Ogród - pasja i miłość....
- Joyce
- 100p
- Od: 8 cze 2010, o 10:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród - pasja i miłość....
edytowałam i uzupełniłam opisy, zawsze o nich zapominam
Jolu - obniżka rzędu 35-50% więc przy dużych roślinach to spore kwoty
Jolu - obniżka rzędu 35-50% więc przy dużych roślinach to spore kwoty
Wiethorst! Wiethorst! Wiethorst!
Jakie to szczęście, że w chwili słabości ją kupiłem
A nazwa pygmaea jest poprawna, bo tak wynika z gramatyki i ortografii łacińskiej
Jakie to szczęście, że w chwili słabości ją kupiłem
A nazwa pygmaea jest poprawna, bo tak wynika z gramatyki i ortografii łacińskiej
- Joyce
- 100p
no właśnie miałam te chwile słabości w sobotę i wciąż myślę o pozostałych kilku, które sobie odpuściłam - np. Pinus nigra Goldfingersrispetto pisze:Wiethorst! Wiethorst! Wiethorst!
Jakie to szczęście, że w chwili słabości ją kupiłem :)
dzięki - to sobie poprawię od razurispetto pisze:A nazwa pygmaea jest poprawna, bo tak wynika z gramatyki i ortografii łacińskiej
wow.piękne iglaczki,nie ma co.
- darob66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 sie 2007, o 22:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko,zbiór iglaczków imponujący gratuluję
Pozdrawiam Marzena
Pozdrawiam Marzena
- Jagoda 68
- 50p
- Od: 26 lip 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Marzenko,masz już imponującą kolekcję iglaków,szczególnie podobają mi się te szczepione na pniu za kilka lat to dopiero będzie widok
Pozdrawiam Jagódka
- Marta_S
- 500p
- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
Piękne iglaczki śliczne hostowisko kolejny ogród do podziwiania
Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2010, o 08:16
Witam , bardzo się cieszę że postanowiłaś pokazać swój ogród.Chociaż sam nie mam ani jednego iglaka ,poza dwoma wysokimi świerkami które już były, bardzo mi się podoba twoja koncepcja. Ciekaw jestem jak o się będzie rozrastać. Przyszły sezon na pewno będzie śliczny.Wpadnę od czasu do czasu popodziwiać bo naprawdę jest co.Pozdrawiam ,Piotr.
Pół hektara perzu , w końcu mam stałą pracę
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
- mmgosik
- 50p
- Od: 9 lis 2010, o 12:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co za kolekcja ! Nic tylko podziwiać ! Jestem pod wrażeniem Twoich zakupów. Gratuluję ! Dopiero zaczynam zabawę z ogrodem, bo też niedawno się wybudowaliśmy. W okresie zimy mam zamiar pomarzyć i coś podglądnąć na forum a potem na wiosnę ruszyć z realizacją Mój M się śmieje, że mam ogrodomanię i odrywa mnie siłą od każdego napotkanego ogrodniczego Niestety na razie nie podziela mojej pasji, ale popracuję nad tym
Pozdrawiam Gosia
A gdzie Gospodyni nam się zapodziała? Aż tak pilnie się uczy?
- Joyce
- 100p
tomko34, darob66, Jagoda 68, Marta_S, PiotreT, mmgosik dziękuję za miłe słowa
każdy weekend (sobota i niedziela) od 8.15 do 19 na uczelni no masakra jakaś za chwilę będzie sesja ani się obejrzę, teraz juz co chwila kolokwia, prezentacje i inne..... też mi przyszło na stare lata się uczyć no ugrzęzłam po uszy
Pawle ostatnio to za bardzo nie wiem gdzie żyję, gdzie mieszkam, co się dzieje wokół ... część roślin w doniczkach nadal stoi bo nie zdążyłam ich wkopaćrispetto pisze:A gdzie Gospodyni nam się zapodziała? Aż tak pilnie się uczy?
każdy weekend (sobota i niedziela) od 8.15 do 19 na uczelni no masakra jakaś za chwilę będzie sesja ani się obejrzę, teraz juz co chwila kolokwia, prezentacje i inne..... też mi przyszło na stare lata się uczyć no ugrzęzłam po uszy
Podziwiam za chęci i wytrwałość
Jakby co, to ja chętnie zaopiekuję się tymi niewkopanymi A gdyby te wkopane miały się zmarnować to ja też je chętnie wykopię
Jakby co, to ja chętnie zaopiekuję się tymi niewkopanymi A gdyby te wkopane miały się zmarnować to ja też je chętnie wykopię
bardzo mi się podoba Twój ogród! iglaczki cudowne...chętnie na mail dostanę namiary na szkółki w których robiłaś zakupy, bo też nie wiem czy można podawać na forum takie informacje...na wiosnę widzę potrzebę zrobienia spooorych zakupów