Opowieść o moim miejscu ...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Opowieść o moim miejscu ...
Świetną masz pomocnicę!!
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga przydreptałam i ja do krajanki. Jak zobaczyłam Twoje pieski to myślałam że jesteśmy sąsiadkami ale okolica inna.Bardzo podoba mi się ten korzeń zakupiony za pierogi. My usuwaliśmy w ubiegłym roku sad i miałam masę takich korzeni ale żadnego nie zostawiłam a teraz bardzo żałuję.
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...Aga ..ale pogoda sprawia nam psikusy dziś znowu zimno jest..a ja mam tyle do sadzenia jutro...już posadziłaś róże..,
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
mm-complex Dana u ciebie to dopiero jest co podziwiać ale cieszę się że ktoś to docenia, bo mój M to trochę marudzi ...ale co tam, już mam następny pomysł na stoliczek i mam już materiały tylko czas znaleźć i do dzieła a potem tylko " stoliczku nakryj sie" i troszkę słońca i będzie gdzie kawkę popijać ze znajomymi
Mońciupomocnica śliczna rzeczywiście i w dodatku bystra, jak kupiłam sobie różaneczniki a M powiedziałam że po 20zł z groszami były to dodała że "za te grosze to by sobie chomika mogła kupić" no i oczywiście M pogroził mi palcem zanim ja zdążyłam to zrobić do Patki
Jolajeszcze nic straconego może jacyś sąsiedzi ....no ostatecznie sąsiadki chętnie pozbędą się korzonka ja w podobny sposób zdobyłam
Misiupogoda kwietniowa ale zobacz ile już zrobiłam:
tu rosną już róże ............................ ..........teraz mnie czeka "kamienowanie skalniaczka"
a i słoneczko pokazywało się chwilami................................i moje śliczne widoczki
mam też już kwitnące mini rabatki:..............
Mońciupomocnica śliczna rzeczywiście i w dodatku bystra, jak kupiłam sobie różaneczniki a M powiedziałam że po 20zł z groszami były to dodała że "za te grosze to by sobie chomika mogła kupić" no i oczywiście M pogroził mi palcem zanim ja zdążyłam to zrobić do Patki
Jolajeszcze nic straconego może jacyś sąsiedzi ....no ostatecznie sąsiadki chętnie pozbędą się korzonka ja w podobny sposób zdobyłam
Misiupogoda kwietniowa ale zobacz ile już zrobiłam:
tu rosną już róże ............................ ..........teraz mnie czeka "kamienowanie skalniaczka"
a i słoneczko pokazywało się chwilami................................i moje śliczne widoczki
mam też już kwitnące mini rabatki:..............
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
ale były zakupy w tesco:................. ..........a mam z tamtego roku czerwonego rh
a tu moja ukochana piwonia budzi się ze snu (ciekawe jak się popisze w tym roku........i........serduszka z tulipanikiem
pozdrawiam
a tu moja ukochana piwonia budzi się ze snu (ciekawe jak się popisze w tym roku........i........serduszka z tulipanikiem
pozdrawiam
Opowieść o moim miejscu...cdnn
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
..Aga rzeczywiście piękne rh... ciekawe czy dziś jest ale i tak nie moge iść...
..dopiero jutro zobaczę...będzie syn podjadę...
..a dziś dopiero posadziłam 20lilii ...miały kiełki ale jakie to nie wiem...te kiełeczki zasypałam lekko
ziemią nie wiem czy dobrze...
..masz cudowne widoki ...muszę porobić ja w swoim otoczeniu widoczki a też ładne....
..dopiero jutro zobaczę...będzie syn podjadę...
..a dziś dopiero posadziłam 20lilii ...miały kiełki ale jakie to nie wiem...te kiełeczki zasypałam lekko
ziemią nie wiem czy dobrze...
..masz cudowne widoki ...muszę porobić ja w swoim otoczeniu widoczki a też ładne....
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Witaj No, nie opowiadaj już że u mnie do podziwiania Ty zobacz swoje widoki no padłam na kolana piękne fotki aż sobie skopiuję Na każdego M jest jakiś sposób żeby nie marudzili mojego Ci nie zdradzę
marzenia się spełniają! Dana
Agnieszko już piąta strona a ja dopiero się zorientowałam że masz własny wątek ale to z braku wiosennego czasu.
Masz podobnej wielkości działkę do mojej więc pewnie pracy nie brakuje choć jak zauważyłam córcia dzielnie Ci pomaga
Jeśli możesz to napisz w jakiej cenie te rh kupiłaś bo ja zakupiłam też 2 sztuki tylko u ogrodnika i mam ochotę na kolejne 2 sztuki i nie wiem czy nie przepłacam ...bo coś ostatnio tak mam że kupię w pełnym zachwycie a później okazuje się że mogłam za sporo taniej zdobyć
Pozdrawiam Aga.
Masz podobnej wielkości działkę do mojej więc pewnie pracy nie brakuje choć jak zauważyłam córcia dzielnie Ci pomaga
Jeśli możesz to napisz w jakiej cenie te rh kupiłaś bo ja zakupiłam też 2 sztuki tylko u ogrodnika i mam ochotę na kolejne 2 sztuki i nie wiem czy nie przepłacam ...bo coś ostatnio tak mam że kupię w pełnym zachwycie a później okazuje się że mogłam za sporo taniej zdobyć
Pozdrawiam Aga.
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agnieszko ciekawe odmiany róż zakupiłaś.
Będę polowała na Nostalgię, gdyż jest śliczna.
Zdjęcie z oczkiem urocze.
Jak to roślina nad nim rośnie?
Widzę, że tej wiosny postawiłaś także na różaneczniki?
Będę polowała na Nostalgię, gdyż jest śliczna.
Zdjęcie z oczkiem urocze.
Jak to roślina nad nim rośnie?
Widzę, że tej wiosny postawiłaś także na różaneczniki?
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Witam wpadłem z rewizytą ,bardzo fajne zakupki .
zaklepuję sobie wątek , żeby nie zgubić bo fajnie się zapowiada
Pozdrawiam
Pozdrawiam