Mam i ja :D
Re: Mam i ja :D
Piękne crassule Jak mi się marzy domek albo mieszkanko gdzie jest dużo słonecznych parapetów Na pewno jedną z wytycznych przy wyborze mieszkania bądź projektu domu będzie jak największa ilośc okien od południa I najlepiej jakieś miejsce gdzie będą mogły zimowac kaktusy
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mućki i Kalansze przeurocze
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Dziękuję Ci Igorze... Ten Hobbit był o wiele bardziej okazały - wyglądał jak baobab Ale był strasznie pognity więc musiałam go poskracać - już jest w całkiem niezłej formie, zatem niedługo przy pomocy forumowych expertów potnę go na 3 mniejsze Hobbity żeby już móc go jakoś formowaćigor944 pisze:Ale piękny Hobbit . Na prawdę super wygląda nawet taki ładnie uformowany bo w kwiaciarni
widziałem takiego dziwnie krzywego
Dziękuję... piszę półnędzne, bo jest jeszcze takie malutkie i nierozrośnięte po cięciach. Kwiatki rzeczywiście ma śliczne - i kolor ostatnio kwiatkowo ulubiony mójmaribat pisze:Hmm.., no to klanchoe pięknie Cie zaskoczyło Może właśnie tego mu trzeba było?. Piszesz `półnędzne`- na moje oko wygląda bardzo zdrowo Kwiatuszki śliczne pełneKasia86 pisze: dziwadło, bo stało w parapetowej strefie hospitalizacyjnej a tam sie nie kwitnie hahaha :
Ja się właśnie za chwilę przeprowadzam i głównym kryterium wybrania mieszkania była ilośc i nasłonecznienie parapetówmerry pisze:Piękne crassule Jak mi się marzy domek albo mieszkanko gdzie jest dużo słonecznych parapetów Na pewno jedną z wytycznych przy wyborze mieszkania bądź projektu domu będzie jak największa ilośc okien od południa I najlepiej jakieś miejsce gdzie będą mogły zimowac kaktusy
Mam nadzieję, że i mnie kiedyś spotka przeprowadzka
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Super kalanchoe,widze takie pierwszy raz, i gruboszki piękne,hobbit zrobił na mnie największe wrażenie!
"Jadalne" dzisiaj
Geranium ---> używane z powodzeniem na bolące ucho i do herbatki Obrywany w razie potrzeby (herbatki) bez zamysłu ---> rośnie jak chce... A niech rośnie
Papryka Chili sadzona co rok... Zawsze mam problemy z utrzymaniem kwiatów - pierwsza partia kilkunastu kwiatków prawie zawsze usycha i odpada dopiero kolejne się w miarę utrzymują. Na jakieś 30 kwiatków mam zazwyczaj tylko z 5-6 papryczek, bardzo smacznych zresztą... może jakieś rady?
No i moja słabość - osłonka Żaba 2 miesiące się namyślałam aby wreszcie ją kupić ---. nie żałuje, co na nią spojrzę to się śmieję - żaba też... A w żabie bazylia.
a to niekoniecznie jadalny obiekt Lecz sprawca wszelkiego zła jakie się w domu dzieje - kot Zenek:
Pozdrawiamy...
Geranium ---> używane z powodzeniem na bolące ucho i do herbatki Obrywany w razie potrzeby (herbatki) bez zamysłu ---> rośnie jak chce... A niech rośnie
Papryka Chili sadzona co rok... Zawsze mam problemy z utrzymaniem kwiatów - pierwsza partia kilkunastu kwiatków prawie zawsze usycha i odpada dopiero kolejne się w miarę utrzymują. Na jakieś 30 kwiatków mam zazwyczaj tylko z 5-6 papryczek, bardzo smacznych zresztą... może jakieś rady?
No i moja słabość - osłonka Żaba 2 miesiące się namyślałam aby wreszcie ją kupić ---. nie żałuje, co na nią spojrzę to się śmieję - żaba też... A w żabie bazylia.
a to niekoniecznie jadalny obiekt Lecz sprawca wszelkiego zła jakie się w domu dzieje - kot Zenek:
Pozdrawiamy...
- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Kontakt:
Fajna żabka- też taką widziałam
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
No właśnie one są w wielu miejscach - dlatego się tak długo namyślałam, bo wiedziałam, że będą czekać nie mogłam sobie odmówićm@jk@ pisze:Fajna żabka- też taką widziałam
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Żabka rewelacja! Też mam słabość do takich osłonek, ale dzielnie z tym walczę
Geranium jakoś nigdy nie mogłam utrzymać. Zawsze gubiło liście. Jeśli chodzi o papryczkę to nie pomogę - miałam ją tylko raz.
Zenek prze-fajny. Cudne ma łatki na pysiu
Geranium jakoś nigdy nie mogłam utrzymać. Zawsze gubiło liście. Jeśli chodzi o papryczkę to nie pomogę - miałam ją tylko raz.
Zenek prze-fajny. Cudne ma łatki na pysiu
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geranium fajne ładnie rośnie
Ta zaba jest świetna
Kotek słodziutki
Ta zaba jest świetna
Kotek słodziutki
Żabka super - taki bardzo pozytywny i optymistyczny akcent na parapecie Jak i kwiaty zresztą