Ogródek AGNESS cz.2
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczne fotki! Nadrabia ostro wiosna u Ciebie. U mnie cebulice przekwitają już, ale omieg dopiero ma pączki. Przyznam się, że ja również mam słabość do goździków wszelkiej maści. Kilka odmian mam. Na zdjęcia kwiatów trzeba poczekać jeszcze trochę. Byłam z rana na rynku i jestem zadowolona z zakupów. Zaraz wstawię fotki u siebie.
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Olu bardzo Ci dziękuję, strasznie się cieszę, że podoba Ci się Czekam na relacje z działki ja się dziś napracowałam za wszystkie czasy- wreszcie- Miałam dwóch pomocników moją Olę i jej kolegę zrobiliśmy ogrom pracy wydarliśmy 4 taczki darni- bo przecież trzeba powiększyć rabaty- mój mąż stwierdził, że już niedługo nie będzie miał po co odpalać kosiarki Wkopałam folię oddzielającą od trawy, posadziłam troszkę roślinek. Teraz muszę kombinować kamieniska, żeby to wszystko obłożyć
Izuś zaraz biegnę do Ciebie zobaczyć Twoje zakupy a na zdjęcia goździków będę czekała z niecierpliwością
Cyntuś dzięki, dla mnie też, bo uwielbiam sasanki Już się nie mogę doczekać, kiedy rozkwitną wszystkie kępy
Ewuś dziękuję faktycznie forsycja jest bardzo popularna, ale piękna i taka wczesna, chyba dlatego tak bardzo lubiana A czemu sasanki źle rosną u Ciebie, myślałam, że one takie niekłopotliwe
Carlu zgadzam się z Marcinem, najlepiej ją podciąć zaraz po kwitnieniu, wtedy pięknie się rozgałęzia, zagęszcza i super kwitnie w następnym roku
Marysiu dziękuję ślicznie ja to jestem skalniakara nawet płaską długą rabatę wzdłuż podjazdu obkładam kamieniorami uwielbiam wszelkiego rodzaju roślinki nadające się na skalniaki W tym roku muszę koniecznie przerobić swój mniejszy skalniak, ponieważ ma zbyt ciężką ,zbitą ziemię i kiepsko na nim rosną rośliny- dobrze jedynie mech
Izuś zaraz biegnę do Ciebie zobaczyć Twoje zakupy a na zdjęcia goździków będę czekała z niecierpliwością
Cyntuś dzięki, dla mnie też, bo uwielbiam sasanki Już się nie mogę doczekać, kiedy rozkwitną wszystkie kępy
Ewuś dziękuję faktycznie forsycja jest bardzo popularna, ale piękna i taka wczesna, chyba dlatego tak bardzo lubiana A czemu sasanki źle rosną u Ciebie, myślałam, że one takie niekłopotliwe
Carlu zgadzam się z Marcinem, najlepiej ją podciąć zaraz po kwitnieniu, wtedy pięknie się rozgałęzia, zagęszcza i super kwitnie w następnym roku
Marysiu dziękuję ślicznie ja to jestem skalniakara nawet płaską długą rabatę wzdłuż podjazdu obkładam kamieniorami uwielbiam wszelkiego rodzaju roślinki nadające się na skalniaki W tym roku muszę koniecznie przerobić swój mniejszy skalniak, ponieważ ma zbyt ciężką ,zbitą ziemię i kiepsko na nim rosną rośliny- dobrze jedynie mech
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sasanki cudne.
Wszystko pięknie kwitnie u Ciebie.
Trochę deszczu by się przydało a wtedy błyskawicznie zrobi się zielono.
Wszystko pięknie kwitnie u Ciebie.
Trochę deszczu by się przydało a wtedy błyskawicznie zrobi się zielono.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki