W słońcu smagliczki i róże
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W słońcu smagliczki i róże
Uleńko Smagliczkowa dopisuję się do listy zwiedzających. Żółte słoneczne kwiatuszki to zwiastun wiosenki
- gardener1987
- 500p
- Od: 10 lip 2010, o 21:47
Ula i ja melduję się w twoim aktualnym wątku masz piękne pierwiosnki tak przyznam że to moja nieuleczalna choroba ostatnio dziś do naszego sklepu przyjechały takie piękne okazy że jutro to chyba wylądują w moim koszyku
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Aniu - bardzo mi miło cie gościć dziękuję ja w ubiegłym roku też kupiłam a potem wysadziłam do ogródka zobaczymy czy prztrwaja zimę
Wandziu - mam taką nadzieję że zima już zakończy u nas swoje wojaże i wiosna zagości na dobre
Beatko - ja też jak patrze na zdjęcia od razu milej się robi na
Maju - mam nadzieję że przedwiośnie już nie chowa nam nic w zanadrzu i będzie cieplutkie i szybciutko nadejdzie wszak roślinki zamówione a my bardzo niecierpliwe
Beaciu - ja do okien podchodzę od poniedziałku ale jakoś nie mam weny, a młodzież odmówiła wymigując się wolnym , u mnie trawniczek zaczyna wynurzać się spod śniegu roślinki bardziej zasypane
Agness - też wolę jak za oknem widzę świeżą szaleńczą zieleń to białe paskudztwo według mnie zalega zbyt za długo a mógł by stopnieć i dać już nam tak upragnioną wiosnę
ogród to przecież nie tylko roślinki w gruncie ale i różne kompozycje doniczkowe zawsze szalałam kolorkami ale od dwóch lat są to dwa kolorki i delikatne w kolorystyce
były też mieczyki
i pierwiosnki wraz z bratkami
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Ula
Jak u Ciebie ładnie kolorowo
Pierwiosnek śliczny ,ja teraz podobny kupiłam rózowy,ciekawe czy później powtarzają cechy kolorutego samego kwitnienia??
Jak u Ciebie ładnie kolorowo
Pierwiosnek śliczny ,ja teraz podobny kupiłam rózowy,ciekawe czy później powtarzają cechy kolorutego samego kwitnienia??
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ula ładne kompozycje:) Te surfinie żółte tez miałam w zeszłym roku,bardzo długo mi kwitły,w tym roku na pewno je znów kupię
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Uleńka piękne tarasowce . Aż by się chciało już sadzić do donic.
Pozdrawiam .
Pozdrawiam .
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Miłego dnia życzę,słoneczko znowu pięknie świeci:)
Surfinie przepiękne, Ula! To jedne z moich ulubionych jednorocznych.
Jak nie przepadam za żółtym kolorem, ten odcień jest bardzo przyjazny w odbiorze...
Tęskno do takich widoków, ale już niedługo
Pozdrowienia!
Jak nie przepadam za żółtym kolorem, ten odcień jest bardzo przyjazny w odbiorze...
Tęskno do takich widoków, ale już niedługo
Pozdrowienia!
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Witam
Pobuszowałam po waszych ogrodach nie wszędzie pozostawiając po sobie ślad
szybka kawka w towarzystwie domowych łasuchów i wyprawa do przychodni z mamą do kontroli nie tak jak Betinka z teściową a tak swoja drogą podziwiam cie kochana ja już przy wejściu bym spasowała rzuciła to w ch....ę i wróciła do domu
dodatkowo mam jeszcze córcie do bilansu na 16 lat więc jak pomyślę że mam tam spędzić całe popołudnie to mnie krew zalewa że na dworze piękna pogoda słoneczko pięknie grzeje a ja dalej w murach wiec chylę czoło dla tych którzy w pracy całe godziny słoneczko tylko przez szybę ale moi drodzy jeszcze troszkę i w fabryczny kierat będziecie wchodzić z ciepłymi promieniami słońca a przy wyjściu będzie pięknie grzało wszak to dla nas "zielonych'' najpiękniejszy okres
I po co nam ta zima długa i ciepła jesień w zupełności by wystarczyła
Beatko - bardzo ci dziękuje i ja tobie tez dużo słoneczka i miłego dnia życzę
Aga - tak rączki swędzą już na nowe nasadzenia muszę pobuszować po forum wyszukać jakieś nowe kompozycje
Annes - nawet nie wiesz ile ja się ich naszukałam były zaraz z wiosny a potem już nie było dopiero pod koniec maja natrafiłam na nie kolorek maja bardzo ładny komponują się ze wszystkimi kolorami , kwitną jak to surfinie niezawodnie
Aniu - bardzo ci dziękuje ja też kupiłam w ubiegłym roku kilka sztuk a potem wysadziłam do ogrodu zobaczymy czy będą takie same kolorki już nie długo i się okaże
Pobuszowałam po waszych ogrodach nie wszędzie pozostawiając po sobie ślad
szybka kawka w towarzystwie domowych łasuchów i wyprawa do przychodni z mamą do kontroli nie tak jak Betinka z teściową a tak swoja drogą podziwiam cie kochana ja już przy wejściu bym spasowała rzuciła to w ch....ę i wróciła do domu
dodatkowo mam jeszcze córcie do bilansu na 16 lat więc jak pomyślę że mam tam spędzić całe popołudnie to mnie krew zalewa że na dworze piękna pogoda słoneczko pięknie grzeje a ja dalej w murach wiec chylę czoło dla tych którzy w pracy całe godziny słoneczko tylko przez szybę ale moi drodzy jeszcze troszkę i w fabryczny kierat będziecie wchodzić z ciepłymi promieniami słońca a przy wyjściu będzie pięknie grzało wszak to dla nas "zielonych'' najpiękniejszy okres
I po co nam ta zima długa i ciepła jesień w zupełności by wystarczyła
Beatko - bardzo ci dziękuje i ja tobie tez dużo słoneczka i miłego dnia życzę
Aga - tak rączki swędzą już na nowe nasadzenia muszę pobuszować po forum wyszukać jakieś nowe kompozycje
Annes - nawet nie wiesz ile ja się ich naszukałam były zaraz z wiosny a potem już nie było dopiero pod koniec maja natrafiłam na nie kolorek maja bardzo ładny komponują się ze wszystkimi kolorami , kwitną jak to surfinie niezawodnie
Aniu - bardzo ci dziękuje ja też kupiłam w ubiegłym roku kilka sztuk a potem wysadziłam do ogrodu zobaczymy czy będą takie same kolorki już nie długo i się okaże
- cantati
- Od: 10 lut 2012, o 17:00
Ula witaj Ale u Ciebie pachnie wiosną! Przycupam tu i zostaję
Pozdrawiam, Dorota
Bardzo podoba mi się połączenie tych dwóch kolorków surfini. Pozdrawiam serdecznie
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Cześć Ula!
Melduję się w nowym wątku i wracam podziwiać od początku
Pozdrowionka
Melduję się w nowym wątku i wracam podziwiać od początku
Pozdrowionka
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Ulka śliczne doniczkowce,ja niestety tarasu nie mam ,a w domu na balkonie to najbezpieczniejsze są pelargonie-wszystko przetrwają