Fotorelacje z wystaw
- valdessa_kane
- 500p
- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Dzień storczyków
Sama się zastanawiam czy męża nie namówić i się nie przejechać, ale też nic nie mogę znaleźć nawet o godzinach otwarcia
Re: Wystawy storczyków 2013
Witajcie !
Dokładam garść informacji.
W dniach 14-15 września 2013 r. w Ogrodzie Botanicznym w Warszawie odbędzie się między innymi kiermasz storczyków , w którym będzie brał udział sklep internetowy z Łodzi -www.orchideasalon.pl . Na stronie tego sklepu jest właśnie taka informacja. Można tam też zamawiać storczyki z listy dostępnej na tej stronie a odebrać je osobiście właśnie w tym terminie - są to storczyki botaniczne i hybrydy. Można poszaleć.
W dniach 14-15 września 2013 r. w Ogrodzie Botanicznym w Warszawie odbędzie się między innymi kiermasz storczyków , w którym będzie brał udział sklep internetowy z Łodzi -www.orchideasalon.pl . Na stronie tego sklepu jest właśnie taka informacja. Można tam też zamawiać storczyki z listy dostępnej na tej stronie a odebrać je osobiście właśnie w tym terminie - są to storczyki botaniczne i hybrydy. Można poszaleć.
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O, super, dzięki za cynk.
A nie wiesz może w jakich godzinach będzie wystawa i kiermasz?
A nie wiesz może w jakich godzinach będzie wystawa i kiermasz?
Myślę, że cały kiermasz będzie w godzinach otwarcia Ogrodu Botanicznego od 10-tej do 17-tej
ale najlepiej się dowiesz jak napiszesz do "Orchideasalon" - oni tam będą to na pewno dostaniesz 100 procentową odpowiedz.
Wybierajcie - zamawiajcie - storczyki są cudowne !!!!
- dorotakol
- Od: 30 maja 2009, o 20:03
To prawdaaniger pisze: Witajcie !
Storczyki są w przystępnej cenie i od sprawdzonych producentów
Zamówienia w "Salonie orchidei "do 6.09.2013
Wystawa odbędzie w godzinach 10-18 -ta
Plakat wystawy
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
- kahim
Witajcie,
wstawiam obiecane zdjęcia z wystawy "Dzień Storczyka", która miała miejsce w Warszawie w dniach 14-15 września.
Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale dopiero wczoraj odkryłam, że miałam zabrudzony obiektyw ( stąd większość zdjęć jest niewyraźna )
Botaniki na sprzedaż:
Vandy na sprzedaż:
I różności ogólnoszklarniowe
wstawiam obiecane zdjęcia z wystawy "Dzień Storczyka", która miała miejsce w Warszawie w dniach 14-15 września.
Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale dopiero wczoraj odkryłam, że miałam zabrudzony obiektyw ( stąd większość zdjęć jest niewyraźna )
Botaniki na sprzedaż:
Vandy na sprzedaż:
I różności ogólnoszklarniowe
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu, weeelkie dzięki za zdjęcia z wystawy. Ja nie mam możliwości takiej zobaczyć na żywo (zawsze mam za daleko), więc cieszę się choćby zdjęciami.
Widzę, że gdzieniegdzie można było trafić na katlejki- mój wzrok przyciągła wielkokwiatowa żółta z czerwoną warżką- przepiękna jest. No i, ec. Don Herman, która wegetuje u mnie i uczy cierpliwości chyba z 4 lata!
Widzę, że gdzieniegdzie można było trafić na katlejki- mój wzrok przyciągła wielkokwiatowa żółta z czerwoną warżką- przepiękna jest. No i, ec. Don Herman, która wegetuje u mnie i uczy cierpliwości chyba z 4 lata!
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
-
- 200p
- Od: 8 sty 2011, o 17:48
Ale pięknie i jakie cudne kwiaty aristolochia arborea
- kahim
Nie ma za co Sama przyjemność
Tak, cattlejek było sporo i ta wielkokwiatowa była na prawdę piękna
Żałuję tylko, że się nie dopchałam z aparatem do reszty stoisk z botanikami Tam też było co po podziwiać
Rozalko, a właśnie się zastanawiałam jak to dziwne drzewko się nazywa
Tak, cattlejek było sporo i ta wielkokwiatowa była na prawdę piękna
Żałuję tylko, że się nie dopchałam z aparatem do reszty stoisk z botanikami Tam też było co po podziwiać
Rozalko, a właśnie się zastanawiałam jak to dziwne drzewko się nazywa
Ładnie tam, zazdroszczę takiego wypadu
- kahim
Mara, może i w twoich okolicach niedługo też będzie jakaś wystawa
Aniu, ta vanda miała koszmarną cenę....
Aniu, ta vanda miała koszmarną cenę....
Kahim, u mnie raczej nie Choć? musiałabym poszukać jakieś informacje, któż to wie.