Ogródek brunetki cz.2
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
podziwiam, piękna wiosna i ten porządek, wszystko wymuskane na 6 +
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Ale odwiedzin Bardzo sie cieszę Od wczoraj nie mogłam wejść na forum
Halinko cieszę , się również . Co do rabatek to trochę się tego nazbierało , ale cieśzę sie ponieważ nie ma problemu ,że coś sie nie zmieści
Alu tak podobał mi sie ten biały żwirek , że musiałam coś z nim wykombinować...
Ido przed domem chce jeszcze posadzić w donicach calle , ale jeszcze trochę za wcześnie , aby je wystawić na zewnątrz i czekają sobie w domku
Urszulko patrz ile chcesz
Olu jeśli chodzi o konary to za bardzo sie nie wysilałam . Moja teściowa mieszka niedaleko lasu . Ktoś na sam brzeg powywoził mnóstwo takich przeróżnych korzeni . Więc postanowiłam sie nimi zaopiekować i tak wyladowały na skalniaczku
Grażynko dziękuje ,ale na 6 to u mnie jeszcze daleko
Halinko cieszę , się również . Co do rabatek to trochę się tego nazbierało , ale cieśzę sie ponieważ nie ma problemu ,że coś sie nie zmieści
Alu tak podobał mi sie ten biały żwirek , że musiałam coś z nim wykombinować...
Ido przed domem chce jeszcze posadzić w donicach calle , ale jeszcze trochę za wcześnie , aby je wystawić na zewnątrz i czekają sobie w domku
Urszulko patrz ile chcesz
Olu jeśli chodzi o konary to za bardzo sie nie wysilałam . Moja teściowa mieszka niedaleko lasu . Ktoś na sam brzeg powywoził mnóstwo takich przeróżnych korzeni . Więc postanowiłam sie nimi zaopiekować i tak wyladowały na skalniaczku
Grażynko dziękuje ,ale na 6 to u mnie jeszcze daleko
Alu myśle , że z twoimi tulipankami nie będzie tak źle i ożywją sie jeszcze a do tego pozmieniały kolorki ........istne cuda
Zeniu twoje tulipany na pewno też pięknie już rozkwitły ......jutro polecę do twojego ogródka je obejrzeć , bo mam nadzieje , że uwiecznisz je na fotkach...
Dalo rzeczywiscie tulipany są piękne i jest tyle odmian i kolorów , że można dostać zawrotu głowy . Ja też co jesień coś dokupuję i dosadzam , bo to jakiś nowy kolor się pokazał , albo nowa odmiana . Ale naprawdę , nie żałuję , bo są piękne
Zeniu twoje tulipany na pewno też pięknie już rozkwitły ......jutro polecę do twojego ogródka je obejrzeć , bo mam nadzieje , że uwiecznisz je na fotkach...
Dalo rzeczywiscie tulipany są piękne i jest tyle odmian i kolorów , że można dostać zawrotu głowy . Ja też co jesień coś dokupuję i dosadzam , bo to jakiś nowy kolor się pokazał , albo nowa odmiana . Ale naprawdę , nie żałuję , bo są piękne
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne tulipanki Reniu - jak jeden mąż!u mnie nie wszystkie się udały posadziłam sporo jesienią,zabezpieczyłam odpowiednio przed gryzoniami ale chyba" przedobrzyłam"z ziemią za bardzo ją wzbogaciłam bo się poskręcały jakby były zawirusowane..Ale było ich kilkanaście z różnych źródeł i "zaprawiałam" przeciw grzybowo".Większość się nie pokazała a cebule miękkie i rozlazłe.No cóż za błędy się płaci!A u Ciebie pięknie! 8)
pozdrawiam.
Maryna. ;:54
pozdrawiam.
Maryna. ;:54