Działka na Kaszubach 2011
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działka na Kaszubach 2011
Marysiu donoszę ,że dzisiaj na działce caly dzień padalo i to solidnie.Kwiatki na pewno podlane dobrze.
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lilak 'Sensation' śliczny
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Niezapominajka we wszystkich odsłonach jest bardzo, ale to bardzo fotogeniczna. Lubię ja bardzo, ale muszę trzymać w ryzach, bo gotowa zarosnąć całą działkę
Cieszę się, że Ty się cieszysz z liliowców. U mnie wciąż tylko żółte mają pąki i te najwcześniejsze zaczynają kwitnąć.
Cieszę się, że Ty się cieszysz z liliowców. U mnie wciąż tylko żółte mają pąki i te najwcześniejsze zaczynają kwitnąć.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Jak pięknie niezapominajkowo! ;)
A moja brunnera się rozrasta, ale nie kwitnie, niestety..
A moja brunnera się rozrasta, ale nie kwitnie, niestety..
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Paweł - na razie dziękuję Wiem jakie potrafią być ekspansywne. Zrobiłam sobie problem na poprzedniej działce w Oliwie. Całymi wiadrami wynosiłam potem na kompost
Paulo - mam nadzieję że szybko dostanę tę informację Brunera najpierw zmarzła i wyglądała żałośnie a potem wypuściła takie piękne i wielkie liście, że istny szok przeżyłam
Siberio - fajnie że się znalazłaś
W takim rozumieniu jak piszesz - to ja faktycznie mam ogrodzony ogród
W kwestii niezapominajek jesteś w błędzie. Ja ich nie lubię - ja je uwielbiam po prostu. A najbardziej podoba mi się to - jak się pojawiają wiosną w najbardziej nieprawdopodobnych miejscach. No ale ja mam działkę a nie kulturalny i zaplanowany od A do Z ogród
Joanno - jak tylko pierwszy raz spojrzałam na tę kłodę, od razu zobaczyłam w niej doniczkę - i wiedziałam że MUSZĘ ją mieć....
Kaniu - widziałam, czytałam, odpisałam Zapraszam częściej
Grażynko - takie wieści zawsze mile widziane
Dawid - wielkie dzięki za to, że ochrzciłeś mój najpiękniejszy bez Ja się przymierzałam od poniedziałku, żeby poszukać nazwy tej odmiany i jakoś na zamiarach się kończyło .......
Tujko - ja jeszcze nigdy nie miałam tylu pąków na liliowcach. Jestem po prostu zachwycona.
Agato - może w przyszłym roku... Bo w tym to już chyba nie ma co liczyć na kwiaty. Ale one liście mają również bardzo dekoracyjne
O dziwo - w niedzielę jeszcze spotkałam na działce ostatnie tulipany....
Paulo - mam nadzieję że szybko dostanę tę informację Brunera najpierw zmarzła i wyglądała żałośnie a potem wypuściła takie piękne i wielkie liście, że istny szok przeżyłam
Siberio - fajnie że się znalazłaś
W takim rozumieniu jak piszesz - to ja faktycznie mam ogrodzony ogród
W kwestii niezapominajek jesteś w błędzie. Ja ich nie lubię - ja je uwielbiam po prostu. A najbardziej podoba mi się to - jak się pojawiają wiosną w najbardziej nieprawdopodobnych miejscach. No ale ja mam działkę a nie kulturalny i zaplanowany od A do Z ogród
Joanno - jak tylko pierwszy raz spojrzałam na tę kłodę, od razu zobaczyłam w niej doniczkę - i wiedziałam że MUSZĘ ją mieć....
Kaniu - widziałam, czytałam, odpisałam Zapraszam częściej
Grażynko - takie wieści zawsze mile widziane
Dawid - wielkie dzięki za to, że ochrzciłeś mój najpiękniejszy bez Ja się przymierzałam od poniedziałku, żeby poszukać nazwy tej odmiany i jakoś na zamiarach się kończyło .......
Tujko - ja jeszcze nigdy nie miałam tylu pąków na liliowcach. Jestem po prostu zachwycona.
Agato - może w przyszłym roku... Bo w tym to już chyba nie ma co liczyć na kwiaty. Ale one liście mają również bardzo dekoracyjne
O dziwo - w niedzielę jeszcze spotkałam na działce ostatnie tulipany....
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja już myślałam że jakieś stare zdjęcia wstawiłaś
- amba19
Comciu - ja Ci przysięgam na kolanach - że to fotki z niedzieli i poniedziałku!
Oprócz tulipanów miałam jeszcze resztki kwitnącej sasanki!
Oprócz tulipanów miałam jeszcze resztki kwitnącej sasanki!
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
wiem , że już to mówiłam .. ale powstrzymać się nie mogę - MISTRZU FOTOGRAFII ...
- amba19
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Musisz mieć bardzo dobry aparat że wychodzą Ci takie zdjęcia co najmniej lustrzanka bo zwykłym nie da się zrobić mikro zdjęć w przybliżeniu ,albo dobry cyfrowy i zdolności pozdrawiam
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
Nooo, wielka skromność przez Ciebie przemawia! Chciałabym mieć tak "niedużo" roślin.amba19 pisze: Oster - miło Cię widzieć na mojej działce Nie mam aż tak dużo roślin. Ponieważ bywam tam głównie w weekendy - staram się aby rosły u mnie takie kwiaty - które sobie w takich warunkach dają radę.
Po prostu piękne!
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
U mnie też bodziszek żałobny jest uwielbiany przez owady, głównie przez pszczoły i trzmiele
- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
Ja też sobie kupiłam białego bodziszka i nawet już zaczyna kwitnąć. Jest prawie biały, ma lekko fioletowe paseczki biegnące od środka. Mam jeszcze kilka gatunków bodziszka ale żałobnego nie mam. Ładny ma kolor. Czy będzie duży?