Mój zielony świat cz.4
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony świat cz.4
Piękne i kolorowe wejście Ja nie mogę tak poszaleć, bo mam wejście od strony północnej. Nie wszystkie rośliny sobie poradzą.
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Jakie piękne wejście
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wejście do domu pięknie ozdobione roślinnością ,wizytówka eleganckich gospodarzy
- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Zestawienie kolorystyczne przy wejściu , pełen szacun - zabrzmiało po młodzieżowemu
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
A skąd a moje powojniki nawet liści nie mają .mewa pisze:Dorotko ,a po liściach nawet byś się nie domyślila że to powojnik
Aniu naprawdę świetnie się prezentuje jak i cała reszta ja już latam z taczkami z liśćmi . Wejście popieram przedmówczynie, kolorystyczne u mnie stoi betoniarka przed wejściem
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Cieszę się, że szałwia tak ładnie się wysiała
U Ciebie wygląda pieknie, bo jest wyeksponowana. Ja mam tylko jedną i ginie w tłumie
Nie mam ręki do siewów
U Ciebie wygląda pieknie, bo jest wyeksponowana. Ja mam tylko jedną i ginie w tłumie
Nie mam ręki do siewów
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu,u Ciebie to zawsze pięknie wchodzi się do domu,
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Zauważyłam,że masz sporo niebieskości u siebie Aniu Podoba mi się ! Ja swoja Cassandrę zaczęłam przesadzać z cienia do słońca ze słońca do cienia aż ją straciłam ... Mam sadzonkę od koleżanki i nadal jest nijaka, znowu ją ostatnio przesadziłam ,wyraźnie się obraziła na mnie...
Fajne kompozycje przy wejściu - ja tez się już skusiłam na pierwszą chryzantemę. I się zastanawiam, czy ją gdzieś wysadzic po sezonie - mama swoje rok temu wysadziła - były fajne maluchy, a teraz przerosły nawet wysokie cynie... A to niebieskie to lobielia?? Ja się zraziłam rok temu, ale coraz częściej widzę, że to potrafi być piękny kwiatek. Może za rok dam jej szansę.
PS - u mnie też susza, zacznę chyba trawnik podlewac, bo znów jest cały wysuszony...
PS - u mnie też susza, zacznę chyba trawnik podlewac, bo znów jest cały wysuszony...
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Witaj Aniu Piękne kompozycje jesienne przy drzwiach wejściowych do domku
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Uwielbiam tak ukwieconą drogę do drzwi taki widok od razu pozytywnie nastraja
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Dorotko staram się aby o każdej porze roku wejście do mojego domu było taką moją wizytówką
Gosiu chryzantemy z pewnością by sobie poradziły, to twardzielki, brak słońca im niestraszny Szukałam na rynku w białym kolorku ale jeszcze nie było dużego wyboru ale już niedługo zacznie się chryzantemowe szaleństwo.
Mati dziękuję
Grażynko teraz kiedy mało kwiatów na rabatach to sama przyjemność popatrzeć na ukwiecone donice.
Moni dla Ciebie też pełen szacun za dobre słowo
Dorotko u mnie jest tak sucho, że liście z wierzb spadają w ilościach hurtowych, dziś wywiozłam trzy taczki i załapałam małego doła bo wydaje mi się, że to stanowczo za szybko Do betoniarki włóż kwiaty i będzie ozdoba jak ta lala
Margosiu wiesz, że biała podoba mi się bardziej a przede wszystkim jest niższa od niebieskiej, bardzo fajnie wygląda i w przyszłym roku też ją wysieje
Martuniu lubię kwiaty na schodach jest jakoś tak przytulniej
Maryniu ja moją dostałam od sąsiadki w zeszłym roku i widocznie jest jej u mnie dobrze bo bardzo się rozrosła Uwielbiam ją za piękny zapach kiedy tylko przechodzę muszę ją powąchać
Aga ja w zeszłym roku też posadziłam jedną chryzantemę pod domem, przezimowała bez problemu, wiosną przesadziłam ją na rabatę z trawami. Uszczykiwałam i teraz to ogromna kula i niebawem zakwitnie.
Paulii dziękuję
Tesiu dziękuję masz rację teraz kiedy jesień za pasem takie pozytywne obrazki bardzo wskazane.
Trawy raz jeszcze
Miłego wieczoru ja kibicuje naszym chłopakom
Gosiu chryzantemy z pewnością by sobie poradziły, to twardzielki, brak słońca im niestraszny Szukałam na rynku w białym kolorku ale jeszcze nie było dużego wyboru ale już niedługo zacznie się chryzantemowe szaleństwo.
Mati dziękuję
Grażynko teraz kiedy mało kwiatów na rabatach to sama przyjemność popatrzeć na ukwiecone donice.
Moni dla Ciebie też pełen szacun za dobre słowo
Dorotko u mnie jest tak sucho, że liście z wierzb spadają w ilościach hurtowych, dziś wywiozłam trzy taczki i załapałam małego doła bo wydaje mi się, że to stanowczo za szybko Do betoniarki włóż kwiaty i będzie ozdoba jak ta lala
Margosiu wiesz, że biała podoba mi się bardziej a przede wszystkim jest niższa od niebieskiej, bardzo fajnie wygląda i w przyszłym roku też ją wysieje
Martuniu lubię kwiaty na schodach jest jakoś tak przytulniej
Maryniu ja moją dostałam od sąsiadki w zeszłym roku i widocznie jest jej u mnie dobrze bo bardzo się rozrosła Uwielbiam ją za piękny zapach kiedy tylko przechodzę muszę ją powąchać
Aga ja w zeszłym roku też posadziłam jedną chryzantemę pod domem, przezimowała bez problemu, wiosną przesadziłam ją na rabatę z trawami. Uszczykiwałam i teraz to ogromna kula i niebawem zakwitnie.
Paulii dziękuję
Tesiu dziękuję masz rację teraz kiedy jesień za pasem takie pozytywne obrazki bardzo wskazane.
Trawy raz jeszcze
Miłego wieczoru ja kibicuje naszym chłopakom
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Chryzantemy? Ale tam słońce nie dociera