Dzika skarpa i nie tylko 3 :)
- lora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Dzika skarpa i nie tylko 3 :)
Tajeczko dziękuję z życzenia he, he spełniły się niedziela mija w cudownej rodzinnej z wnukami atmosferze tylko wiatr nie dał wybrać się na wycieczkę po okolicy.
Zrobiłam kilka zdjęć z jesiennego ogrodu a niebo było smutne.
Zrobiłam kilka zdjęć z jesiennego ogrodu a niebo było smutne.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Misiu rzeczywiście niebo smutne, a u mnie takie cudowne słońce Liści mam tyle samo, a dzisiaj to już pobiły rekord
Asterki Ci jeszcze kwitną to kolorki są i cieszą oko. Miłego wieczoru niedzielnego
Asterki Ci jeszcze kwitną to kolorki są i cieszą oko. Miłego wieczoru niedzielnego
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Misiu patriotycznie Ci to wyszło.
- Maska
- Kontakt:
Misiu ale ładnie! Barwy narodowe w słoneczku
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Mam jeszcze kilka kolorków w ogródku .
Misiu ja się już doczekać nie mogę powrotu, bo może jeszcze moje chryzantemy kwitnąć będą to w końcu zobaczę jakie mam kolory bo jak pytam mężusia, to On nie wie, co kwitnie, co jeszcze w pączkach jest ...ech te facety
- Maska
- Kontakt:
Misiu śliczna chryzantema, bardzo lubię te stokrotkowate kwiaty Zapomniałam dzisiaj popatrzeć czy wreszcie zakwitła moja Green I słonko Ci świeciło?
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Misiu zaglądam do Ciebie od czasu do czasu ale dawno nic nie pisałam ...az wstyd
Brak czasu to kłopot wielu z nas mimo,że już po sezonie to nadrabiamy zaległości domowe i rodzinne.
Rachunek za wodę - faktycznie boli ale jak sie popatrzy na zdjęcia z sezonu i to ,że się je ratowało w tym skwarze to nie ma co żałować.
Moja znajoma cichy kredyt wzięła z zakładu aby mąż nie gderał.
Działkowicze mają lepiej pod tym względem choć u mojej siostry na działkach w sąsiednim mieście woda na licznik ale cen nie znam.
Czytam, że suszysz kwiaty na suche kompozycje - pokaż je jak juz skomponujesz wszystko .
Pozdrawiam i gratuluję pięknego ogrodu.
Brak czasu to kłopot wielu z nas mimo,że już po sezonie to nadrabiamy zaległości domowe i rodzinne.
Rachunek za wodę - faktycznie boli ale jak sie popatrzy na zdjęcia z sezonu i to ,że się je ratowało w tym skwarze to nie ma co żałować.
Moja znajoma cichy kredyt wzięła z zakładu aby mąż nie gderał.
Działkowicze mają lepiej pod tym względem choć u mojej siostry na działkach w sąsiednim mieście woda na licznik ale cen nie znam.
Czytam, że suszysz kwiaty na suche kompozycje - pokaż je jak juz skomponujesz wszystko .
Pozdrawiam i gratuluję pięknego ogrodu.
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Dlatego marzy mi się wybicie studni na taką pompę "twoja-moja". Jedna osoba by pompowała a druga podlewała. Bo faktycznie rachunki to
Witaj Misiu.
Trafiłam do Ciebie z lubelskiego wątku. Masz piękny ogród, taki prawdziwy... oddający Twoje usposobienie sądząc po wpisach. Ciepły, pogodny... ciągle zmieniający ... doskonalący się jak natura człowieka by iść do przodu! Wspaniały pomysł z murem! Bardzo ekonomiczny ;) a efekt super! Jesteś bardzo pozytywną osobą Jeśli pozwolisz to z miłą chęcią chciałabym odwiedzać Twój wątek
Trafiłam do Ciebie z lubelskiego wątku. Masz piękny ogród, taki prawdziwy... oddający Twoje usposobienie sądząc po wpisach. Ciepły, pogodny... ciągle zmieniający ... doskonalący się jak natura człowieka by iść do przodu! Wspaniały pomysł z murem! Bardzo ekonomiczny ;) a efekt super! Jesteś bardzo pozytywną osobą Jeśli pozwolisz to z miłą chęcią chciałabym odwiedzać Twój wątek
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
Mi też wpadł w oko "narodowy" duet"
Misiu dlaczego marnieje mi pelargonia w domu podpowiedz, u ciebie takie ładne co roku...
Misiu dlaczego marnieje mi pelargonia w domu podpowiedz, u ciebie takie ładne co roku...
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga