u Antośki po raz pierwszy
- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: u Antośki po raz pierwszy
Wpadłam i ja , jestem pod ogromnym wrażeniem, pięknie u Ciebie
- reniuniek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj
Fajna sprawa z zbieraniem kamieni, ja niestety nie mam takiej możliwości Jedynie jak jedziemy na wycieczkę w góry, to tylko pod nogi patrzę i prawie każdy kamień, jak nikt nie widzi, ląduje w bagażniku Troszkę już udało mi się nazbierać
Fajna sprawa z zbieraniem kamieni, ja niestety nie mam takiej możliwości Jedynie jak jedziemy na wycieczkę w góry, to tylko pod nogi patrzę i prawie każdy kamień, jak nikt nie widzi, ląduje w bagażniku Troszkę już udało mi się nazbierać
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- u Antosi
- 50p
- Od: 8 maja 2014, o 20:05
nirali - Kruszynko , może niebawem wybierzesz się ze mną na wycieczkę po okolicy w poszukiwaniu kamieni...?
Paulii - Witaj!Rządek bukszpanów ma już ładnych kilka lat Posadziłam je pod siatką tak tymczasowo, a rosną tam już jakieś 5-6 lat Nie wiedziałam, że to Stokrotka Afrykańska Dziękuję za wyjaśnienie. Domek jakoś nie może doczekać się wykończenia a my mieszkania w nim. Modrzew na pniu i mi bardzo się podoba. Ma już fajną czuprynę
Viola K - Witaj! Zrębki powiadasz to pewnie dobry pomysł W tej sprawie pewnie trzeba się wybrać do tartaku albo stolarskiego zakładu...Podejmę to wyzwanie i zorientuję się . Dzbanuszki podobają się i Tobie Cieszy mnie to. Mam mało takich bibelotów w ogrodzie. Skorzystam z twojego pomysłu i wybiorę się na pchli targ Może tak znajdę jakieś skarby...
szostani - będę rozglądać się za kamieniami różnego kalibru. Jak już ich nazbieram,co pewnie trochę potrwa,ruszymy do akcji "SKALNIAK"
patusia336 - Cieszę się, że zajrzałaś do mnie! Zapraszam częściej
reniuniek - Nigdy nie rozglądałam się za kamieniami ale teraz już zacznę Mam nadzieję, że nie będę musiała po nie jechać aż w góry ale niebawem może być ku temu okazja więc , kto wie...
Wychodzi słoneczko
Pozdrawiam wszystkich!
Paulii - Witaj!Rządek bukszpanów ma już ładnych kilka lat Posadziłam je pod siatką tak tymczasowo, a rosną tam już jakieś 5-6 lat Nie wiedziałam, że to Stokrotka Afrykańska Dziękuję za wyjaśnienie. Domek jakoś nie może doczekać się wykończenia a my mieszkania w nim. Modrzew na pniu i mi bardzo się podoba. Ma już fajną czuprynę
Viola K - Witaj! Zrębki powiadasz to pewnie dobry pomysł W tej sprawie pewnie trzeba się wybrać do tartaku albo stolarskiego zakładu...Podejmę to wyzwanie i zorientuję się . Dzbanuszki podobają się i Tobie Cieszy mnie to. Mam mało takich bibelotów w ogrodzie. Skorzystam z twojego pomysłu i wybiorę się na pchli targ Może tak znajdę jakieś skarby...
szostani - będę rozglądać się za kamieniami różnego kalibru. Jak już ich nazbieram,co pewnie trochę potrwa,ruszymy do akcji "SKALNIAK"
patusia336 - Cieszę się, że zajrzałaś do mnie! Zapraszam częściej
reniuniek - Nigdy nie rozglądałam się za kamieniami ale teraz już zacznę Mam nadzieję, że nie będę musiała po nie jechać aż w góry ale niebawem może być ku temu okazja więc , kto wie...
Wychodzi słoneczko
Pozdrawiam wszystkich!
Kasiu przyszłam z rewizytą i szczęka mi opadła . Piękny ogród tworzysz
Pozdrawiam. Ewa
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Antosiu na pewno podołasz strat też zaliczysz kilka,ale musisz to przeżyć ,nie ma jak nauka na sobie. Każda z nas tak miała i na pewno ma ,np.Ja jestem tego najlepszym dowodem
Zaglądam do ciebie, a tu takie poważne dyskusje... oczko, terminy sadzeń - ale zdjęcia rabat piękne - widac, że przemyślane i ogrom pracy włożony.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Hej Kasieńko po niedzielnej wizycie (u naszej znajomej ) postanowiłam przeprowadzić inwentaryzację na moim skalniaku! Brakuje mi kilku dużych kamieni
Różyczki posadziłam,podlałam,opryskałam-teraz czekam na kolor...morelka
Czekam no focie
Różyczki posadziłam,podlałam,opryskałam-teraz czekam na kolor...morelka
Czekam no focie
- u Antosi
- 50p
- Od: 8 maja 2014, o 20:05
athshe- dyskusje są burzliwe nie tylko u mnie i dobrze, że są, o przecież o to nam wszystkim chodzi, żeby dowiadywać się, doradzać i podziwiać. Pozdrawiam Cię serdecznie
e-babcia - błędów nie uniknę, bo chyba z ogrodnikiem jest pewnie jak z uczniem bez jedynki
nirali - to już po kamieniach na mój skalniak, chyba, że inwentaryzacja w Twoim skalniaku oznacza powstanie skalniaka u mnie
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy i pochwały. Przypis przy moim nicku uzależniam się...jest bardzo trafny. Czasem myślę, że chciałabym wszystko naraz a tu się nie da. Chyba to dobrze bo co za radość założyć ogród w dwa albo trzy lata. Dodaję kilka zdjęć. Nie wiem, czy one oddadzą urok ogrodu tak jak w rzeczywistości...
mieliśmy gościa
e-babcia - błędów nie uniknę, bo chyba z ogrodnikiem jest pewnie jak z uczniem bez jedynki
nirali - to już po kamieniach na mój skalniak, chyba, że inwentaryzacja w Twoim skalniaku oznacza powstanie skalniaka u mnie
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy i pochwały. Przypis przy moim nicku uzależniam się...jest bardzo trafny. Czasem myślę, że chciałabym wszystko naraz a tu się nie da. Chyba to dobrze bo co za radość założyć ogród w dwa albo trzy lata. Dodaję kilka zdjęć. Nie wiem, czy one oddadzą urok ogrodu tak jak w rzeczywistości...
mieliśmy gościa
- Viola K
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Bardzo ładnie ,tak równiutko to wszystko te rojniki w drzewie z kamykami pomysłowe
Tam gdzie funkie i trawy będzie pięknie jak się rozrośnie ...
Pozdrawiam
Tam gdzie funkie i trawy będzie pięknie jak się rozrośnie ...
Pozdrawiam
- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale pieknie, widac dobry gust, uwielbiam takie drzewka, maja cudowny urok,a zwlaszcza tak super umiejscowione:)
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Kasiu, na pewno fotki nie oddają w 100% piękna i klimatu ogrodu. Na żywo jest jeszcze piękniej
Uwielbiam iglaczki a modrzew szczepiony szczególnie mi się podoba, super ma czuprynę .
Elegancko, schludnie, pięknie !
Powoli, nie goń się, i tak co roku będziesz coś dosadzać, zmieniać, kombinować.........wiem to po sobie
W tym roku miałam już nic nie zmieniać..........a już przerobiłam dwie rabaty
Pozdrawiam.
Uwielbiam iglaczki a modrzew szczepiony szczególnie mi się podoba, super ma czuprynę .
Elegancko, schludnie, pięknie !
Powoli, nie goń się, i tak co roku będziesz coś dosadzać, zmieniać, kombinować.........wiem to po sobie
W tym roku miałam już nic nie zmieniać..........a już przerobiłam dwie rabaty
Pozdrawiam.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- piortkowice
- 1000p
- Od: 13 sty 2013, o 11:22
Witaj Kasiu, i ja nie mogę się oprzeć widokiem Twojego ogrodu Spory areał masz do obróbki, wszystko przed Tobą ale widać ze nadajesz się do tego
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Kasiu Pięknie wygląda ten rządek iglaków na pniu
Fajnego mieliście gościa. Pięknie wyglądają rojniki w konarze Śliczne rabatki
Fajnego mieliście gościa. Pięknie wyglądają rojniki w konarze Śliczne rabatki
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"