Anolkowe roślinki
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I jeszcze Asparagus sprengera z nasionek, który jest nader skromny. Marzy mi się jedna pierzasta roślinka koło łóżka, ale to chyba nie będzie on Razem z nim przedstawiam Aspidistrę - zdobycz forumkową , która niestety nie chce rosnąć
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli
Oby - chciałabym mieć kiedyś bujną A może ktoś ma odstąpić bulwki asparagusa? Pokażę Wam jeszcze wieloryby mojego m., który niezadowolony, że dłubię przy roślinkach - poszedł dłubać u swoich rybek (jakość taka sobie, i coś mi się z datownikiem pomieszało )
- anoli
Na zdjęciach są Skalary i giętkoząb czarnobrzuchy - opaczek, kirysek, i glonojad - zbrojnik niebieski
A tak mój królewicz wykorzystał moment nieuwagi przy sprzątaniu szafy
A tak mój królewicz wykorzystał moment nieuwagi przy sprzątaniu szafy
- anoli
Następne zielone sierotki Dwa krotony w jednej doniczce. Odmian nie jestem pewna - strzelałam
Dwie begonki mieszkające razem Zamek
Kawa i jej problemy. Listki dostały brzydkich brązowych plamek - jakieś rady? Co jej źle robię?
I wielkie podziękowania dla Forumek, które powiększyły moją kolekcję o niektóre z tych skarbów
Dwie begonki mieszkające razem Zamek
Kawa i jej problemy. Listki dostały brzydkich brązowych plamek - jakieś rady? Co jej źle robię?
I wielkie podziękowania dla Forumek, które powiększyły moją kolekcję o niektóre z tych skarbów