Miejski ogródek Ani - moje początki
- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Miejski ogródek Ani - moje początki
Ciekawe czy u mnie będzie podobnie Ja mam na większej części położoną folię więc to może być przeszkodą. Będę obserwować.
Oj tegoto ci nie powiem bo sama mam od niedawna działkę,będe wiedziała za rok .
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
- TerDob
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu Piękna róża , ładna krzewuszka ,a rododendron cudo Życzę cierpliwości z tą kostką , ale pomyśl teraz już będzie ładniej i ładniej itd. Rób prysznic kwiatkom i przeżyją .
- 4mmmm
- 100p
- Od: 3 mar 2011, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć.
Masz pięknego rododendrona.
Gdzie go znalazłaś?
Ja za domem, w dzikiej części ogrodu, pomiędzy sosnami chcę posadzić RH, i przydałoby się coś, co by kwitło trochę później:)
Serdecznie pozdrawiam... i mam nadzieję, że dziś w nocy u nas popada
Masz pięknego rododendrona.
Gdzie go znalazłaś?
Ja za domem, w dzikiej części ogrodu, pomiędzy sosnami chcę posadzić RH, i przydałoby się coś, co by kwitło trochę później:)
Serdecznie pozdrawiam... i mam nadzieję, że dziś w nocy u nas popada
ja z pierwsza wizytą:)
ale bardzo mi się tu podoba, bardzo dużo fajnych pomysłów
ale zainwestowaliście, wow
ale bardzo mi się tu podoba, bardzo dużo fajnych pomysłów
ale zainwestowaliście, wow
- Aancyk
- 1000p
TerDob dziękuję Ci bardzo.
4mmmm niestety trzeba podlewać bo z deszczu "nici", dzisiaj też ma być sucho.
RH kupiłam jesienią w agrocentrum na Paderewskiego, ale są cały czas w ofercie bo widziałam je w zeszłym tygodniu (cena coś ok. 50zł). Mnie tez się bardzo podoba.
becia2 witaj , cieszę się że wpadłaś. Zapraszam częściej. Ta działka to inwestycja na całe życie, ale mam nadzieje że damy radę.
4mmmm niestety trzeba podlewać bo z deszczu "nici", dzisiaj też ma być sucho.
RH kupiłam jesienią w agrocentrum na Paderewskiego, ale są cały czas w ofercie bo widziałam je w zeszłym tygodniu (cena coś ok. 50zł). Mnie tez się bardzo podoba.
becia2 witaj , cieszę się że wpadłaś. Zapraszam częściej. Ta działka to inwestycja na całe życie, ale mam nadzieje że damy radę.
Podlewaj,podlewaj a roślinki ci się odwdzięczą.
Nasz mały raj na ziemi.
- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Przeczytałam cały Twój wątek i muszę powiedzieć, że zapowiada się interesująco - masz plan (nie to co niektórzy :P ), determinację, blisko centrum ogrodnicze ;). Domku nie poznałam w pierwszej chwili - myślałam, że to nowowybudowany budynek . Miejsca masz nie za wiele i pewnie niebawem będziesz narzekać na jego brak ;). Będę podglądać .
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Aniu Podlewaj ,podlewaj ja też podlewam .Pozdrawiam
- Aancyk
- 1000p
JOWA, TerDob nie ma wyjścia podlewam codziennie. Wczoraj nawet użyłam wody z baseniku córci Teraz zaczyna się chmurzyć więc może wieczorkiem coś popada.
4mmmm na razie nic nowego , w sobotę panowie zrobili chodniczek z kostki i stwierdzili że do jesieni powinni się ze wszystkim wyrobić (żartownisie ), ja mam nadzieję że w czerwcu skończą, wtedy w wakacje zabierzemy się za płot, a potem mogę w spokoju zająć się roślinkami. Na hakuro myszy już nie widać za to miniaturowa różyczka NN jest cała zaatakowana, więc na razie walczę.
4mmmm na razie nic nowego , w sobotę panowie zrobili chodniczek z kostki i stwierdzili że do jesieni powinni się ze wszystkim wyrobić (żartownisie ), ja mam nadzieję że w czerwcu skończą, wtedy w wakacje zabierzemy się za płot, a potem mogę w spokoju zająć się roślinkami. Na hakuro myszy już nie widać za to miniaturowa różyczka NN jest cała zaatakowana, więc na razie walczę.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, rh o pstrych liściach są piękne, bardzo wrażliwe. Muszą rosnąć w bardzo zacisznym miejscu i trzeba zabezpieczać na zimę.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam Cię serdecznie
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Aniu pokaż postępy prac-bardzo Ci kibicuję