Ogrodniczka szyszunia
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogrodniczka szyszunia
Dziękuję za odwiedziny
Marylko dziękuję bo już się martwiłam żeby nie przemarzły jak nas mrozik przyciśnie
Witam Pestkę i Minismokamiło mi Was gościć w moich skromnych progach i zapraszam częściej
Marylko dziękuję bo już się martwiłam żeby nie przemarzły jak nas mrozik przyciśnie
Witam Pestkę i Minismokamiło mi Was gościć w moich skromnych progach i zapraszam częściej
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Był już u Ciebie...
Witaj Szyszunio ty zaczynasz planować swój ogród a ja działkę .Ty masz już pierwsze prace za sobą a ja jeszcze nie pozdrawiam.
Początki działki Minika
Dominik
Dominik
- szyszunia
- 1000p
Grazynkoo mnie Mikołaj zapomniał chyba bo byłam troszkę niegrzeczna
Dominikutrudno to nazwać ogrodem raczej przydomowy ogródek chociaż może jeszcze uda sie zaospodarować kawałek ziemi pod roślinki.Zaraz zaglądne na Twoją działeczkę
Dominikutrudno to nazwać ogrodem raczej przydomowy ogródek chociaż może jeszcze uda sie zaospodarować kawałek ziemi pod roślinki.Zaraz zaglądne na Twoją działeczkę
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Uuuu....to tak jak o mnie.....szyszunia pisze:Grazynkoo mnie Mikołaj zapomniał chyba bo byłam troszkę niegrzeczna
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
szyszunia kuszący masz nik na forum i jestem bo coś musi kusić ... aby mieć chęć wpaść.
Mały ogród przy domu to wielka frajda bo niektórzy i tego nie mają. Na początek to wystarczy aby rozpocząć przygodę z roślinkami.Jeszcze na dobre sezon się nie skończył a tu czytam o planach zamówień cebulek itp
Ja chwilkę odpocznę aby z nowym zapasem sił i energii ruszyć w nowy sezon.
Pozdrawiam i powodzenia życzę.
Mały ogród przy domu to wielka frajda bo niektórzy i tego nie mają. Na początek to wystarczy aby rozpocząć przygodę z roślinkami.Jeszcze na dobre sezon się nie skończył a tu czytam o planach zamówień cebulek itp
Ja chwilkę odpocznę aby z nowym zapasem sił i energii ruszyć w nowy sezon.
Pozdrawiam i powodzenia życzę.
- szyszunia
- 1000p
Cieszę się że szyszunia przyciąga u mnie też sezon zawieszony i czekam na marzec i się zacznie szaleństwo pozdrawiam i zapraszam częściej
Witaj Iwono ja jak zawszę z chodzę z komputera to nie mogę się doczekać kiedy wejdę z powrotem na forum już się uzależniłem .
Początki działki Minika
Dominik
Dominik
- szyszunia
- 1000p
ja też jestem uzależniona od forum i nawet dzisiaj z ogromnym katarem zaglądnęłam co słychać
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
szyszunia może przy tym katarze daj sobie i nam spokój bo a nuż własnie tworzy sie jakiś mutant kolejnego WIRUSA i zacznie przemieszczać sie po łączach internetowych .
Wiesz ile osób załapało by to od Ciebie ???????/
Uważaj na siebie, weź coś na wzmocnienie i do łóżka.
Życzę zdrowia.
Wiesz ile osób załapało by to od Ciebie ???????/
Uważaj na siebie, weź coś na wzmocnienie i do łóżka.
Życzę zdrowia.
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Witaj Iwonko,
Mały ogródek i to od strony północnej, to jest wyzwanie . Szukaj roslin cieniolubnych. Może jakiś iglaczek kolumnowy, po którym wiłby sie powojnik .. Ja również jestem za daliami, bo pięknie kwitna i mozna corocznie zmieniać im miejsce.
U mnie niestety już nie kwitną żadne "skrzynkowe" , więc z przyjemnością u Ciebie obejrzałam ostatnie tchnienie lata.
Mały ogródek i to od strony północnej, to jest wyzwanie . Szukaj roslin cieniolubnych. Może jakiś iglaczek kolumnowy, po którym wiłby sie powojnik .. Ja również jestem za daliami, bo pięknie kwitna i mozna corocznie zmieniać im miejsce.
U mnie niestety już nie kwitną żadne "skrzynkowe" , więc z przyjemnością u Ciebie obejrzałam ostatnie tchnienie lata.
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- szyszunia
- 1000p
witajcie jak zmutuje się wirus to wszyscy wskoczymy do jednego wyra i będziemy sie kurować
A co do skrzynek i kwiatów ostatnich to niestety już ich nie ma bo kury wszystkie wydrapały gorąco pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny
A co do skrzynek i kwiatów ostatnich to niestety już ich nie ma bo kury wszystkie wydrapały gorąco pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny
- szyszunia
- 1000p
idę bo nos ledwo wisi papapa