Moja działeczka -Martinez_82 sezon 4
- martinez_82
- 500p
- Od: 1 wrz 2008, o 10:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działeczka -Martinez_82 sezon 4
Dziękuje ale jeszcze jedna strona domku została do pomalowania
- martinez_82
- 500p
Witaj Olu . niestety jeszcze nie widać śnieg dopiero co stopniał, efekty dopiero będe szedł oceniać w środku tygodnia.
Witaj Marcinie!
Widzę, że jeszcze masz dużo śniegu w ogrodzie. U mnie tej zimy śniegu było jak na lekarstwo, i właściwie do niczego się nie przydał, bo trochę posypało juz po mrozach. Ciekawa jestem strat, ale na działce jeszcze nie byłam, chociaż oceniać straty też jest za wcześnie.
Czy powiększyłeś swoją kolekcje lilii? Ja już trochę zaszalałam i dokupiłam około 15 odmian
Pozdrawim serdecznie
Widzę, że jeszcze masz dużo śniegu w ogrodzie. U mnie tej zimy śniegu było jak na lekarstwo, i właściwie do niczego się nie przydał, bo trochę posypało juz po mrozach. Ciekawa jestem strat, ale na działce jeszcze nie byłam, chociaż oceniać straty też jest za wcześnie.
Czy powiększyłeś swoją kolekcje lilii? Ja już trochę zaszalałam i dokupiłam około 15 odmian
Pozdrawim serdecznie
- martinez_82
- 500p
- martinez_82
- 500p
Przez weekend Pogoda dopisała , można było porobić wiosene porządki, drzewka pobielone, opryskane miedzianem. Iglaczki zaprawione Promonalem. Teraz poczekamy na zimowe szkody , jak na razie dużych strat nie zauważyłem poza niewielkimi uszkodzeniami mrozowymi na cyprysiku Columnaris, i jednym RH który kiepsko wygląda.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Marcin ale u Ciebie czyściutko.
U mnie Rh na razie ładnie wyglądają ,
ale przymrozków na pewno nie koniec .
Genia
U mnie Rh na razie ładnie wyglądają ,
ale przymrozków na pewno nie koniec .
Genia
- martinez_82
- 500p
Gieniu czysciutko czyściutko jak na razie , póki sądziedzi w koło nie posprzątają liści to pewnie jeszcze nie raz będe sprzątał.
- PiotrekP
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj , przejrzałem Twoje wątki i bardzo ładnie u Ciebie. Zastanawiają mnie te murki oporowe z otoczaków, ile czasu je budowałeś ?
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Witaj Marcinie, przychodzę z rewizytą. Muszę powiedziec że masz ciekawie zaaranżowany ogród, bardzo mi się podobaja te podwyższone rabaty przy grillu. Widzę że juz się uwinąłeś z wiosennym porządkami, mi jeszcze trochę zostało. Fajny jest ten doniczkowy ludek - to pewnie strażnik ogrodu?
- martinez_82
- 500p
Piotrek witaj, murki są z cegły tylko obklejone kamieniami, czas wykonania około 3 dni.
Iwonko z porzadkami się uwinołem tylko sąsiedzi wokół nie i czasem zawiewają liście do mnie , co do ludzika to msz rację pilnuję działki i jest ekonomiczny ie pije nie pali i nic nie każe sobie płacić i dostał nowe włoski:
Zaczynają puszczać cebulowe, liliowce i rozchodniki:
Iwonko z porzadkami się uwinołem tylko sąsiedzi wokół nie i czasem zawiewają liście do mnie , co do ludzika to msz rację pilnuję działki i jest ekonomiczny ie pije nie pali i nic nie każe sobie płacić i dostał nowe włoski:
Zaczynają puszczać cebulowe, liliowce i rozchodniki:
- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marcinku, nadrabiam ostatnią wpadkę
Mam od kilku dni problemy z netem u plusa: a jak od razu mi nie wskoczy okienko do
odpowiadania, to potem zapominam, tak już mam
Nie lubię do Ciebie zaglądać, bo mnie wpędził w kompleksy Twój niebywały porządek.
Muszę przyznać nie bez zazdrości, że dbasz o swój kawałek świata jak prawdziwy
Gospodarz. Wszystko porobione nie tylko na czas, ale wręcz wybiegłeś przed szereg;
oczywiście w pozytywnym tego określenia znaczeniu No i ten okrąg w warzywniku.
Super. Mój rh przeżył, bo posadziłam go w maksymalnie osłoniętym (jak na moje warunki) miejscu,
ale azalia do wyrzucenia, niestety. Biała, taka śliczna i tak pięknie się jesienią (nawet jeszcze w styczniu)
zapowiadała. Ale lutowe mrozy i dość mroźne wiatry ją załatwiły. Już przestałam się łudzić.
Dwa młode cyprysiki też do wyrzucenia, ale było ich tyle, że braku tych dwóch biedaków się nie zauważy.
Patrząc na zdjęcia Twojej działeczki odnosi się wrażenie, jakby za chwilę mieli wejść goście. Ślicznie.
Mam od kilku dni problemy z netem u plusa: a jak od razu mi nie wskoczy okienko do
odpowiadania, to potem zapominam, tak już mam
Nie lubię do Ciebie zaglądać, bo mnie wpędził w kompleksy Twój niebywały porządek.
Muszę przyznać nie bez zazdrości, że dbasz o swój kawałek świata jak prawdziwy
Gospodarz. Wszystko porobione nie tylko na czas, ale wręcz wybiegłeś przed szereg;
oczywiście w pozytywnym tego określenia znaczeniu No i ten okrąg w warzywniku.
Super. Mój rh przeżył, bo posadziłam go w maksymalnie osłoniętym (jak na moje warunki) miejscu,
ale azalia do wyrzucenia, niestety. Biała, taka śliczna i tak pięknie się jesienią (nawet jeszcze w styczniu)
zapowiadała. Ale lutowe mrozy i dość mroźne wiatry ją załatwiły. Już przestałam się łudzić.
Dwa młode cyprysiki też do wyrzucenia, ale było ich tyle, że braku tych dwóch biedaków się nie zauważy.
Patrząc na zdjęcia Twojej działeczki odnosi się wrażenie, jakby za chwilę mieli wejść goście. Ślicznie.
- martinez_82
- 500p