A ja gdzieś czytałam,że monstery się nie pryska i teraz już nie pryskam tylko palik czasem jak w moim buszu zraszam inne roślinkiMiro78 pisze:Kasiu ale masz maluszków... Monsterka pierwsze listki ma przeważnie bez dziur,wytwarzają się dopiero na starszych.Gdzieś wyczytałem,że korzystnie na dziurki wpływa częste zraszanie,ale nie wiem czy to prawda..
Moja prywatna kwiaciarenka cz.2
- Mama Aguni
- 1000p
- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja moją monsterkę pryskam. Kasiu sa takie monsterki o samych wcięciach bez dziurek. A tedziurawe mają dziurki dopiero na starszych listkach. Nie jest jej może troszkę ciasno w doniczce? Cudna jest nie wiem, co Ty od niej chcesz :P
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agunia bo z Ciebie niezła szczęściara jest
Teresko ja swojej monstery nie pryskam
anoli moja monsterka ma i dziurki i wcięcia Może ma i za ciasno, ale czekam jeszcze z przesadzeniem, bo ukorzeniam tam młodą szczepke i nie chcę jej ruszać Trochę mnie jednak denerwuje, że jakoś tak dziwnie rośnie
Aniu bardzo dziękuję
Teresko ja swojej monstery nie pryskam
anoli moja monsterka ma i dziurki i wcięcia Może ma i za ciasno, ale czekam jeszcze z przesadzeniem, bo ukorzeniam tam młodą szczepke i nie chcę jej ruszać Trochę mnie jednak denerwuje, że jakoś tak dziwnie rośnie
Aniu bardzo dziękuję
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- katarzyneczka
- 1000p
AAAAAAAAAAAAAA Zapomniałam pokazać co dostałam dzisiaj od Kasieńki-fiołek 13. Sami zobaczcie:
Czyż nie są cudne
Jeszcze raz Ci Kasieńko bardzo za nie dziękuję
Czyż nie są cudne
Jeszcze raz Ci Kasieńko bardzo za nie dziękuję
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
No no Kasiu, wielkie gratulacje! Toż to raj nie z tej ziemi!:D wszystkie takie zdrowe i błyszczące fiu fu:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- katarzyneczka
- 1000p
Bardzo Wam dziękuję za komplementy dla fiołeczków Miejsce na parapetach już się skończyło Fiołaski mają oddzielne miejsce na czteropoziomowej półeczce, którą musiałam specjalnie dla nich przygotować Ale nie wiem co zrobię jak urosną
Powoli zastanawiam się nad tym co ciągle gada mój M, że powinnam już się zacząć leczyć Czy ona aby nie ma racji
Powoli zastanawiam się nad tym co ciągle gada mój M, że powinnam już się zacząć leczyć Czy ona aby nie ma racji
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)