Działka Romy wśród jezior cz. 3
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działka Romy wśród jezior cz. 3
Romciu, ja co roku sadzę po 1-2 krzaczki koktajlówek....tak ,żeby zawsze coś do kanapki na działce było.
Niestety nikt ich potem nie je (nie wiem czemu bo są pyszne) ale ja i tak, z uporem maniaka co roku sadzę nowe krzaczki
Ten chodniczek w trawce jest świetny
Romciu, czy eM jakoś specjalnie przygotował ziemię pod te kafle ?
Myślę u siebie o wymianie płyt chodnikowych ze ścieżki na coś fajniejszego ale jak znam życie, to na planach się skończy...
Sama tego nie zrobię a eM nie ma za bardzo czasu na takie rzeczy....od 3 lat wisi nad nim wizja remontu domku na działce ...mam nadzieję ,że w tym roku wizje zmienią się w realia i w końcu altanka będzie nadawała się użytku ...
Romciu, nie wiesz kiedy zaczynają się wiosną targi pod Halą Sportową? Wybierasz się tam w tym roku?
Pozdrawiam cieplutko.
Niestety nikt ich potem nie je (nie wiem czemu bo są pyszne) ale ja i tak, z uporem maniaka co roku sadzę nowe krzaczki
Ten chodniczek w trawce jest świetny
Romciu, czy eM jakoś specjalnie przygotował ziemię pod te kafle ?
Myślę u siebie o wymianie płyt chodnikowych ze ścieżki na coś fajniejszego ale jak znam życie, to na planach się skończy...
Sama tego nie zrobię a eM nie ma za bardzo czasu na takie rzeczy....od 3 lat wisi nad nim wizja remontu domku na działce ...mam nadzieję ,że w tym roku wizje zmienią się w realia i w końcu altanka będzie nadawała się użytku ...
Romciu, nie wiesz kiedy zaczynają się wiosną targi pod Halą Sportową? Wybierasz się tam w tym roku?
Pozdrawiam cieplutko.
Pozdrawiam słonecznie - Baśka
Romciu widzisz a ja myślałam, że pod jabłonki kory się nie daje! Teraz wiosną podsypię. Miałam derenia ale padł, więc może jeszcze raz spróbuję go posadzić. Ale czy na glebie klasy VI będzie rósł? O dziwo posadziłam na próbę orzecha włoskiego i się przyjął.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ ROMO
Masz zdolnego M. Wszystkie bajery super. U mnie też ja grzebię w ziemi a M
wszystkie cięższe prace.
Masz zdolnego M. Wszystkie bajery super. U mnie też ja grzebię w ziemi a M
wszystkie cięższe prace.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Romciu, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Gratulacje dla M!!
Gratulacje dla M!!
witam , bardzo podoba mi się dokumentacja zdjęciowa powstania działki,pozdrawiam
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Witam serdecznie wieczorową porą Jakoś nie mam za wiele czasu ostatnio na forum . Ale złożyły się na to same przyjemne okoliczności
Basieńko ja zrobiłam ok 50 krzaczków tych pomidorków .Obdarowałam wszystkich sąsiadów i zawekowałam w słoiczki wdg. przepisu naszej Awe Mój M układał ten chodniczek na poziomicę , zarosła trawka -Basiu jak mogę Ci coś radzić -kup gładkie kafle, lepiej się zmiata piasek . Nie wiem kiedy rusza giełda , będę śledzić, jak zobaczę dam Ci znać
Grażynko ,ja mam korę pod wszystkimi roślinkami które sadzę, [krzewy i drzewa ] Derenie mam cztery dwa jadalne i dwa ozdobne [elegantissima wariegata] Zdaje się że tak się nazywają poszukam fotki Bardzo ładnie rosną ,też wysypane korą Czy do orzecha to się betonuje dół
Krysiu cieszę się że jesteś w kursie Taka jest rola tych naszych kochasiów . Mają więcej siły od nas
Monisiu miło Cię widzieć Dzięki za życzenia Gratulacje przekazane , jest bardzo mile połechtany
Stachu bardzo mi miło że Ci się podoba mój pomysł
To jest właśnie wariegata i jego kwiatek ......
To jest jadalny- fotka z października .........
Basieńko ja zrobiłam ok 50 krzaczków tych pomidorków .Obdarowałam wszystkich sąsiadów i zawekowałam w słoiczki wdg. przepisu naszej Awe Mój M układał ten chodniczek na poziomicę , zarosła trawka -Basiu jak mogę Ci coś radzić -kup gładkie kafle, lepiej się zmiata piasek . Nie wiem kiedy rusza giełda , będę śledzić, jak zobaczę dam Ci znać
Grażynko ,ja mam korę pod wszystkimi roślinkami które sadzę, [krzewy i drzewa ] Derenie mam cztery dwa jadalne i dwa ozdobne [elegantissima wariegata] Zdaje się że tak się nazywają poszukam fotki Bardzo ładnie rosną ,też wysypane korą Czy do orzecha to się betonuje dół
Krysiu cieszę się że jesteś w kursie Taka jest rola tych naszych kochasiów . Mają więcej siły od nas
Monisiu miło Cię widzieć Dzięki za życzenia Gratulacje przekazane , jest bardzo mile połechtany
Stachu bardzo mi miło że Ci się podoba mój pomysł
To jest właśnie wariegata i jego kwiatek ......
To jest jadalny- fotka z października .........
- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale ładny ten dereń ozdobny, już jest u mnie na liście ( dobrze, że pokazałaś zdjęcie ) na wieś.
Romciu nie masz co narzekać na M, ładne rzeczy robi na działeczkę.
A, że pielić nie lubi nie każdy to lubi.
Buziaki
Romciu nie masz co narzekać na M, ładne rzeczy robi na działeczkę.
A, że pielić nie lubi nie każdy to lubi.
Buziaki
- RomciaW
Marylko pielić nielubi Nie lubi nawet, jak ja pielę Mogę spróbować ukorzenić derenia Jak byś chciała
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Romciu chodniczek super M zrobił chyba go skopiuję jeśli pozwolisz już się cieszę na przesyłkę od ciebie ja zrewanżuje się jak będzie cieplutko
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Romciu Ja też się piszę. Jak ukorzenisz derenia, to jedną dla mnie proszę sadzonkę. Chyba, ze wcześniej uda mi się kupić. Poprzednią przywiozłam z Lubelszczyzny, wolę kupić na targu, nie chcę korzystać ze sprzedaży wysyłkowej. Powiedz jak długo rośnie Twój dereń i kiedy pierwszy raz zaowocował?
grazka_j - moje wątki
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Romuś, ale zmiany na działeczce ... Zdolnego masz tego swojego M
Ja bym sie pisała na jakieś posadzone patyczki... i na spotkanko pod halą - jak ruszy kiermasz działkowca
Ja bym sie pisała na jakieś posadzone patyczki... i na spotkanko pod halą - jak ruszy kiermasz działkowca
- RomciaW
Alinko jeszcze nie miałam owoców ,ten krzak ma trzeci rok Kupiłam go u takich dziadków na rynku w Kowalu , jak byłam w to lato ,to Oni powiedzieli mi że jak chcę mieć owoce, to muszę dokupić mu męża albo żonę i dokupiłam, teraz czekam na owoce Jak będą owoce to będzie dereniówka
Majeczko pewnie kopiuj, cieszy mnie że moje pomysły podobają się Mam nadzieję że paczuszka dotrze
Grażynko ukorzenię patyczki z jednego i drugiego , mam dwa rodzaje , jeszcze nie owocował, piszę wyżej Alince
Ewuś jak mi się uda, to na pewno będę o Tobie pamiętała Już się cieszę na spotkanie A wiesz może kiedy rusza
Z tego już jest nalewka
Majeczko pewnie kopiuj, cieszy mnie że moje pomysły podobają się Mam nadzieję że paczuszka dotrze
Grażynko ukorzenię patyczki z jednego i drugiego , mam dwa rodzaje , jeszcze nie owocował, piszę wyżej Alince
Ewuś jak mi się uda, to na pewno będę o Tobie pamiętała Już się cieszę na spotkanie A wiesz może kiedy rusza
Z tego już jest nalewka