Moje ogródkowo
- Ivy25
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 11 wrz 2011, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje ogródkowo
Napracowaliście się niemało Jak często tata powtarza mi przy przekopywaniu ogrodu 'praca uszlachetnia!' no cóż.. a lenistwo uszczęśliwia. Szklarenka super ale to już wiesz, kwiatuszkom na pewno będzie się tam dobrze rosło.
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia z ogrodu teścia!
A co do koników to popieram Twoją wnuczkę, też bym wzięła jednego na balkon
Pozdrawiam jesiennie
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia z ogrodu teścia!
A co do koników to popieram Twoją wnuczkę, też bym wzięła jednego na balkon
Pozdrawiam jesiennie
Pozdrawiam, Ewa
Shaerrawedd
Shaerrawedd
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Te kwiatki odwiedzane licznie przez motyle to rozchodnik okazały .
Masz pięknie ukształtowaną działkę .
Masz pięknie ukształtowaną działkę .
-
- 500p
- Od: 20 sty 2009, o 10:32
U mnie są takie same motyle. Staram się mieć kwiaty przez cały sezon.
Bardzo lubią omżyn ( budleja ). Już popularna nazwa o tym mówi -motyli krzew.
Bardzo lubią omżyn ( budleja ). Już popularna nazwa o tym mówi -motyli krzew.
Pozdrawiam , Joanna
Witaj Lidio!
No, kochana, szklarnia pierwsza klasa!!! Mąż bardzo zdolny, skoro potrafi coś takie zbudować!
Nie przestaję zachwycać się usytuowaniem Waszej działki! Może i trzeba się napracować przy koszeniu, ale te pagórki wyglądają imponująco. Bardzo ciekawy teren, co tu dużo mówić.
No i po prostu powaliłaś mnie na kolana wiekiem rosnących w Waszym ogrodzie drzew ...
Życzę miłego wyjazdu i także czekam na zdjęcia z ogrodu teścia
Pozdrawiam serdecznie
No, kochana, szklarnia pierwsza klasa!!! Mąż bardzo zdolny, skoro potrafi coś takie zbudować!
Nie przestaję zachwycać się usytuowaniem Waszej działki! Może i trzeba się napracować przy koszeniu, ale te pagórki wyglądają imponująco. Bardzo ciekawy teren, co tu dużo mówić.
No i po prostu powaliłaś mnie na kolana wiekiem rosnących w Waszym ogrodzie drzew ...
Życzę miłego wyjazdu i także czekam na zdjęcia z ogrodu teścia
Pozdrawiam serdecznie
Szklarnia naprawdę udana! Zwierzęta super, ale czy ten zajączek nie zjada ci roślinek?
To były udane trzy dni u teścia w Anglii, mieliśmy wspaniałą pogodę 30 stopni ,oczywiście nie obyło się bez pracy,w ogrodzie.Kochany teściulek liczy sobie już 94 lata ale jeszcze pracuje w ogrodzie, ma niesamowite zdrowie.
Angielskie ogrody różnią się od ogrodów w Wali.przywiozłam kilka fotografii z ogrodu mojego teścia.
w ogrodzie jeszcze jest kolorowo kwitną kwiaty, ale jesień już blisko.Zapraszam serdecznie. Ogród zaczyna się od frontu domu.
Grusz prowadzona przy ścianie pięknie obrodziła w tym roku. pprzepiękne parakanty przyścianie domu w różnych gatunkach trawa ma dopiero 2 lata kwiaty jeszcze pięknie kwitną. To następna częsc ogrodu od wewnątrz. A to pomidorki w malutkiej szklarence teścia. te budynki z dala to pracownie artystyczne tesciulka jeszcze rzezbi i pięknie maluje. a to ja z moim Salvadorkiem.
za pracownią z tylu budynków buduje się nowa cześc ogrodu. Właśnie świezo zakupione drzewka i donice.przepiekne aż troszkę pozazdrościlam bo my sobie nie mozemy pozwolic na takie donice i figurki sa stresznie drogie .uwielbiam ten ogrod dla mnie jest piekny zapraszam serdecznie i pozdrawiam cieplutko.
Angielskie ogrody różnią się od ogrodów w Wali.przywiozłam kilka fotografii z ogrodu mojego teścia.
w ogrodzie jeszcze jest kolorowo kwitną kwiaty, ale jesień już blisko.Zapraszam serdecznie. Ogród zaczyna się od frontu domu.
Grusz prowadzona przy ścianie pięknie obrodziła w tym roku. pprzepiękne parakanty przyścianie domu w różnych gatunkach trawa ma dopiero 2 lata kwiaty jeszcze pięknie kwitną. To następna częsc ogrodu od wewnątrz. A to pomidorki w malutkiej szklarence teścia. te budynki z dala to pracownie artystyczne tesciulka jeszcze rzezbi i pięknie maluje. a to ja z moim Salvadorkiem.
za pracownią z tylu budynków buduje się nowa cześc ogrodu. Właśnie świezo zakupione drzewka i donice.przepiekne aż troszkę pozazdrościlam bo my sobie nie mozemy pozwolic na takie donice i figurki sa stresznie drogie .uwielbiam ten ogrod dla mnie jest piekny zapraszam serdecznie i pozdrawiam cieplutko.
Lidia
Zjadał oj zjadal, bylo ich dziesiatki,w zeszłym roku zjadly wszystkie kwiaty ,ale juz zabezpieczylismy wszystko i zajaczki siedza za ogrodzeniem hahahha pozdrowionka Marysiu.Marysiek pisze:Szklarnia naprawdę udana! Zwierzęta super, ale czy ten zajączek nie zjada ci roślinek?
Lidia
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Dom i ogród imponujące ale najbardziej urzekła mnie trawa pampasowa.
Już ją sobie z głowy wybiłam ale coś zaczyna we mnie kiełkować.
Chęć spróbowania czy uda mi się jej nie zamordować
Bardzo podobają mi się drzewa owocowe prowadzone w taki sposób jak grusza twoich teściów.
Mam w ogrodzie stare i przeogromne drzewa owocowe i wiem jakie to niepraktyczne.
Ta grusza dodatkowo stanowi ozdobę ogrodu :P
Już ją sobie z głowy wybiłam ale coś zaczyna we mnie kiełkować.
Chęć spróbowania czy uda mi się jej nie zamordować
Bardzo podobają mi się drzewa owocowe prowadzone w taki sposób jak grusza twoich teściów.
Mam w ogrodzie stare i przeogromne drzewa owocowe i wiem jakie to niepraktyczne.
Ta grusza dodatkowo stanowi ozdobę ogrodu :P
- Ivy25
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 11 wrz 2011, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chyba przeprowadzę się do Anglii uwielbiam takie klimaty.. taka tajemniczość ...- pozazdrościć! A trawa już jest na mojej liście przyszłych nabytków
Pozdrawiam, Ewa
Shaerrawedd
Shaerrawedd
Dzisiaj wstałam bardzo wcześnie udało mi się zrobic fotki wschódu słońca,siedziałam na ławeczce przed domem i podziwiałam jak pięnie wschodzi slonce nad górami.
Dzisiaj rozkwitlła ponownie moja żółta róża po raz drogi,uwielbiam ją ale nie wiem jak się nazywa.
wszystko jeszcze kwitnie,a najdziwniejsze maki kwitna po raz drug nigdy nie kwitły dwa razy. tto nasz Rodydendron strasznie się rozrusł Jesiennie skusiłam się na trzy wrzosy pozdrawiam serdecznie
Dzisiaj rozkwitlła ponownie moja żółta róża po raz drogi,uwielbiam ją ale nie wiem jak się nazywa.
wszystko jeszcze kwitnie,a najdziwniejsze maki kwitna po raz drug nigdy nie kwitły dwa razy. tto nasz Rodydendron strasznie się rozrusł Jesiennie skusiłam się na trzy wrzosy pozdrawiam serdecznie
Lidia
Trawa jest piekna,tez ją mam w ogrodzie ale jescze malutka jednoroczna za kilka lat dopiero zakwitnie.Ivy25 pisze:Chyba przeprowadzę się do Anglii uwielbiam takie klimaty.. taka tajemniczość ...- pozazdrościć! A trawa już jest na mojej liście przyszłych nabytków
Lidia
lidaki gdzie się podziałaś? Co tam w ogrodzie słychać?