Ogródek Robaczka cz.12
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz.12
Monia, sadzę przy ogrodzeniu, na rabatach, między różami i na obeliskach, na pergolach, altanie...wiesz ile u mnie tego żelastwa
Kasiu, witaj
Hahaha, Iwonko, spokojnie się zmieszczą
Iwonko, witaj! Ogród nieduży, ale jaki pojemny Hmm...nie mam nic na swoje wytłumaczenie, poza absurdalną korbą na punkcie róż. Starałam się ich nie "upychać", ale faktycznie może to tak wyglądać
Kolejnych jednak nie planuję dosadzać, jeśli to Cię pocieszy Pozdrawiam serdecznie!
Kasiu, witaj
Hahaha, Iwonko, spokojnie się zmieszczą
Iwonko, witaj! Ogród nieduży, ale jaki pojemny Hmm...nie mam nic na swoje wytłumaczenie, poza absurdalną korbą na punkcie róż. Starałam się ich nie "upychać", ale faktycznie może to tak wyglądać
Kolejnych jednak nie planuję dosadzać, jeśli to Cię pocieszy Pozdrawiam serdecznie!
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Plany planami... Zobaczymy, jak długo Ci się uda nic nie dosadzić
- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
Kasiu ,w takim razie czekam na podpowiedź,dobry ,niebieski powojnik .Może być nawet kilka.
Czy ja zawsze muszę być w tyle za murzynami ?
I tak dobrze, że się zorientowałam (ale ze mnie bystrzacha ), że otworzyłaś nowy wątek.
Ale już jestem, podziwiam, pozdrawiam
I tak dobrze, że się zorientowałam (ale ze mnie bystrzacha ), że otworzyłaś nowy wątek.
Ale już jestem, podziwiam, pozdrawiam
- Georginia
Asiu ,bo wątki Kasi pędzą z prędkością światła.
- robaczek_Poznan
Ewa, będę się dzielnie trzymać
Alicjo, w odcieniach błękitu jest sporo ładnych powojników. Do moich ulubionych zaliczam Gen. Sikorskiego i Cholmondeley, ale piękny jest też Lasurstern i Multi Blue. Wszystkie zdrowe, nie chorowały na uwiąd. Mam też Royalty (bardziej wpada w granat) i Blue Blood, ale ten chorował. Z bylinowych niezawodna jest Arabella i ostatnio odkryty uroczy Little Artist
Asiu, witaj Pozazdrościłam Ci udanych zakupów i jutro chyba ruszę do TK
Alicjo, w odcieniach błękitu jest sporo ładnych powojników. Do moich ulubionych zaliczam Gen. Sikorskiego i Cholmondeley, ale piękny jest też Lasurstern i Multi Blue. Wszystkie zdrowe, nie chorowały na uwiąd. Mam też Royalty (bardziej wpada w granat) i Blue Blood, ale ten chorował. Z bylinowych niezawodna jest Arabella i ostatnio odkryty uroczy Little Artist
Asiu, witaj Pozazdrościłam Ci udanych zakupów i jutro chyba ruszę do TK
- Georginia
Już zapisane i
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Dobra, przyczłapałam dopiero na forum a tu nowy wątek i już tyle nastukane , przyznaję się że przeczytałam tylko pierwszą stronę, wygrzałam się w letnim słonku bo na dworze zimnica okrutna
Kasiu..skoro masz tyle powojników, to może masz wśród nich żółty.. Ja się rozglądałam tylko za fioletowymi, a jak w puzzlach zaczęłam wstawiać powojniki na ogrodzenie- okazało się, że żółte będą lepsze.. Wstępnie myśle o MacKenzie.. jakieś inne sprawdzone odmiany możesz polecić..? Tylko takie wiesz..terminatory dla początkujących
- Tolinka
- Od: 1 mar 2013, o 23:30
Kasiu czy jeszcze na lampkę różanego winka się załapę?
6o powojników,300 róż łooo matko ależ u Ciebie to musi być kwiatowy festiwal!!
Niezmiennie fascynuje mnie Twoja różana ścieżka tęsknie za taką plany są
6o powojników,300 róż łooo matko ależ u Ciebie to musi być kwiatowy festiwal!!
Niezmiennie fascynuje mnie Twoja różana ścieżka tęsknie za taką plany są
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu i ja lubię zaglądać do Ciebie, nie zawsze pisząc. Masz piękny ogród, metalowe dodatki super. Bardzo lubię oglądać, przeglądać zdjęcia i wracać. Pozdrawiam
Pozdrawiam - Justyna
- robaczek_Poznan
Duju, witaj! Miło mi, że zaglądasz, a tym razem zostawisz też ślad obecności - zawsze miłe poznać gości mojego ogródka
Tolinko, Różane winko raz W sezonie kwiatów jest całe mnóstwo, codziennie rozkwita coś nowego Powodzenia w realizacji ścieżkowych planów! Pozdrawiam serdecznie
Monia, akurat żółtego nie mam ani jednego Kupuję tylko białe, różowe, fioletowe i niebieskie. Bill McKenzie ma jednak opinię terminatora i jako jeden z nielicznych, jest żółty jak kanarek (Ewa Majowa go ma ) Ładny też jest Lemon Dream i Lemon Beauty, ale nie testowałam.
Majka, witaj Załapałaś się na premierę nowego wątku, jeszcze nie dobiliśmy do północy
Alicjo, fioletowych i liliowych też mam kilka "sprawdzonych" (2 sezony), gdybyś była zainteresowana
Na dobranoc trochę lilii
Tolinko, Różane winko raz W sezonie kwiatów jest całe mnóstwo, codziennie rozkwita coś nowego Powodzenia w realizacji ścieżkowych planów! Pozdrawiam serdecznie
Monia, akurat żółtego nie mam ani jednego Kupuję tylko białe, różowe, fioletowe i niebieskie. Bill McKenzie ma jednak opinię terminatora i jako jeden z nielicznych, jest żółty jak kanarek (Ewa Majowa go ma ) Ładny też jest Lemon Dream i Lemon Beauty, ale nie testowałam.
Majka, witaj Załapałaś się na premierę nowego wątku, jeszcze nie dobiliśmy do północy
Alicjo, fioletowych i liliowych też mam kilka "sprawdzonych" (2 sezony), gdybyś była zainteresowana
Na dobranoc trochę lilii
- Georginia
Kasiu,pisząc niebieskie miałam na myśli również te fioletowe i liliowe.Bardzo proszę o info.
Widząc lilie ,myślę że pasowała by Ci też EXTRAVAGANZA. Bardzo obficie kwitnie i jak do tej pory nie sprawia problemu.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p4423425
Widząc lilie ,myślę że pasowała by Ci też EXTRAVAGANZA. Bardzo obficie kwitnie i jak do tej pory nie sprawia problemu.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p4423425