Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
Re: Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
Marysiu,ja trochę pózno ale jestem z Tobą w nowym wątku.Nie jestem może najczęstszym gościem w Twoich gościnnych progach,ale staram się Cieszę się ogromnie z każdego zdjęcia pokazującego twój ogród w szerszej perspektywie.Nie dziw się,że dziewczyny wciąż o nie proszą.Dopiero kiedy zobaczy się takie widoki można poznać i zrozumieć ogród.Podejrzewam,że spacer tą ścieżką trwałby bardzo długo.....tyle skarbów kryje Twój ogród.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu, mam Cię ! na przerwie z lodową kawą i jagodowym ciastem
Chyba słońce mnie za mocno przypiekło i dołączyłam do różanego zamówienia Ali To jest takie stresujące zajęcie i niebezpiecznie podnosi ciśnienie No przecież wszystkiego się nie da... Tyle szukania a potem się okazuje, że tej nie ma i tamtej też
Chyba słońce mnie za mocno przypiekło i dołączyłam do różanego zamówienia Ali To jest takie stresujące zajęcie i niebezpiecznie podnosi ciśnienie No przecież wszystkiego się nie da... Tyle szukania a potem się okazuje, że tej nie ma i tamtej też
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu zwolnij tempo, nie nadążam za Tobą ciągle dostaję zadyszki
Pięknie jest u Ciebie a ja nadal czekam bo lipiec zbliża się do już do drugiej dekady
Pięknie jest u Ciebie a ja nadal czekam bo lipiec zbliża się do już do drugiej dekady
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ktoś zapomniał sitka założyć na tą konewkę i podlewa ogród z cebra! wszystkie kwiaty stracą na urodzie i legną pokotem
Tereniu żadne późno cieszę się że jesteś Mam obiecane, że M chętnie wybierze się do Małogoszczy (kiedyś spędzał dużo czasu na delegacjach w cementowni) , ale pewnie dopiero w okolicy grzybów
Margolciu, bo już się w tym tak nie afiszuję, ale ja iglaki lubię w lesie i na....miejscy wiecznego spoczynku Jednak mam je w ogrodzie bo poprzedniczka myślała inaczej i mam bardzo stare i duże egzemplarze. Co idę i patrze to utwierdzam się w moim postanowieniu A thui jako takich nie lubię, bo lubię ogrody i patrzeć na nie, zaglądać a przez te ściany zimne, zielone nie da się
guru!
Agnieszko bardzo mi miło, że zaglądasz, bo wątek żyje dzięki Wam A ja wcale się nie wzbraniam przed perspektywa, tylko wiesz ? mam ja dość ograniczoną przez kształt. Wydaje mi się, że stale to samo to nie ma sensu pokazywać, ale jak chcecie to proszę Spacer o tyle trwa długo, że ja każę każdemu oglądać każdą trawkę , każdą roślinkę jednak odwiedzający są zdezorientowani; bo z każdego kątka wygląda coś
Oj Izo gość i z takim wyposażeniem to szczególnie jest miły, coś Co chapnę odwrócę uwagę roślinami i sprzątnę kawałek jagodowego
Róże a raczej zamawianie ich to rytuał ja szykuję się dopiero na wiosnę...no jak znajdę miejsce na nie
Co nie znaczy, że co jakiś czas coś nie przybywa mam piękną róże od Marty Koziorożec i dzisiaj dostałam śliczną od Bogusi i jeszcze parę ukorzenionych patyczków od forumek
Iwonko i wiesz jak dobrze , że jesteś
Marysiu kiedy tyle jest do pokazania, a odwiedzający tacy mili i też trzeba z nimi porozmawiać ...to stronki idą
Ale najważniejsze, że moja pierwsza poznana osobiście koleżanka jest ze mną i o mnie nie zapomina
Tereniu żadne późno cieszę się że jesteś Mam obiecane, że M chętnie wybierze się do Małogoszczy (kiedyś spędzał dużo czasu na delegacjach w cementowni) , ale pewnie dopiero w okolicy grzybów
Margolciu, bo już się w tym tak nie afiszuję, ale ja iglaki lubię w lesie i na....miejscy wiecznego spoczynku Jednak mam je w ogrodzie bo poprzedniczka myślała inaczej i mam bardzo stare i duże egzemplarze. Co idę i patrze to utwierdzam się w moim postanowieniu A thui jako takich nie lubię, bo lubię ogrody i patrzeć na nie, zaglądać a przez te ściany zimne, zielone nie da się
guru!
Agnieszko bardzo mi miło, że zaglądasz, bo wątek żyje dzięki Wam A ja wcale się nie wzbraniam przed perspektywa, tylko wiesz ? mam ja dość ograniczoną przez kształt. Wydaje mi się, że stale to samo to nie ma sensu pokazywać, ale jak chcecie to proszę Spacer o tyle trwa długo, że ja każę każdemu oglądać każdą trawkę , każdą roślinkę jednak odwiedzający są zdezorientowani; bo z każdego kątka wygląda coś
Oj Izo gość i z takim wyposażeniem to szczególnie jest miły, coś Co chapnę odwrócę uwagę roślinami i sprzątnę kawałek jagodowego
Róże a raczej zamawianie ich to rytuał ja szykuję się dopiero na wiosnę...no jak znajdę miejsce na nie
Co nie znaczy, że co jakiś czas coś nie przybywa mam piękną róże od Marty Koziorożec i dzisiaj dostałam śliczną od Bogusi i jeszcze parę ukorzenionych patyczków od forumek
Iwonko i wiesz jak dobrze , że jesteś
Marysiu kiedy tyle jest do pokazania, a odwiedzający tacy mili i też trzeba z nimi porozmawiać ...to stronki idą
Ale najważniejsze, że moja pierwsza poznana osobiście koleżanka jest ze mną i o mnie nie zapomina
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Przegapiłam otwarcie nowego wątku ,ale już jestem i podziwiam róże .
Nie notuję różanych chciejstw ,bo sporo ich jest ,a miejsca brak .
Nie notuję różanych chciejstw ,bo sporo ich jest ,a miejsca brak .
- Maska
- Kontakt:
Jolu nic nie przegapiłaś dopiero został otworzony ja też u Ciebie bywam, ale masz taką mnogość roślin, że musiałabym tylko wyrażać zachwyt ...no to raz się zachwyciłam i teraz tylko wpadam i oglądam
Zakwitły kolejne wybrakowane liliowce
Ale nie tylko wybrakowane, bo kolejne kwiaty już zdecydowanie lepsze
nie podpisane .... nie nazwane
Róża startuje w kolejne bogatsze kwitnienie
Zakwitły kolejne wybrakowane liliowce
Ale nie tylko wybrakowane, bo kolejne kwiaty już zdecydowanie lepsze
nie podpisane .... nie nazwane
Róża startuje w kolejne bogatsze kwitnienie
- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Marysiu, masz już piękną kolekcję róż, czy Ty swoje pelargonie sadzisz w gruncie? ta na pierwszym zdjęciu piękna.
Dobrze, że dzisiaj włączyłam lapka (goście na spacerze, dla mnie chwila oddechu) inaczej włączyłabym się pewnie na 20 stronie.
Pozdrawiam serdecznie.
Ciekawy kolor pysznogłówki.
Dobrze, że dzisiaj włączyłam lapka (goście na spacerze, dla mnie chwila oddechu) inaczej włączyłabym się pewnie na 20 stronie.
Pozdrawiam serdecznie.
Ciekawy kolor pysznogłówki.
- Maska
- Kontakt:
Zosiu Ty masz chwilę oddechu, a ja miłego gościa . Pelargonia z wymianki i pewnie niedługo będzie do podziału.
Pysznogłówka jest niska i rośnie na skalniaku, a kolor ma bardzo intensywny
Życzę miłych chwil w towarzystwie gości
Pysznogłówka jest niska i rośnie na skalniaku, a kolor ma bardzo intensywny
Życzę miłych chwil w towarzystwie gości
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Marysiu już wiele liliowców Ci kwitnie, a pysznogłówka Canbery Lace przecudnej urody.
Trytomę udało Ci się przezimować, czy to tegoroczny nabytek?
Ja poniosłam z nimi porażkę, miałam całe poletko wyhodowane z nasion i okrycie nic nie dało.
Trytomę udało Ci się przezimować, czy to tegoroczny nabytek?
Ja poniosłam z nimi porażkę, miałam całe poletko wyhodowane z nasion i okrycie nic nie dało.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Marysiu śliczne są wszystkie liliowce ,ten pierwszy niewybrakowany gdyby się dał podzielić
Trytoma i wanilka, a także pysznogłówka piękne
Trytoma i wanilka, a także pysznogłówka piękne
Pozdrawiam Alicja
- Maska
- Kontakt:
Basiu a już miałaś mieć internet bezawaryjny
Nic to najważniejsze że mnie znalazłaś
Tereniu trytomę kupiłam na placu od zaprzyjaźnionego sprzedawcy chyba 4 lata temu i rosła w innym miejscu, raz kwitła raz nie ale rozeta liści była, więc przesadziłam ją w nowe miejsce i niespodzianka: zakwitła ale cały czas jest 1 kwiat
Pysznogłówka jest od naszego Emila od liliowców i nie tylko, że ładna to i rozrasta się a mieszka na skalniaku.
Aluś kiedyś się da, ale to nowy nabytek i pierwszy raz kwitnie więc wiesz
U mnie strasznie leje ....ściana deszczu
Nic to najważniejsze że mnie znalazłaś
Tereniu trytomę kupiłam na placu od zaprzyjaźnionego sprzedawcy chyba 4 lata temu i rosła w innym miejscu, raz kwitła raz nie ale rozeta liści była, więc przesadziłam ją w nowe miejsce i niespodzianka: zakwitła ale cały czas jest 1 kwiat
Pysznogłówka jest od naszego Emila od liliowców i nie tylko, że ładna to i rozrasta się a mieszka na skalniaku.
Aluś kiedyś się da, ale to nowy nabytek i pierwszy raz kwitnie więc wiesz
U mnie strasznie leje ....ściana deszczu
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Tak Marysiu nowego nie ruszamy niech się pięknie rozrasta
Pozdrawiam Alicja