Kaajowy ogródek cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p
Od: 26 mar 2007, o 18:04

Re: Kaajowy ogródek cz.2

Post »

Zawsze kiedyś musi być ten pierwszy raz :oops: , no właśnie po raz pierwszy będę także eksperymentowała z liliami, już pokazują główki
[URL=http://www.fotosik.pl][img]http:// ... .jpg[/img][/url]
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

A to roślinka, którą dostałam od mojej kochanej BABCI, nie wiemy jak się nazywa, ale tworzy takie kopczyki, jst zieloniutka, aż do samej jesieni, jakimś cudem udało mi się ją przezimować w domciu, podzieliłam ją teraz i mam trzy takie roślinki, jescze nie mam pomysła, gdzie je posadzić
[URL=http://www.fotosik.pl][img]http:// ... .jpg[/img][/url]
A w tle mój ukochany migdałek, zawsze mi się podobał i od zeszłego raku pojawił się w naszym ogrodzie.
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Bardzo podobają mi się twoje ścieżki. Nigdzie takich nie widziałam. Bardzo oryginalne.
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

Dziękuję Izo, chyba mogę to traktować jak komplement, gdyż są mojego autorstwa :oops:
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

Pracowita sobota za nami,
bardzo pracowita,
praca,
sprzątanie,
ogródek :D
Dzisiaj nareszcie posadziłam zakupione wcześniej cebule i kłącza:
- piwonia Bowl of Beauty
- dalia New Millennium
- dalia Honka Yellow
- dalia Rembrandt
- Anemone De Caen
- Sprekelia
- dalia Rebeccas World
Ponadto uporządkowałam ślimaka oraz usunęłam do końca wszystkie porażone liście u RH, i tak jak radziła Ewelina :wit podlałam je Alliette oraz opryskałam Topsinem.
Teraz jeszcze zrobić klopsa i ;:19 , zasłużyłam nie ma co.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Kaaj piękne RH dziękuję ;:196

Podobają mi się Twoje nasadzenia koło domu i wykończenia cegłą .. ale zastanawiam się jak Ty będziesz tam kosic.. na tych zakrętach..
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

Kochana ja nigdy nie mam z tym żadnego problemu :heja bo nigdy nie koszę, nie umiem i już, problem z głowy, hi hi hi
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

kaaj pisze:Kochana ja nigdy nie mam z tym żadnego problemu :heja bo nigdy nie koszę, nie umiem i już, problem z głowy, hi hi hi
a to jest dobry patent! nie umiem ..

Tylko jak powiedzieć ze umiałam i się odumiałam???
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

Ja umiałam elektryczną, ok, ta jest przecio inna, sama jeździ, raz spróbowałam, efekt pojechało samo ledwo się spostrzegłam, mąż to widział i nie ma tematu, spokój, amen, nie umie- nie kosi, zresztą z niego także taki np. majsterkowicz jak z koziej d... trąba,więc przynajmniej na tym polu jest górą ;:180 niech sobie chłop myśli, hi hi hi
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pięknie wyglądają ceglane ścieżki i piękny ogród , ja próbowałam ułożyć kilka na próbę i po zimie rozsypały się w ziemi :? więc ciekawa jestem czy twoje długo wytrzymają , może moje były felerne ;:7 ;:7
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

Jak do tej pory nie zauważyłam, aby coś się z nimi działo poza tym, że są brudne, bo ja wciąż kopię i sadzę, jak się uspokoję to postaram się ją domyć i może jakoś zaimpregnować, zakupiłam także dzisiaj w OBI GLONOJAD, zwalcza glony, może się także przyda.
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

Cześć Karola :D rewelacyjna ta ścieżka, bardzo, bardzo mi się podoba ;:63 ;:63 ;:63 no i kratki rewelacyjne. Jak zamontujesz, to wklej proszę fotki. Od razu pomyślałam, gdzieby takie u mnie zamontować ale nie ma gdzie :( , to znaczy ściana jest, tylko nie ma miejsca, żeby coś posadzić pod ścianą ;:14 ale jeszcze pomyślę :wink:
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”