdrawiam cieplutko
Anusia 77 Cieszę się,że trafiłaś do mnie.
O to fajnie,że tak dobrze piszesz o róży Ghislaine .I mi ona się bardzo spodobała.ciekawa jestem tylko jak ona u nie będzie rosła.I
jak zimowała w tych wschodnich stronach Polski.
Powojniki w większości rosną.ale kilka też mi wypadało.Ale ja je bardzo lubię.I jakieś inne dokupuję .
A Fiona to nasz najpiękniejszy rodzinny kwiatuszek.
JAKUCH-Jadziu Lepiej późno niż wcale.Cieszę się,że jesteś
to prawda, pracy,,, nie do przerobienia.Znam to bardzo bobrze. Zaległości, jeszcze sa.niestety.Tak już ostatnio mam.
Dziękuję za miłe słowa.
Iwonko1 oj, oj spóźniona u mnie była wiosna, spóźniona.Ale szybko nadrabia.A z dnia na dzień ich przybywa.
Sporo różnych roślin naupychane.To i będzie co cieszyć i pokazywać.
U nie z tulipanami też rożnie.
To prawda, nowe kwitną jeden w jeden.A te 2-3 letnie to i u mnie w mniejszości.
Fiona to taka nasza umilaczka, strażniczka, przytulaszczka i łowczyni wielka.
Mam nadzieję,że nowe powojniki będą dobrze rosły u mnie.W dalszym ciągu stoją w doniczkach, bo szeleszcze nie wiem gdzie je posadzę.
korzo_m-Dorotko O tak, Fiona ma baczenie na wszystko.Ciekawa i ciekawska to jest wszystkiego wokół.
nowy teren i te wszystkie prace i nie przerażają.starom sie nie myśleć, za bardzo.I mieć nadzieję,że kiedyś i tam będzie pięknie.
Tak, wiosna nadrabia swój przespany w śniegu czas.
jeszcze nowa rabata nowe prace,, sama nie wiem czy dobrze robię.
Na weekend ją wykończę, już białe kamyczki kupiłam i dzban na biało pomaluję.
Tak dokładnie tak.Te rośliny w poczekajce będą na nowy teren.
marpa-Maryniu ileś lat temu, myślałam,że mam ogród zrobiony.a tu od tego czasu 2/3 rabat i roślin przybyło.Wariactwo .
O tak i fotografowanie lubimy bardzo Jeszcze nie wszystko i się podoba u mnie.Ale na to funduszy nie mam.
Fiona to nasza ulubienica.
Narcyzki
[rl=https://www.fotosik.pl/zdjecie/cc085f132724ea53][/url]
I inny złamał się,,, bidka
Szafirki, mam w kilku miejscach.Po przekwitnieniu usze je pozbierać i posadzić w jedno miejsce.Wówczas będą bardziej zauważalne i ładniej wyglądały w ogrodzie.
c.d.n
- anabuko1
Ignis05-Krysiu Najważniejsze,że Fiona jest nasza.I łowna.
A z fotografowaniem jej, to już różnie.Często zrobi focha i sobie pójdzie w swoją stronę.
Czereśnie u mnie już kwitną.A inne drzewka czekają .
O fajnie, te podpórki do clemków prawda ?Oj coś znajdziesz do nich, nawet jednoroczne pnące mogą być, .Lub też inne.
Wiosna z letnimi temperaturami już sfolgowała.
wiosna się rozkręca z nia na dzień.I bardzo dobrze.U ciebie też już ciekawa i ładna jest.
Dziękuję za dobre słowo i życzenia.Wszystko potrzebne.
koziorozec-Martuś Druga strona ogrodu z widokiem magnolii w ty roku nie za-ciekawa.
O i nasza ulubienica.Lubi rożne miejsca w ogrodzie.
bombovka Witaj!! O, miło mi,że zajrzawszy do moich zakątków.Magnolie sa cudne.
A pokażesz nam swój ogród ??W bardzo ciekawy miejscu widzę mieszkasz.Międzyzdroje..Umm, nie byłam tam.Tylko widziałam w tV.I słyszałam.Zapraszam jeszcze.
clem3-Małgosiu Oj bardzo chciałbym mieć tą czarodziejską różdżkę i w ogrodzie dużo zmienić.A tak,,,, pomału, jak żółw zmiany idą.Ale i tak cieszą.
Tak wiosna cieszy i rozkręca się.I to nic ,że zaraz plewienia nas dopadną.
Tak, futrzasta Fiona zawsze jest dla najładniejsza.
Maska-Marysiu Witaj! Dobrze, Fionke wymizam.
Tulipany tez pomalu się rozkręcają.Tylko te sadzone na jesieni będą ładniejsze.A te z poprzednich lat, niestety nie wszystkie mają pączki.Szkoda.
No właśnie, wszyscy,,, zawsze coś tworzymy, dodajemy, harujemy,Żyjemy
Moja imienniczka - Magnolia Ann
W ubiegłym roku mogłam swobodnie robić zdjęcia na dwie strony.A teraz ??Marnie to wygląda .
Bukiecik hiacyntowy
C.d.n.
A z fotografowaniem jej, to już różnie.Często zrobi focha i sobie pójdzie w swoją stronę.
Czereśnie u mnie już kwitną.A inne drzewka czekają .
O fajnie, te podpórki do clemków prawda ?Oj coś znajdziesz do nich, nawet jednoroczne pnące mogą być, .Lub też inne.
Wiosna z letnimi temperaturami już sfolgowała.
wiosna się rozkręca z nia na dzień.I bardzo dobrze.U ciebie też już ciekawa i ładna jest.
Dziękuję za dobre słowo i życzenia.Wszystko potrzebne.
koziorozec-Martuś Druga strona ogrodu z widokiem magnolii w ty roku nie za-ciekawa.
O i nasza ulubienica.Lubi rożne miejsca w ogrodzie.
bombovka Witaj!! O, miło mi,że zajrzawszy do moich zakątków.Magnolie sa cudne.
A pokażesz nam swój ogród ??W bardzo ciekawy miejscu widzę mieszkasz.Międzyzdroje..Umm, nie byłam tam.Tylko widziałam w tV.I słyszałam.Zapraszam jeszcze.
clem3-Małgosiu Oj bardzo chciałbym mieć tą czarodziejską różdżkę i w ogrodzie dużo zmienić.A tak,,,, pomału, jak żółw zmiany idą.Ale i tak cieszą.
Tak wiosna cieszy i rozkręca się.I to nic ,że zaraz plewienia nas dopadną.
Tak, futrzasta Fiona zawsze jest dla najładniejsza.
Maska-Marysiu Witaj! Dobrze, Fionke wymizam.
Tulipany tez pomalu się rozkręcają.Tylko te sadzone na jesieni będą ładniejsze.A te z poprzednich lat, niestety nie wszystkie mają pączki.Szkoda.
No właśnie, wszyscy,,, zawsze coś tworzymy, dodajemy, harujemy,Żyjemy
Moja imienniczka - Magnolia Ann
W ubiegłym roku mogłam swobodnie robić zdjęcia na dwie strony.A teraz ??Marnie to wygląda .
Bukiecik hiacyntowy
C.d.n.
- Aguss85
- Od: 21 lut 2016, o 18:34
Twoja imienniczka magnolia cudownie kwitnie Anuś, u mnie z kolei jeszcze narcyzy nie kwitną, wszystkie dopiero szczypiorki wypuściły, jakieś same bardzo bardzo późne mam A tulipany to już niektóre przekwitają i muszę zbierać listki pod badylami Jakiś krótki w tym roku ten pokaz, ehh. Do maja połowa przekwitnie Fionka bardzo elegancka panna Mizianko i ode mnie
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
- silversnow
- 500p
- Od: 30 maja 2016, o 23:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu jak już u Ciebie kolorowo .Tyle pięknych narcyzów, szafirki i już masz tulipanki Widzę też piękne ciemierniki i hiacynty. Wspaniałe ujęcia magnolii. Nowe powojniki też bardzo mi się podają. Fiona jest cudowna.Prawdziwa zdystansowana kocia królowa o tajemniczym spojrzeniu Niezwykły zwierzaczek ..A u mnie powolutku wiosna się kończy.. Jeszcze z tydzień czasu i będzie po tulipanach, narcyzach. Jakaś taka ona szybka i krótka..
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne wiosenne widoki Aniu ze swojego ogródka serwujesz jak zwykle...
Wiosenny czas chciałoby się zatrzymać jak najdłużej!Po długiej zimie kolorowe swieżynki cieszą na maxa !Miłego pracowitego weekendu życzę!
Wiosenny czas chciałoby się zatrzymać jak najdłużej!Po długiej zimie kolorowe swieżynki cieszą na maxa !Miłego pracowitego weekendu życzę!
- anabuko1
Aguss85-Agnieszko
Anny sa zawsze wspaniałe.
To i magnolia spisuje się znakomicie.
U nie narcyzki i tulipany z poprzednich lat są widzę w skąpym kwitnieniu.Tylko te nowe, jeden w jeden to kwitną na całego.
O co tu chodzi ??
Tulipany większości u mnie dopiero rozkwitają.
Fionka i dzisiaj dla nie zapozorowała ..No cóż parę dni pańci nie widziała
Przyjechałam w na dębowy w blasku zachodzącego słońca,
I zastałam... królujące tulipany :
Ou , Maryniu Wybaczcie,,, jutro odpowiem..
Anny sa zawsze wspaniałe.
To i magnolia spisuje się znakomicie.
U nie narcyzki i tulipany z poprzednich lat są widzę w skąpym kwitnieniu.Tylko te nowe, jeden w jeden to kwitną na całego.
O co tu chodzi ??
Tulipany większości u mnie dopiero rozkwitają.
Fionka i dzisiaj dla nie zapozorowała ..No cóż parę dni pańci nie widziała
Przyjechałam w na dębowy w blasku zachodzącego słońca,
I zastałam... królujące tulipany :
Ou , Maryniu Wybaczcie,,, jutro odpowiem..
- gosia_lublin
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 12 mar 2018, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu -mówisz: pokaż ogródek ? mój ogródek jeszcze jest na etapie tworzenia- jeszcze nie mam roczku nawet już co nieco pokazuję w temacie "Raczkowanie w ROD" ale u mnie jeszcze roślinki śpią - nawet tulipany mają dopiero pączki- nie wiem czy wiosna przyjdzie na końcu do Lublina? U ciebie jak zwykle pięknie i starannie wszystko dopracowane a roślinki chyba cię lubią że chcą już cieszyć twoje oko. Kotka piękna pilnuje wszystkiego mój też ostatnio pomagał mi kopać warzywniak a że jest domowy to nawet robaczków nie chciał zjadać - za to podgryzał inne roślinki. Zwróciłam uwagę na bardzo piękny domek na twojej działce- prawdziwe miejsce relaksu juz masz kochana
Gosia
- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Skoro wiosna przyszła to ja też jestem.
Wreszcie nacieszymy się kolorami i zmęczymy przy plewieniu.
Wreszcie nacieszymy się kolorami i zmęczymy przy plewieniu.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Aniu pięknie kwitną tulipany a pracy z pewnością masz mnóstwo .Fionka z pewnością ucieszona na widok pańci
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,ale miło zastać taką niespodziankę tulipanową ,cudowne są ,a jeszcze tak pięknie pokazane ,a dlaczego Fiona Cię nie widziała,nie mieszka z Tobą ,czy Ty wyjechałaś na troszkę ,pozdrawiam
- anabuko1
silversnow-Olu O, ooo wiosna już się rozkręca na całego dużo juz się robi dużo roślin i kwitnień.
Ciemierniki, hiacynty, jeszcze kwitną.
I moja imienniczka-Magnolia też też :)Powojniki posadzone,Tylko tajga jeszcze nie,Stoi w doniczce i jeszcze miejscówki nie ma.
I tak chciałam .I do tego dążyłam z nasadzeniami,żeby zawsze było coś kwitnącego.Cóż tak jestem ,że lubię kolory.
A tulipanów jeszcze u mnie będzie ,,,co pokazywać:)Ale narcyzki są skąpe w kwitnieniu.
Fiona tutaj ma raj, ale i pilnuje się nas i ogrodu.
marpa-Maryniu Dziękuję, dziękuję.O tak chciałoby się zwolnić trochę ten czas w kwitnienia.A teraz i już i w końcu mamy dużo rożnych kwitnień.
Dzisiejszy dzień był pracowity, trochę nasion jednorocznych kwiatów posiałam i malowałam rożne rzeczy na biało,I rabatę wykończyłam.Ale już jutro ją pokażę
A ty tez pewnie miałaś pracowity weekend ??
Tulipan Jan Paweł II
tulipan exotic emperor
Tulipanowych portretów jeszcze będzie i będzie
Magnolia Ann - jeszcze kwitnie
Wybaczcie,,,jutro odpowiem na pozostałe posty,Padam..
Hosty rosną.Zaczynają.Suuper!
Nie wszystkie jeszcze są widoczne.Ale już idą go góry.
Ciemierniki, hiacynty, jeszcze kwitną.
I moja imienniczka-Magnolia też też :)Powojniki posadzone,Tylko tajga jeszcze nie,Stoi w doniczce i jeszcze miejscówki nie ma.
I tak chciałam .I do tego dążyłam z nasadzeniami,żeby zawsze było coś kwitnącego.Cóż tak jestem ,że lubię kolory.
A tulipanów jeszcze u mnie będzie ,,,co pokazywać:)Ale narcyzki są skąpe w kwitnieniu.
Fiona tutaj ma raj, ale i pilnuje się nas i ogrodu.
marpa-Maryniu Dziękuję, dziękuję.O tak chciałoby się zwolnić trochę ten czas w kwitnienia.A teraz i już i w końcu mamy dużo rożnych kwitnień.
Dzisiejszy dzień był pracowity, trochę nasion jednorocznych kwiatów posiałam i malowałam rożne rzeczy na biało,I rabatę wykończyłam.Ale już jutro ją pokażę
A ty tez pewnie miałaś pracowity weekend ??
Tulipan Jan Paweł II
tulipan exotic emperor
Tulipanowych portretów jeszcze będzie i będzie
Magnolia Ann - jeszcze kwitnie
Wybaczcie,,,jutro odpowiem na pozostałe posty,Padam..
Hosty rosną.Zaczynają.Suuper!
Nie wszystkie jeszcze są widoczne.Ale już idą go góry.
- anabuko1