Hosta foto rok 2008
Najbardziej cieszy mnie to,że forum bardzo prężne, a wątek hościany popularny. Kilka lat temu próbowałem rozruszać te sprawę na gazeta.pl ale nie szło. Praktycznie tylko sam tam pisałem:(
Poza tym tam sie ciągle o coś kłócili...
W końcu i do nas dotarł szał host, bo w pełni na to zasługują:)
montana MACROPHYLLA - przewodnicząca do krzyżówek host Olgi Petryszyn w ramach "Great American Hosta" obok widoczny "listek" Frosted Jade
Poza tym tam sie ciągle o coś kłócili...
W końcu i do nas dotarł szał host, bo w pełni na to zasługują:)
montana MACROPHYLLA - przewodnicząca do krzyżówek host Olgi Petryszyn w ramach "Great American Hosta" obok widoczny "listek" Frosted Jade
Droga Pidżamo., ciesze sie, że jesteś tutaj, masz sporą kolekcję i odmiany, których ja nie mam .
Prosimy więc o jak najwięcej fotek. Niech świat wie, że Polacy nie gęsie...:)Tylko konieczne podpisy odmian bezpośrednio.
Przyznaj sie w sezonie do Komodo Dragon, Lakeside Dragonfly... Powinny być już duże:)
MOUNT TOM
LEMON MERINGUE
Prosimy więc o jak najwięcej fotek. Niech świat wie, że Polacy nie gęsie...:)Tylko konieczne podpisy odmian bezpośrednio.
Przyznaj sie w sezonie do Komodo Dragon, Lakeside Dragonfly... Powinny być już duże:)
MOUNT TOM
LEMON MERINGUE
... no może kilka takich się znajdzie:) zaledwie kilka!
Komodo Dragon - wymacane trzy olbrzymie odrosty, powinna już w tym sezonie pokazać na co ją stać!
Lakeside Dragonfly jeszcze nie została przeanalizowana pod kątem dodatkowych odrostów, ale nawet jednopędowa jest piękna, niestety nie mam foty:(
poniżej zdjęcie Fire and Ice oraz Paul's Glory
Komodo Dragon - wymacane trzy olbrzymie odrosty, powinna już w tym sezonie pokazać na co ją stać!
Lakeside Dragonfly jeszcze nie została przeanalizowana pod kątem dodatkowych odrostów, ale nawet jednopędowa jest piękna, niestety nie mam foty:(
poniżej zdjęcie Fire and Ice oraz Paul's Glory
Beata