Nieziemski świat Małgosi
aconitum , dziękuję Ci bardzo .
Asieńko to ciekawe pytanie . Niestety nie jestem mobilna , więc OBI do którego nie raz chciałabym zajrzeć jest dla mnie odległe.
Mam blisko siebie Centrum Ogrodnicze Majewskich ( Gosia chyba je zna) , tam najczęściej kupuję w ogóle kwiaty,czasem jakieś markety, ale większość mojej kolekcji ma za sobą podróże (Allegro lub Roellke-Niemcy) .
Mam z tym związanych pare przygód , ale o tym opowiem jak się spotkamy .
Byłam też w maju na wystawie we Wrocławiu , ale zaopatrzyłam się tylko w akcesoria u Manuella (Orchidsklepik), kusiło mnie jedno dendrobium,ale było w kosmicznej jak dla mnie cenie.
Jeśli masz pomysł , to ja jestem otwarta .
Asieńko to ciekawe pytanie . Niestety nie jestem mobilna , więc OBI do którego nie raz chciałabym zajrzeć jest dla mnie odległe.
Mam blisko siebie Centrum Ogrodnicze Majewskich ( Gosia chyba je zna) , tam najczęściej kupuję w ogóle kwiaty,czasem jakieś markety, ale większość mojej kolekcji ma za sobą podróże (Allegro lub Roellke-Niemcy) .
Mam z tym związanych pare przygód , ale o tym opowiem jak się spotkamy .
Byłam też w maju na wystawie we Wrocławiu , ale zaopatrzyłam się tylko w akcesoria u Manuella (Orchidsklepik), kusiło mnie jedno dendrobium,ale było w kosmicznej jak dla mnie cenie.
Jeśli masz pomysł , to ja jestem otwarta .
Pozdrawiam cieplutko Małgosia.
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Małgosiu,pięknie u Ciebie tylko pozazdrościć. Jeśli chodzi o storczykarnę w Łańcucie to byłam w niej ostatnio, jest kilka fotek na moim wątku jeśli masz ochotę pooglądać to zapraszam. Miałam przyjemność poznać osobiście panią Danusię oprowadziła mnie po królestwie , dla mnie też jest góru,mówiłam jej o tym,wiedzę ma ogromną.
Pozdrawiam :P
Pozdrawiam :P