Ania Zuzia i Chłopaki cz.5
- krystyna2201
- 500p
- Od: 9 lut 2010, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ania Zuzia i Chłopaki cz.5
Aniu nie smuć się, teściowej nie zmienisz ona ma już taki wrednowaty charakterek i już.Nie miałam też lekko z teściami,rozwiązałam także przestałam do nich jeżdzić, M sam jeżdził z dziećmi ale tak dokuczali dzieciom,przyjeżdżały coraz smutniejsze to po rozmowie z nimi czy aby na pewno chcą jezdzić do dziadków to spytały uszczęśliwione a nie musimy.Nie muszą, nie możemy pozwolić aby najbliżsi nas krzywdzili Teściowa nie żyje a wnuki wcale za nią nie tęsknią i to jest najsmutniejsze.
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Krysiu martwi mnie to. Dla mnie rodzina jest wazna i bolą mnie takie sytuacje. Bolą mnie, bo ja się trzymam, a cierpią dzieci. Ostatnio i tak często zostaja w domu, kiedy ją odwiedzamy, ale xle się czuję z tym, że dzieci nie odwiedzają babci. Czuję jakis taki moralny obowiązek odwiedzania, nawet jak mnie rani. Rodzine ma się jedną, nie mozna jej zmienić. Przykre, że obcy ludzie zyją ze soba lepiej i mozna na nich liczyc bardziej niz na rodzinę.
Może też powinnam pozwolic dzieciom zostawac w domu i nie odwiedzać, jeśli nie chcą?
Muszę w południe wyciagnąć dzieci na działkę. juz nie mam wiele do roboty, ale nie chcę siedziec w domu. Jutro ma padać, będę robic studencką papierologię. Moje hosty - nie wszysti jeszcze wyszły na tyle, zeby im ładne zdjecie zrobic.
Może też powinnam pozwolic dzieciom zostawac w domu i nie odwiedzać, jeśli nie chcą?
Muszę w południe wyciagnąć dzieci na działkę. juz nie mam wiele do roboty, ale nie chcę siedziec w domu. Jutro ma padać, będę robic studencką papierologię. Moje hosty - nie wszysti jeszcze wyszły na tyle, zeby im ładne zdjecie zrobic.
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nasz rabarbar też gotowy na placek
Pięknie "obfociłaś" jabłonki - też tak zrobię, bo pięknie wyglądają
Pięknie "obfociłaś" jabłonki - też tak zrobię, bo pięknie wyglądają
- wielkakulka
Any jak skończyły mi się kwiatki - kwiatkowe, to cykałam tym na drzewach Te jabłonki miałam juz zamiar wyciąć, bo choruja i nie owocują. Ale ostatecznie postanowiłam je przyciąć - mocno przyciąć, pomalować, posmarować, opryskac i poczekać czy coś z tego bedize. Zobaczymy.
Za to musze jakis oprysk na sliwki - na gąsienice (zwojówki?) Czytałam, że pryska się, jak zaczynaja obsypywać sie płatki kwiatów, wiec czekam.
Jakie jeszcze mam fotki, żeby odbarować Cie kwiatkami...sasankę, forsycje i wschodzące łubinki...
Za to musze jakis oprysk na sliwki - na gąsienice (zwojówki?) Czytałam, że pryska się, jak zaczynaja obsypywać sie płatki kwiatów, wiec czekam.
Jakie jeszcze mam fotki, żeby odbarować Cie kwiatkami...sasankę, forsycje i wschodzące łubinki...
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Aniu! Ale porządek!, a ile piękności! Najbardziej tego porządku zazdroszczę, bo wiem ile to pracy!
Masz sporo roślinek i wcześniejszą wiosnę, gdzie mi do Ciebie!
Hosty takie duże już - u mnie to jeszcze ledwo kły wystające z ziemi!
A i pamiętaj: Kaszanka nie wędlina, Teściowa nie rodzina!
Masz sporo roślinek i wcześniejszą wiosnę, gdzie mi do Ciebie!
Hosty takie duże już - u mnie to jeszcze ledwo kły wystające z ziemi!
A i pamiętaj: Kaszanka nie wędlina, Teściowa nie rodzina!
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
- wielkakulka
- renzal
Widać Anusiu i to bardzo ładny efekt! Taka bałaganiara jak ja potrafi naprawdę to docenić!
- wielkakulka
- renzal
Aniu! Tyle, że u mnie niestety nie ma teraz porządku, a później będzie jeszcze większy bałagan, bo chwaściory rosną w oczach!
- wielkakulka
Rosną szybciej niz ja
Aniu co to za roślinka na trzecim zdjęciu ( post z 11 50) taka zielona z przebarwieniami kremowo różowymi .
- Eliza52
- Od: 7 wrz 2014, o 11:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu ale masz wielkie ubiny, czemu pisałaś że chcesz zlikwidować magnolię, przecież one takie piękne i nie jest ważne, że krótko kwitną. Moja rośnie przy samej ulicy, chroni mnie przed hałasem i zbiera wszystkie kurze.
Pozdrawiam Ela
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Aniu wreszie dotarłam , nie mogę się nadziwić ile już na działce zrobiłaś , tyle roślin , wspaniałe kwitnienia , przepięknie wypielęgnowane rabaty - wspaniale