Moja mała "dżungla" - part IV
- oxalis
- 1000p
- Od: 24 mar 2012, o 00:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja mała "dżungla" - part IV
Kwietnik- dobry pomysł, ale jeszcze lepiej wygląda ten odcień hibiskusa na tle tej ściany
Niczym deser brzoskwiniowy z sosem jagodowym
Niczym deser brzoskwiniowy z sosem jagodowym
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Bardzo ładny kwietniczek
Niedługo i ja będę musiała w taki zainwestować
Niedługo i ja będę musiała w taki zainwestować
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Kochana Agnieszko Mniodkowo!!!!!!!!!!!!
Ja jak zwykle spóźniona. Nie zdążyłam pożegnać się w starym wątku i nie zdążyłam się przywitać na początku nowego. Jestem więc w 1 dzień Nowego Roku z najlepszymi życzeniami dla Ciebie, Pana Męża oraz zielonych i kolorowych. Wszystkiego co najlepsze dla Was.
Wszyscy chwalą kwietniczek - ja nie, bo on ledwie na parę kwiatków. Ja chciałabym jeszcze jeden (mam dwa) na wiele roślin,
choć mam obawy czy wiosną nie zmieszczę się na jednym. Ale co tam: na razie wchodzę w Nowy Rok z optymizmem (przynajmniej próbuę ).
Ja jak zwykle spóźniona. Nie zdążyłam pożegnać się w starym wątku i nie zdążyłam się przywitać na początku nowego. Jestem więc w 1 dzień Nowego Roku z najlepszymi życzeniami dla Ciebie, Pana Męża oraz zielonych i kolorowych. Wszystkiego co najlepsze dla Was.
Wszyscy chwalą kwietniczek - ja nie, bo on ledwie na parę kwiatków. Ja chciałabym jeszcze jeden (mam dwa) na wiele roślin,
choć mam obawy czy wiosną nie zmieszczę się na jednym. Ale co tam: na razie wchodzę w Nowy Rok z optymizmem (przynajmniej próbuę ).
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Super kwietnik i piekny hibek
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aguś Hibiskus pięknie się prezentuje na nowym kwietniku A jaką masz cudną Sansewierię
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Cudownego czynu się dopuściłaś Cudny ten Twój kwietniczek, a i rośliny ładnie się prezentują...
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ale piękny "czyn". Hibiskus o wiele ładniej się prezentuje na nim, niż na oknie
A sansiewierie podkreślają jego "nogi"
A sansiewierie podkreślają jego "nogi"
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Witajcie przyjaciele Noworocznie Składam życzenia aby ten rok był dla Was taki, jak sobie wymarzycie
Ja dziś rano dostałam taki oto bukiet od M:
i pewnie zaraz posypią się komentarze... "pewnie coś przeskrobał"... ha! no, przeskrobał ale hipek ładny, prawda?
Byliśmy też w Tesco, a tam żółte etykietki przy kalanchoe i no sami powiedzcie - za 3,49 takie duże sadzonki to się nie opłaca?? no???
zalane w trupa stały, w więc w domku zmieniłam im domki, postawiłam na parapecie gdzie grzeję kaloryferem więc liczę, że nie zdechną
Krysiu kochana cieszę się, że dotarłaś znów do mnie kwietniczki na 7, 5 i 3 roślinki to ja już mam, ale duże doniczki tam nie wejdą stąd taki właśnie zakup, choć jeden ze swoich mogłabym spokojnie wyprzedać, ponieważ roślinki nie bardzo chcą na nich mi rosnąć, ciągle coś im nie pasuje, to za mało słońca, to za krótko te słońce, to za ciepło, to za zimno... rany! fochy jak u baby
ja Ci powiem jak u mnie kończy się odmładzanie - śmiercią roślin draceny death, fiołki death, kalanchoe death, koleusy death, trzykrotka prawie death... reszty już nawet nie pamiętam więc hibiskusy mają u mnie wolność i swobodę, rosną sobie na dziko i za żadne skarby ich nie potnę
no fakt, też mi się podoba
też Ci krzaki porosły?
a dziękuję, zawsze o takiej marzyłam i trochę lat trwało upasienie jej do takiej wielkości
Dorotko, Aniu, Justynko - dziękuję
Byliśmy też w Tesco, a tam żółte etykietki przy kalanchoe i no sami powiedzcie - za 3,49 takie duże sadzonki to się nie opłaca?? no???
zalane w trupa stały, w więc w domku zmieniłam im domki, postawiłam na parapecie gdzie grzeję kaloryferem więc liczę, że nie zdechną
kociara pisze:Wszyscy chwalą kwietniczek - ja nie, bo on ledwie na parę kwiatków. Ja chciałabym jeszcze jeden (mam dwa) na wiele roślin,
Krysiu kochana cieszę się, że dotarłaś znów do mnie kwietniczki na 7, 5 i 3 roślinki to ja już mam, ale duże doniczki tam nie wejdą stąd taki właśnie zakup, choć jeden ze swoich mogłabym spokojnie wyprzedać, ponieważ roślinki nie bardzo chcą na nich mi rosnąć, ciągle coś im nie pasuje, to za mało słońca, to za krótko te słońce, to za ciepło, to za zimno... rany! fochy jak u baby
Nolinka pisze: A duże rośliny możesz odmładzać a to co zbędne w świat posłać
ja Ci powiem jak u mnie kończy się odmładzanie - śmiercią roślin draceny death, fiołki death, kalanchoe death, koleusy death, trzykrotka prawie death... reszty już nawet nie pamiętam więc hibiskusy mają u mnie wolność i swobodę, rosną sobie na dziko i za żadne skarby ich nie potnę
oxalis pisze:jeszcze lepiej wygląda ten odcień hibiskusa na tle tej ściany
no fakt, też mi się podoba
Niunia1981 pisze:Niedługo i ja będę musiała w taki zainwestować
też Ci krzaki porosły?
elcia1974 pisze: A jaką masz cudną Sansewierię
a dziękuję, zawsze o takiej marzyłam i trochę lat trwało upasienie jej do takiej wielkości
Dorotko, Aniu, Justynko - dziękuję
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
A moje padło od suszy.. Twoje nowe bardzo ładne i życzę, aby długo kwitły i cieszyły oczy, bukiecik też niczego sobie.
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zawsze się potrafisz znaleźć w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie! Kalanchoe piękne!
I to w takiej cenie... Szczęściara!
Zalane były w trupa piszesz?
Hm... Z Sylwestra jeszcze im zostało??
I to w takiej cenie... Szczęściara!
Zalane były w trupa piszesz?
Hm... Z Sylwestra jeszcze im zostało??
Miodencja a moje hibiskusy zawsze uwielbiały przędziorki . Z A W S Z E. Każda trucizna raczej je dokarmiała .
Pozdrawiam cieplutko.
Tego emotka - mogłabym wstawiać zawsze- zamiast płaczu nawet . Chyba tak będę robić .
Pozdrawiam cieplutko.
Tego emotka - mogłabym wstawiać zawsze- zamiast płaczu nawet . Chyba tak będę robić .
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Kohlerio mi też ten gostek bardzo się podoba Wciskam gdzie się da
Pozdrawiam, Monika
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aguś śliczne nabytki Mi to raczej z tym Kalanchoe nie bardzo po drodze, bo prędzej czy później zawsze
rosną mi z nich bezkształtne krzaczory. I co bym nie robiła i jak nie przycinała one i tak robią swoje czyli rosną jak chcą.
Twoim będę kibicowac, bo ładniutkie mają kwiatuszki.
----
Też byłam dzisiaj w Tesco, ale przywlokłam całkiem coś innego.
----
Bukiecik od M śliczny. Jak Ci nasi eM-owie pięknie przepraszają.
rosną mi z nich bezkształtne krzaczory. I co bym nie robiła i jak nie przycinała one i tak robią swoje czyli rosną jak chcą.
Twoim będę kibicowac, bo ładniutkie mają kwiatuszki.
----
Też byłam dzisiaj w Tesco, ale przywlokłam całkiem coś innego.
----
Bukiecik od M śliczny. Jak Ci nasi eM-owie pięknie przepraszają.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.