Gęstniejący ogród Zuzi55
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Gęstniejący ogród Zuzi55
No i ja przegapiłam twoją nową część ale już to naprawiam .
Fajny ten twój kącik do posiedzenia i do grila blisko .
I tyle pięknych tulipanów u ciebie!
Fajny ten twój kącik do posiedzenia i do grila blisko .
I tyle pięknych tulipanów u ciebie!
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zuziu- bardzo ładnie u Ciebie.Biały migdalek śliczny, niespotykany i magnolia Ci kwitnie, widzę ,moja ma tylko 3 kwiatki.
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zuziu grządka z tulipanami świetna . Widzę , że deszcz chyba i u Ciebie przyspieszył przekwitanie tulipanów.
Trzeba będzie czekać na takie widoki do przyszłego roku i tylko pamiątki na zdjęciach pozostaną .
Trzeba będzie czekać na takie widoki do przyszłego roku i tylko pamiątki na zdjęciach pozostaną .
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Zuziu- piękny ten ciemnofioletowy, strzępiasty tulipan.Szkoda, że deszcze niszczą kwiaty i skracają kwitnienie.Lilie Białe masz takie dorodne, wyrośnięte, one pięknie pachną.
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Witaj Zuziu
Pierwszy raz odwiedziałam Twój ogródek i jestem zachwycona kolekcją tulipanów, pozazdrościć
Cudny skalniaczek i zdjęcia "o sezonie grilowo-huśtawkowym też
Widzę także kolekcję koleusów i właśnie wpadłam na pomysł, że je także uziemię, bo mam ich sporo, a w pojemnikach brak już miejsca
Będę zaglądać
Pierwszy raz odwiedziałam Twój ogródek i jestem zachwycona kolekcją tulipanów, pozazdrościć
Cudny skalniaczek i zdjęcia "o sezonie grilowo-huśtawkowym też
Widzę także kolekcję koleusów i właśnie wpadłam na pomysł, że je także uziemię, bo mam ich sporo, a w pojemnikach brak już miejsca
Będę zaglądać
Łał białego migdałka jeszcze nie widziałam więc zobaczyłam.Ty już koleusy nawet masz w gruncie ja jeszcze bym się nie odważyła posadzić u nas dzisiaj taki ziąb ,że jesień przypomina.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja również odwiedziłam Cię pierwszy raz i jestem pod wrażeniem przestrzeni jaką posiadasz.
Kolekcja tulipanów faktycznie imponująca
Kolekcja tulipanów faktycznie imponująca
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Zuziu, teren pięknie zagospodarowany i tyle masz jeszcze miejsca na roslinki... ;)
ten biały migdałek - super... i na 2 str żonkil - niespotykany
bardzo podoba mi się skalniak z kolorowymi poduchami
Nie będę już ochać i achać na temat Twojej kolekcji tulipanów, więc powiem krótko - prześliczne...
ten biały migdałek - super... i na 2 str żonkil - niespotykany
bardzo podoba mi się skalniak z kolorowymi poduchami
Nie będę już ochać i achać na temat Twojej kolekcji tulipanów, więc powiem krótko - prześliczne...
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Zuziu prześliczne tulipany, ten pierzasty bordowy przepiękny Prześliczne białe fiołeczki, takie drobniutkie i skromne a ileż w nich uroku
- zuzia55
ADAMIE -tulipany po deszczu wygladają już nieciekawie,ale wypatrzyłam jeszcze kilka odmian,co nie zdążyły zakwitnąc.
TAJKO -mam kilka odmian strzępiastych,ale ten należy też do grona moich ulubionych.Właśnie tylko te lilie u mnie najbardziej się rozrastają,pozostałe nie bardzo.
PAMELKO-dziękuję za odwiedziny,ja corocznie wiosną wkopuję koleusy do gruntu.Zimą zdobią parapety.
ANIU-myślę,że koleusom nic się nie stanie,chociaż u mnie też zimno nie mówiąc o padającym ciagle deszczu.
GOSIU-jeszcze mam trochę miejsca do obsadzenia roślinami.
EWUŚ -skalniak teraz wygląda najładniej,póżniej jest taki mało kolorowy.Jesienią spróbuję rozmnożyc migdałka,ciekawe czy wyjdzie.?
AGNIESZKO-widziałam gdzieś na forum różowe fiołki też są bardzo ładne.
TAJKO -mam kilka odmian strzępiastych,ale ten należy też do grona moich ulubionych.Właśnie tylko te lilie u mnie najbardziej się rozrastają,pozostałe nie bardzo.
PAMELKO-dziękuję za odwiedziny,ja corocznie wiosną wkopuję koleusy do gruntu.Zimą zdobią parapety.
ANIU-myślę,że koleusom nic się nie stanie,chociaż u mnie też zimno nie mówiąc o padającym ciagle deszczu.
GOSIU-jeszcze mam trochę miejsca do obsadzenia roślinami.
EWUŚ -skalniak teraz wygląda najładniej,póżniej jest taki mało kolorowy.Jesienią spróbuję rozmnożyc migdałka,ciekawe czy wyjdzie.?
AGNIESZKO-widziałam gdzieś na forum różowe fiołki też są bardzo ładne.
- zuzia55