Spełniane marzenia
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Spełniane marzenia
Wiosenko Może byś nam zdradziła gdzie znajduje się Twoja działeczka Widać że jednocześnie zaczęłyśmy gospodarzyć Tyle że u mnie pierwsze powstało oczko latem 2007r Też moje sadzonki , takie maluchy :P Nie sadzę drogich roślin bo zmieniają szybko właściciela ,sąsiadce wykopali 12 szmaragdów .Aczy u Ciebie spokojnie
Na razie spokojnie nie słychać o kradzieżach.Myślę że tak będzie dalej.
Twoja działeczka juz pięknie zagospodarowana .my jakoś posuwamy się bardzo powoli ,ale teraz gdy zarejestrowałam się na forum to myślę że wiosną zacznę więcej nasadzać aby chociaż w połowie wam dorównać. ;:25
Twoja działeczka juz pięknie zagospodarowana .my jakoś posuwamy się bardzo powoli ,ale teraz gdy zarejestrowałam się na forum to myślę że wiosną zacznę więcej nasadzać aby chociaż w połowie wam dorównać. ;:25
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Znalazłam informacje co sadzić na ziemie słabe i suche :P .
Mnie się na pewno to przyda a może i wam
myślałam ,że będzie bardziej czytelne
Mnie się na pewno to przyda a może i wam
myślałam ,że będzie bardziej czytelne
Pozdrawiam - wiosenka
Jaki prezent od forum w niedzielny wieczór. DOSTAŁAM ZIELONĄ KARTĘ
TAKI drobiazg ale jak cieszy
TAKI drobiazg ale jak cieszy
Pozdrawiam - wiosenka
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Wisieńko
Bo widzisz zaszło nieporozumienie,ta róża to ma kolor czerwony i jest pnąca i nazywa się Symphatia
ale wg mnie nie ma trudności w jej zdobyciu, nie jest też kłopotliwa w uprawie, powtarza kwitnienie słabo ale zawsze coś
a ja Ci pisałam o inne róży, plis
Bo widzisz zaszło nieporozumienie,ta róża to ma kolor czerwony i jest pnąca i nazywa się Symphatia
ale wg mnie nie ma trudności w jej zdobyciu, nie jest też kłopotliwa w uprawie, powtarza kwitnienie słabo ale zawsze coś
a ja Ci pisałam o inne róży, plis
Dzięki za sprostowanie , bo już miałam zapisane na kartce z zakupami. Ale czy to na pewno do mnie? - ja mam inny nick
Pozdrawiam - wiosenka
-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
może być i tak Ale kupuj moja droga ,kupuj niech kwitnie kwiecie wokoło;)wiosenka pisze:Dzięki za sprostowanie , bo już miałam zapisane na kartce z zakupami. Ale czy to na pewno do mnie? - ja mam inny nick
Gratuluję wiosenko,że sie zazieleniłaś:D
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Wiosenko Nie bardzo mogę się doczytać, jakie to rośliny polecają sadzić , ale jak znam życie, to skalniakowe. Na Twoim miejscu posadziłabym kilka drzew, na takiej patelni niewiele roślin czuje się dobrze. Akurat masz całą zimę na wybranie tych, które Ci będą najbardziej odpowiadać
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam Cię serdecznie
HEJ MONICZKO
Postaram poprawić to zdjęcie ale dopiero za 2 tygodnie Wtedy syn przywiezie lepszy aparat.Rośliny polecane to byliny.
Z tymi nasadzeniami to masz rację ale wszystko wskazuje na to że od wiosny będziemy stawiali drewnianą chatynkę i muszę zostawić trochę miejsca dla fachowców .Jak stanie domek i pozbędziemy się dzielnych budowniczych (oby dzielnych) to na pewno wtedy pójdę na całość
Ale myśleć trzeba masz w zupełnośći rację
Postaram poprawić to zdjęcie ale dopiero za 2 tygodnie Wtedy syn przywiezie lepszy aparat.Rośliny polecane to byliny.
Z tymi nasadzeniami to masz rację ale wszystko wskazuje na to że od wiosny będziemy stawiali drewnianą chatynkę i muszę zostawić trochę miejsca dla fachowców .Jak stanie domek i pozbędziemy się dzielnych budowniczych (oby dzielnych) to na pewno wtedy pójdę na całość
Ale myśleć trzeba masz w zupełnośći rację
Pozdrawiam - wiosenka
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Witaj Wiosenko
Przpraszam Cię strasznie za to przechrzszczenie a nie podoba Ci się Wisienka
wiosenka pisze:Dzięki za sprostowanie , bo już miałam zapisane na kartce z zakupami. Ale czy to na pewno do mnie? - ja mam inny nick
Przpraszam Cię strasznie za to przechrzszczenie a nie podoba Ci się Wisienka
HEJ DZIDZIU ;:106
Dopiero dorwałam się do komputera .
WISIENKA też bardzo ładnie ale niestety już przez kogoś ta nazwa zajęta.Zaraz ją odwiedzę. Na razie sympatyczna żabeczko
Dopiero dorwałam się do komputera .
WISIENKA też bardzo ładnie ale niestety już przez kogoś ta nazwa zajęta.Zaraz ją odwiedzę. Na razie sympatyczna żabeczko
Pozdrawiam - wiosenka
-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Ja Cie tylko przestrzegam Wiosenko tylko nie daj mężowi zatrudniać znajomych ja juz to przeszłam a nie była to budowa tylko przetaczanie Kosztowało mnie to mnóstwo nerwów to po pierwsze,pieniędzy to po drugie,no i oczywiście czasu/wrrrrrr 2 tygodnie / Po tygodniu juz krzyczałam ,ze sie rozwodzę ;:207
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
HEJ SYMPATYCZNA MARZENKO
Twój post mnie rozbawił . Jaka tyś nerwowa istotka Twoja rezydencja jest super (standard na ***** ) i masz z głowy już urządzanie.Wchodzisz i mieszkasz. MY już zdecydowaliśmy że będziemy stawiać chatynkę i już tak zostanie.Nie są to znajomi . to prawda znajomych się nie angażuje miałam ten problem przy malowaniu mieszkania .Oglądałaś film ,,JA wam jeszcze pokażę" ze Stenką i Żmijewskim pewnie będziemy sie angażować jak Stenka.
Już wszystko zniosę żeby to stanęło , wtedy będziemy mogli korzystać z działki i dłużej przebywać-chodzi o noclegi nawet na podłodze ale ranek będzie na działce z poranną kawą
To nasze borówki (pierwszy rok owocowania) bardzo smaczne owoce
Twój post mnie rozbawił . Jaka tyś nerwowa istotka Twoja rezydencja jest super (standard na ***** ) i masz z głowy już urządzanie.Wchodzisz i mieszkasz. MY już zdecydowaliśmy że będziemy stawiać chatynkę i już tak zostanie.Nie są to znajomi . to prawda znajomych się nie angażuje miałam ten problem przy malowaniu mieszkania .Oglądałaś film ,,JA wam jeszcze pokażę" ze Stenką i Żmijewskim pewnie będziemy sie angażować jak Stenka.
Już wszystko zniosę żeby to stanęło , wtedy będziemy mogli korzystać z działki i dłużej przebywać-chodzi o noclegi nawet na podłodze ale ranek będzie na działce z poranną kawą
To nasze borówki (pierwszy rok owocowania) bardzo smaczne owoce
Pozdrawiam - wiosenka