Moje kwiatuszki
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marzenko, jeśli kiedyś po cięciu zostanie Ci kwałeczego tego bajecznego hibka, to bardzo poproszę. Jest bardzo podobny do mojego pełnego, który niestety zaczął mi teraz chorwać, ale się nie poddam i walczę i marudę.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Anoli
ja już mam Ciebie zapisaną na moje obydwa hibki-różowy i żółty :P
ja już mam Ciebie zapisaną na moje obydwa hibki-różowy i żółty :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
A widzisz co to skleroza robi z człowiekiem. :P No i co się ze mną dzieje, na widok tych kwitnących cudeniek. I nie tylko kwitnących. W markecie były przekwitnięte, i troszkę podniszczone za 6. Dwa są już u mnie, szkoda, że to na razie zagadka. Oberwałam to co suche, przesadziłam, podlałam i czekam.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
-
Mnie się wydaje, że moje hibki zapomniały o zimie i ominęły ją :P Te z wymiany rosną mi jak szalone.Trochę sie boję czy wytrzymają takie tempo.
Katrinko
ten od Ciebie też szaleje ,rośnie jak na drożdżach,goni tego od Asi (kwiato-maniaczki).Porobiłam im kilka dni temu zdjęcia i jutro muszę umieścić.
Katrinko
ten od Ciebie też szaleje ,rośnie jak na drożdżach,goni tego od Asi (kwiato-maniaczki).Porobiłam im kilka dni temu zdjęcia i jutro muszę umieścić.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
hibiskusy z wymiany
od koleżanki z pracy :P
hibiskus od Asi(kwiato-maniaczka):P
hibiskus od katriny 26 :P
hibiskus od Aledry :P
Hibiskus NN -nie wiem jaki kolor (dostała siostra i wymieniłam się z nia na storczyka) :P
ten od Asi -formuję go w formie drzewka :P
od koleżanki z pracy :P
hibiskus od Asi(kwiato-maniaczka):P
hibiskus od katriny 26 :P
hibiskus od Aledry :P
Hibiskus NN -nie wiem jaki kolor (dostała siostra i wymieniłam się z nia na storczyka) :P
ten od Asi -formuję go w formie drzewka :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Zeniu
spróbuj może go przesadzić w inną ziemię.Może mu coś zaszkodziło.A może ma za sucho.Ja swoje podlewam dość dużo.Ziemia jest cały czas mokra.I przykryj go torebką foliową to listki odżyją.Ja przy ukorzenianiu trzymałam doniczki w woreczkach foliowych,od czasu do czasu otwierałam i wietrzyłam.
spróbuj może go przesadzić w inną ziemię.Może mu coś zaszkodziło.A może ma za sucho.Ja swoje podlewam dość dużo.Ziemia jest cały czas mokra.I przykryj go torebką foliową to listki odżyją.Ja przy ukorzenianiu trzymałam doniczki w woreczkach foliowych,od czasu do czasu otwierałam i wietrzyłam.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków