W.o. Psach cz.8 (2009.09 - 2011.02)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jak to uszki?Chyba włosy na uszach! ;:24 Byłam dziś w zoologu i podobno royal zakazał sprzedaży karmy na wagę!
A Dżekowi rosną zęby-ma takie maciupkie szpileczki w tych dziąsłach...
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Jasne, że nie uszki tylko włoski, ale ja tak zawsze mówie - "ide podciąć łapki" itd...,
Nie wiem co z royalem, ja zawsze kupuje w paczkach. A na ząbki szpilki dobre są kościa z wapniem, albo takie buciki dla piesków.
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

Piesek w tym wieku zeżre wszytko oby tylko zniwelować swędzenie. Tak Basiu zaczynają mu rosnąć ząbki na przedzie, dał mi to odczuć podczas wizyty :wink: Dobre są kostki takie jak mu kupiłaś, ze ścięgien. Cielęce kosteczki wszystko aby żuł i co lubi te pieski lubią wybrzydzać :wink:
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:24 Jak na razie to on....wszystko lubi!Nawet paprykę czerwoną wczoraj mamlał bo tak się patrzył co ja jem.Ciastka bym nie dała ale papryczkę owszem. :wink:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Moja też nie wybrzydza, zje wszystko, wręcz musze ją ograniczać, takim jest żarłokiem.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

O,Basiu znalazłaś świetny sposób na uchole Dżekiego. I jak,stanęły?Danusiu,ale Twój "Żarłok" jest rozkosznyyyy.
Basiu nie dawaj nic Dżekiemu gdy Ty sama jesz....byliśmy kiedyś na Przylasku(takie jeziora).Była tam rodzinka z labradorem,robili sobie grilla. Kiedy przyszło do konsumowania- pies głośnym szczekaniem dopominał się,by jemu też dano. No i dostał kawałek...więc....szczekał jeszcze głośniej,by dostac kolejny... :?
Moja A. czasem rzuci tęskne spojrzenie w kierunku naszego stołu,ale gdy tylko usłyszy "żebrak",podwija ogon i zwiewa do legowiska 8) .

A co do fryzjera-zaczyna się od 30zł za podcięcie,a kończy naokoło 100-150 za kompleksową pielęgnację. Ja mam to szczęście,że mamy fryzjerkę(taką "ludzką") w rodzinie i dostajemy od Niej nożyczki,maszynki...więc....A.golę własnoręcznie 8)
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No jeszcze całkiem nie stanęły ale jest lepiej,wczoraj znowu mu wygoliłam uchole maszynką jednorazową. :lol:
Z tym jedzeniem to wiem,M miał kiedyś psa to ma trochę pojęcia co i jak więc pies nic od nas nie dostaje z talerza.Zerknij do mnie i zobacz,co mu wczoraj nagotowałam. :wink: A ta maszynka to taka "ludzka" do strzyżenia czy jakaś specjalna?Bo jak strzygę M to może i psa dam radę? :wink:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Antosiu a jak Anabelka?
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Basiu maszynka "ludzka",mój M dzieli się z A.(oczywiście tylko ja o tym wiem :wink: )i jest ok.Lecę zobaczyc,co gotowałaś.
Danusiu moja piesia już zdecydowanie lepiej,teraz ma jeszcze taki syropek(śmierdzi rybą)odczulający,dopóki kropki ze skóry nie znikną.A,no i ważyłysmy się....znowu ledwie 2,2kg(w szelkach).A już się cieszyłam,że zaczyna psa przypominac :cry:
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Wow, przynajmniej nie jesteś posiadaczką klopsika jak ja :lol:
Ciesze się, że Anabell ma się lepiej.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Danuś zdecydowanie lepszy klopsik od kościstego chomika :lol:
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Złoty klopsik
Obrazek
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Żadnego Klopsika nie widzę.Tylko dumną,zadowolona,kanapkową księżniczkę 8) .Wyściskaj ją,jest piękna :D
Pozdrawiam,Kinga.
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”