Konkurs AF marzec 08 - głosowanie
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochani !
Jest mi bardzo miło , cieszę się i bardzo dziękuję za gratulacje. Przyznam, że jestem zaskoczona tym głosowaniem, bo rzadko zaglądam na stronę konkursu - tylko kiedy oddaję głos .
Chciałam bardzo Wam podziękować za uznanie i zaufanie do mojej osoby / chociaż wirtualnej / . Miło jest wiedzieć, że komuś przydają się moje rady i że ktoś lubi ze mną poklikać.
Bardzo wszystkim dziękuję. Tym którzy oddali na mnie swoje głosy i tym którzy złożyli mi życzenia. :P
Zapraszam do dalszej wspólnej , ogrodniczej przygody.
Jest mi bardzo miło , cieszę się i bardzo dziękuję za gratulacje. Przyznam, że jestem zaskoczona tym głosowaniem, bo rzadko zaglądam na stronę konkursu - tylko kiedy oddaję głos .
Chciałam bardzo Wam podziękować za uznanie i zaufanie do mojej osoby / chociaż wirtualnej / . Miło jest wiedzieć, że komuś przydają się moje rady i że ktoś lubi ze mną poklikać.
Bardzo wszystkim dziękuję. Tym którzy oddali na mnie swoje głosy i tym którzy złożyli mi życzenia. :P
Zapraszam do dalszej wspólnej , ogrodniczej przygody.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wielkie dzięki Karo za dobrą wiadomość, za dobre chęci i za przewodnictwo kiedy zaczynałam.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki