Storczyki Callanthe :)
- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Callanthe :)
Piękności
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję Dufin, cieszę się, że spodobał Ci się chociaż nie bardzo lubisz tego typu ubarwienie Powiem szczerze, że kiedyś mi się bardzo podobały te łaciate, teraz już mi przeszło... Podobają mi się moje kwiaty, ale w sklepie już nie przyciągają mojego wzroku tak jak kiedyś Teraz podobają mi się takie "maczki" bardziej
Dzięki sylcia
Dzięki sylcia
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Własnie kiedyś też mi się bardzo łaciate podobały bo to było coś nowego później za bardzo się w sklepach na nie opatrzyłam a mało, który był naprawdę ciekawy. Twój ma bardzo ładne wybarwienie, ciekawe ułożenie tych łatek i dwa dolne płatki nie sa idealnie białe, wpadają w żółć.. Ciekawa kombinacja
- furious
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Callanthe też się wpadłem rozejrzeć
I to "na razie" trzeba podkreślić Jeśli nawet nie skusisz się na inne odmiany, to przynajmniej powiększysz swoją kolekcję.. ach forumCallanthe pisze::Posiadam 16 Phalenopsisów i żadnych innych odmian nie (na razie... )
Oj żeby takie świeżaki zajmowały się storczykami w sklepach, to by było dobrzeCallanthe pisze: Prowadziłam wewnętrzną walkę o to czy założyć wątek czy nie, bo uważałam, że jestem jeszcze świeżak
Ania, w sklepach jest ich sporo, stoją jeden przy drugim, niczym się nie wyróżniają, a jak się zrobi fotkę pojedynczej sztuki, tak jak Callanthe to jest na czym oko zawiesićDufin pisze:Przyznam, że w sklepie takie "łaciate" nie robią na mnie większego wrażenia.. Mało który zwraca moją uwagę
I Tomek powiedzial wszystko co bylo do powiedzenia ,nic dodac nic ujac
Faktycznie idzie jak burza! Tez uwielbiam takie fotki ,wiec czekam na dalsze postepy
Ładne porównanie
Czekam na kolejne zdjęcia
Czekam na kolejne zdjęcia
Pâti ja mysle ze on odbije i bedzie fajny dzidzius