Galeria kwiatków zeberki4

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
harpia411
200p
200p
Od: 8 paź 2009, o 16:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Galeria kwiatków zeberki4

Post »

witaj

Co ja widzę u ciebie ;))) Gołąbki diamentowe ;:167 ;:167 ;:167 ;:167 ;:167 ;:167 kocham te ptaki,te ich ciche gruchanie.Kiedyś miałam parkę z tej parki po roku było 7. Mąż zrobił dla nich wolierę.Potrafiłam godzinami,siedzieć i sluchać ich gruchania.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A Zeberka to już od początku pojawienia się na forum trudni się sprzedażą... ;:224
Nawet chyba za wczesne i niezgodne z regulaminem "ogłaszanie się" dostała bananka na jakiś okres ;:224
Gdyby naprawdę lubiła kwiaty to by ich nie sprzedawała... :twisted:
Awatar użytkownika
harpia411
200p
200p
Od: 8 paź 2009, o 16:50

Post »

zeberka4 pisze:Aga tak w domu :) sa to typowo domowe ptaki, niestety częsci już nie posidam zbyt mało czasu i nie miał kto sie nimi zaopiekować,więć część sprzedałam,z ptaszków mam tylko 3 nimfy,3kanarki,4 przepiorki chisnkie,żyja razem w wolierze w domu, prócz nich mam jeszcze 3 psiaki w tym jednemu szukam domku,przybłęda.Sa tez chomiczek oraz szczurek, akwaria ,a na koniec w piwnicy 4 koty.:)
Witaj w klubie pozytywnie zakręconych
6 psow.2 świnki morskie.wąż. 3 dokarmiane koty i Akwarium. I Często jakies zwierzę szukające domu ;)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25

Post »

Miro78 na początku sprzedawałam tylko nadwyżki lub je wymieniałam co moga potwierdzic niektórzy z forum bo wymianek trochę zrobiłam i byłam bardzo zadowolona,bana żadnego sobie nie przypominam bo go nigdy nie dostałam.
Sprzedaje ponieważ mam ich za dużo niektóre podwójne, a chce też ukierunkować się na kilka gatunków na które poluje od dawna! wiec proszę mnie nie obrażać! Zresztą tłumaczyć się też nie muszę.

Jedni lubia hoję,storczyki więc je trzymają inni kaktusy ja tez mam taki zamiar.

Moje kolekcje chce uzupełniać o peperomie,begonki,calatejki,niektóre kaktusowate w tym grudniki zwłaszcza różne kolory a troszkę już ich mam!

Kwiaty do których czuje sentyment zostają u Mnie,nie zamierzam ich ani sprzedawać ani wydawać chyba ze odnóżki.

Poza tym jest tez osoba w domu trochę narzekająca na kwiaty,mówiąca ze jest ich za duzo i nie ma miejsca gdzie sie ruszyć. Na taką spora ilośc kwiatów tez trzeba uwazać na zwierzeta, czy ich czasem nie pozwalają,mi samej zdarzyło sie zrzucic doniczkę na nieszczęście kwiatka! Chce przede wszystkim zrobić trochę luzu w domu,żeby nie trzeba było uważać na każdym kroku.

Mam nadzieję ze wyjaśniłam :)

Oczywiście zamiast sprzedaży możliwa jest wymiana na rośliny o których pisałam powyżej!

harpia411

Widzę ze przepadasz za zwierzętami,powiedz mi tylko jak jest z tym wężem jaki to gatunek??
Ja bym nie mogła mieć bo je trzeba karmić gryzoniami, a ja nie mogłabym dac żywej myszki czy szczurka :(
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

zeberka4 pisze:Moje kolekcje chce uzupełniać o peperomie,begonki,calatejki,niektóre kaktusowate w tym grudniki zwłaszcza różne kolory a troszkę już ich mam!

Poza tym jest tez osoba w domu trochę narzekająca na kwiaty,mówiąca ze jest ich za duzo i nie ma miejsca gdzie sie ruszyć. :(
Żeberko ja też zbieram peperomie i begonie bo to moje najulubieńsze roślinki ;:138
Mój M trochę narzeka na ilość kwiatów choć ostatnio na ten temat nic nie słyszę :wink:
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Musze zajrzec do ciebie co masz")
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

zeberka4 pisze:bana żadnego sobie nie przypominam bo go nigdy nie dostałam.
O ile sobie dobrze przypominam,to adminiastacja Cię dość często upominała,przez miesiąc nie mogłaś pisać postów.

Proponuję dobrze przejrzeć dział Pytania,Informacje techniczne.Konkursy archiwalne bo tam o Tobie przeczytałem.Widniejesz tam na liście osób nagminnie upominanych i zbananowanych.

A swoją drogą do nowych forumowiczów popisałaś posty,że sprzedajesz domowe i ogrodowe bo się wyprowadzasz...likwidujesz... mnie to MTV tylko mnie denerwuje,ze co niektórzy traktują to forum jak Allegro.
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bo to tez jest prawda w przyszłym roku bodajże kwiecień/maj :) czeka mnie przeprowadzka i boje sie też o część roslinek no ale cóż to jeszcze zobaczymy,
co do administracji nie dostałam zadnych ostrzeń,więc nic mi o tym nie wiadomo ale oczywiście zajrzę.
Awatar użytkownika
APe
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 23:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zeberko mój skrętnik/zwisający/kupiony u Ciebie niestety padł :( z różowego choć lichy może'' będą ludzie''
Pozdrawiam, Anna
-------------------------------------
Moje kwiatki:)
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”