Zielony Świat Moniki cz. 7
Re: Zielony Świat Moniki cz. 7
Już mówiłam, że nie ma to jak zgrana rodzinka
- justyna_gl
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniś, ślicznie to wygląda, gratuluję kochana. Już się nie mogę doczekać niedzieli
- Alenka
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To ma być altanka? Ty dom budujesz
Idziecie jak burza Ale będzie pięknie w przyszłym roku
Idziecie jak burza Ale będzie pięknie w przyszłym roku
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Będzie z tego przesłodki domeczek
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Ale już dużo zrobiliście przy domku Pracusie, szczególnie ten do góry brzuchem
Niedługo gości będziesz przyjmować pod dachem
Niedługo gości będziesz przyjmować pod dachem
- jola1313
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Ale praca wre .Zazdroszczę....u mnie ciągle są plany ,że trzeba to i tamto................ech
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Monia, jak Ty odpowiadasz dla mnie to pisz kochanieńka z nicka, bo Agów tu pełno i ja nie wiem co do mnie i co ja pisałam to za kij nie pamiętam
No i sobie tak oglądam zdjęcia z tej działeczki i sobie myślę a skąd tam TAKA pogoda bo u mnie to szarość całymi dniami, deszcz pada, chłodno i w ogóle o lecie to można zapomnieć Ale dopatrzyłam się daty na fotce i już kumam Bo przedwczoraj czy w weekend to i ja miałam pięknie, ładnie, słonecznie Ach... dawne dzieje...
No i sobie tak oglądam zdjęcia z tej działeczki i sobie myślę a skąd tam TAKA pogoda bo u mnie to szarość całymi dniami, deszcz pada, chłodno i w ogóle o lecie to można zapomnieć Ale dopatrzyłam się daty na fotce i już kumam Bo przedwczoraj czy w weekend to i ja miałam pięknie, ładnie, słonecznie Ach... dawne dzieje...
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Witajcie cieplutko w pochmurny piątek 13-tego
Aguś aage - w weekend majowy kopaliśmy fundamenty pod altankę uważam że moja dzielna ekipa 2-osobowa pracując tylko w weekendy zdziałała cuda jestem im niezmiernie wdzięczna za całą włożoną pracę
Beatko - no rodzinka to mi się udała zwariowana i pracowita - idealne połączenie
Justynko - czy zgadza się z planem Pani Architekt ? Ja też czekam na niedzielę
Madziu - jaki dom? Domek letniskowy no mam nadzieję że w przyszłym roku na koniec sezonu będzie już całkiem całkiem bo w planach położenie blachodachówki, budowa werandy i tarasu, wymiana siatki z przodu i z jednego boku działki, no i prace nad rabatkami
Aniu - no mam nadzieję że wyjdzie fajna chatynka - taka kremowo-drewniana
Joluś April - no ten do góry brzuchem to zawsze najbardziej zmęczony pracą, no wiesz, nadzorowanie jest takie męczące w przyszłym sezonie parapetówa
Joluś - ale przez pomysł działkowy remont w mieszkanku zszedł na dalszy bliżej nieokreślony plan nie można mieć wszystkiego, no chyba że wygram w totka
Aguś mniodkowa - tamten weekend to był akutat słoneczny i taki akurat do pracy ale teraz to jakaś masakra - mgła od rana, chmury na kilometr i zimno
Kochani ja dzisiaj jestem w pracy tylko do 12 bo mamy na 18.00 imprezkę firmową na 400 osób z żarełkiem i piwkiem do oporu, występem kabaretu i innymi atrakcjami to juro będę wczorajsza
Aguś aage - w weekend majowy kopaliśmy fundamenty pod altankę uważam że moja dzielna ekipa 2-osobowa pracując tylko w weekendy zdziałała cuda jestem im niezmiernie wdzięczna za całą włożoną pracę
Beatko - no rodzinka to mi się udała zwariowana i pracowita - idealne połączenie
Justynko - czy zgadza się z planem Pani Architekt ? Ja też czekam na niedzielę
Madziu - jaki dom? Domek letniskowy no mam nadzieję że w przyszłym roku na koniec sezonu będzie już całkiem całkiem bo w planach położenie blachodachówki, budowa werandy i tarasu, wymiana siatki z przodu i z jednego boku działki, no i prace nad rabatkami
Aniu - no mam nadzieję że wyjdzie fajna chatynka - taka kremowo-drewniana
Joluś April - no ten do góry brzuchem to zawsze najbardziej zmęczony pracą, no wiesz, nadzorowanie jest takie męczące w przyszłym sezonie parapetówa
Joluś - ale przez pomysł działkowy remont w mieszkanku zszedł na dalszy bliżej nieokreślony plan nie można mieć wszystkiego, no chyba że wygram w totka
Aguś mniodkowa - tamten weekend to był akutat słoneczny i taki akurat do pracy ale teraz to jakaś masakra - mgła od rana, chmury na kilometr i zimno
Kochani ja dzisiaj jestem w pracy tylko do 12 bo mamy na 18.00 imprezkę firmową na 400 osób z żarełkiem i piwkiem do oporu, występem kabaretu i innymi atrakcjami to juro będę wczorajsza
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Moniś baw się dobrze
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Już będzie fajna i taka ... dopieszczona
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
No taka imprezka na 400 osób to fajna I ja taką zaliczyłam w poprzedni weekend Z tym, że nie byłam do końca, bo co trzeźwy z pijącymi może po 19 robić? (jak impreza zaczęła się przed 15) Ale kabaretów to nie było więc Ci zazdroszczę
A co Ty chciałaś remontować w tym swoim wymuskanym, czyściutkim mieszkanku???
Niunia1981 pisze:remont w mieszkanku zszedł na dalszy bliżej nieokreślony plan
A co Ty chciałaś remontować w tym swoim wymuskanym, czyściutkim mieszkanku???
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Moni hej
Baw się dobrze
Baw się dobrze
- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniś, ja w swoim wrześniowym zabieganiu dopiero teraz zakumałam, że masz nowy wątek i
Kolekcja róż imponujące, śliczne kolorki. Altanka wybudowana błyskawicznie i z jakim rozmachem , to się w przyszłym sezonie na działkę przprowadzisz
Pozdrawiam
Kolekcja róż imponujące, śliczne kolorki. Altanka wybudowana błyskawicznie i z jakim rozmachem , to się w przyszłym sezonie na działkę przprowadzisz
Pozdrawiam