Mój ogródek-Gatita
- moniM
- 200p
- Od: 23 mar 2011, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogródek-Gatita
Dzień dobry!!! Wpadłam się przywitać, a że jestem pierwsza od rana, więc
No i znów nie bardzo wiem co napisać, bo ...sama wiesz jaki masz ogród, tyle już pochwał zebrałaś!!! To może tak-uroczo!!!
Murek jest rewelacyjny, a że mnie teraz na murki wzięło, to będę tu zaglądać często ;-)))) Przyłączam się do opinii o nie malowaniu koła, obecna dodaje klimatu, ale to ja tak myślę ;-) A wiesz co mi się najbardziej podoba- masz w ogrodzie wydzielone strefy, jadalną, wypoczynkową itp, ale ogród w całości wciąż tworzy idealnie zgraną całość!!! I to jest to do czego dążę.
No i znów nie bardzo wiem co napisać, bo ...sama wiesz jaki masz ogród, tyle już pochwał zebrałaś!!! To może tak-uroczo!!!
Murek jest rewelacyjny, a że mnie teraz na murki wzięło, to będę tu zaglądać często ;-)))) Przyłączam się do opinii o nie malowaniu koła, obecna dodaje klimatu, ale to ja tak myślę ;-) A wiesz co mi się najbardziej podoba- masz w ogrodzie wydzielone strefy, jadalną, wypoczynkową itp, ale ogród w całości wciąż tworzy idealnie zgraną całość!!! I to jest to do czego dążę.
Witaj! Bardzo ładny ogród, piękne rośliny, cudny zwierzak ... no i tyle ciekawych pomysłów! Bedę zaglądała!
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Witam z rana
moniM się zawstydzilam normalnie !!
Adasko Witaj w moich progach i dzięki za rewizytę I zapraszam częściej
Agajotka Zapraszaj swojego M do mnie, niech podgląda, może go przekonasz
Witaj Kalmio
I chciałam się z Wami podzielić jeszcze jednym pomysłam, który mam... mianowicie brakuje mi w ogródku takiego zadaszonego miejsca, gdzie można by było spokojnie siedzieć wtedy gdy pada deszcz. Dach nad tarasem mamy za krótki, wiec jak pada to zacina Markizy nie możemy zawiesić, bo może ona być zamocowana tylko do muru... Więc jedyny sposób to zadaszenie tej części tarasu gdzie huśtawka, tylko to musi być coś lekkiego, żeby nie zaciemniło pokoju.. Na dodatek zarys dachu jest w chiński paragraf, więc nie wiadomo jak to będzei wyglądało jeśli coś się dobuduje... ? Może macie jakieś pomysły ?
moniM się zawstydzilam normalnie !!
Adasko Witaj w moich progach i dzięki za rewizytę I zapraszam częściej
Agajotka Zapraszaj swojego M do mnie, niech podgląda, może go przekonasz
Witaj Kalmio
I chciałam się z Wami podzielić jeszcze jednym pomysłam, który mam... mianowicie brakuje mi w ogródku takiego zadaszonego miejsca, gdzie można by było spokojnie siedzieć wtedy gdy pada deszcz. Dach nad tarasem mamy za krótki, wiec jak pada to zacina Markizy nie możemy zawiesić, bo może ona być zamocowana tylko do muru... Więc jedyny sposób to zadaszenie tej części tarasu gdzie huśtawka, tylko to musi być coś lekkiego, żeby nie zaciemniło pokoju.. Na dodatek zarys dachu jest w chiński paragraf, więc nie wiadomo jak to będzei wyglądało jeśli coś się dobuduje... ? Może macie jakieś pomysły ?
- carterka
- 500p
- Od: 29 sie 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Gatita przydreptałam do Ciebie , bardzo mi się u Cibie podoba, to zupełnie moje klimaty, no i murek podobny mam...no może nie podobny, ale też z okienkiem ;)....będę zaglądać do Ciebie i szukać inspiracji roślinnych, bo u mnie dopiero się wszystko tworzy
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń
- gatita
- 500p
- Kontakt:
Witaj carterko Podobne klimaty mówisz..... to lecę do Ciebie z wizytą !
- carterka
- 500p
- Od: 29 sie 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
A zapraszam zapraszam, choć zdjęc troche mało....a no i patrz na ostatnie strony, tam już murek stoi ;)
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń
- gatita
- 500p
- Kontakt:
Agatko, widziałam murek. Piękny, wymuskany
-
- 500p
- Od: 1 lut 2011, o 15:03
- Kontakt:
Piękny widoczek tarasowy
A piesek śliczny - mojej córci marzy się taka psinka - prosze go poczochrać od nas
A piesek śliczny - mojej córci marzy się taka psinka - prosze go poczochrać od nas
Pozdrawiam, Ulka
- Mój mały kawałek zieleni
- Mój mały kawałek zieleni
- gatita
- 500p
- Kontakt:
zamiast pracowac, chce do ogrodu! piekne kwiecie u Ciebie Gatito
zgadza się, młode - jeszcze nie przypalone przez słońce listki są piękne i też je bardzo lubię.
- gatita
- 500p
- Kontakt:
No właśnie U mnie po dużych upałach listki są takie jakby przypalone przez słońce...