W niralowym ogródku.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ulakonie
500p
500p
Od: 10 kwie 2012, o 07:08
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: W niralowym ogródku.

Post »

Nooooooooooooo teraz to już na pewno spodziewaj się moich odwiedzin.
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu, zakamieniasz ogród na całego, jeszcze nowe kamienie, większe? nowe oczko budujesz?
Pod kamienie i żwirek dajesz matę? I powiedz, jak sobie radzisz z listkami w kamykach,
bo ja mam żwirkowe ścieżki w różance i przyznam - czasem -mocno mnie wkurza ich czyszczenie :roll: .
U Ciebie raczej przewaga iglaków, ale przecież liście nie znają granic ;:oj .
Kamienie i żwirki ładnie wyglądają i wydaje się, że przy nich już nic nie trzeba robić, wydaje się, co?
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
MagdalenaKCh
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 19:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przepiękny ogród i wspaniałe oczko wodne. Czy te kamienie to z Twojej okolicy? Niektóre są ogromne i żeby je przytaszczyć to chyba nieźle trzeba się namęczyć.
Awatar użytkownika
slotys
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lut 2012, o 09:53

Post »

Kasiu -cóż można powiedzieć .... Chyba najtrafniej będzie po prostu - cudowne zdjęcia z pięknego ogrodu!!!!!!.
MLODA1
500p
500p
Od: 2 kwie 2010, o 23:08

Post »

Kamienie fajne są :;230 , ja w tamtym roku z nad morza przywiozłam pięć dziesięciolitrowych wiaderek kamyczków, dzieci się nie nudziły i za każdym wyjściem nad morze brali plecak i biegali po plaży za kamyczkami.
Awatar użytkownika
ogla
500p
500p
Od: 27 kwie 2010, o 15:50

Post »

Kasiu jeszcze więcej kamieni? Będzie ciekawie :) Ale taki obrazek jak ten floks przy kamieniach bez nich robiłby połowę wrażenia.
Zastanawiam się jak dajesz radę ustawiać wielkie kamienie... chyba że masz krasnoludki w ogrodzie?
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2011, o 12:20

Post »

Agnieszko dziękuję za miłe słowa choć o takim ogrodzie jak piszesz to tylko mogę pomarzyć...choć nie ukrywam że staram się ''upiększać'' ten swój kawałek zieleni :)
Aniu :oops: i co będzie jak te PIĘKNOŚCI zobaczysz w realu ;:oj
Do p.Zbyszka pewnie że się wybierzemy ale ...czasu brak! Myślę jednak że w tym tygodniu się zmobilizujemy a jak nie z Renią to M wyciągnę i odwiedzimy Was ;:224 ...może w sobotę?
Ulka no Ty już otrzymałaś na pw....teraz kombinuj z pogodą bo u nas w rowach woda stoi :roll:
Elu właśnie tak myślałam że dając matę pod żwirek będę miała spokój ale niestety badylsko jest sprytne i przełazi choć z pewnością bardzo ograniczona ilość ale jednak skubanie jest konieczne.
Co do liściastych to nie wiem czy na jakiejś fotce jest widoczne ale starałam się w żwirkach porobić wstawki z kory i w te miejsca sadziłam liściaste...róże. Kamienie są dla mnie wspaniałym uzupełnieniem rabat szczególnie jak zza jakiegoś kamora delikatnie wystaje roślinka.
Magdaleno Ostatnia dostawa kamieni to około 20km ode mnie i ładowane koparką jednak zwalane ręcznie i układane również.
Ciężar faktycznie odczuwalny ale uparta jestem i CI którym przypadło układanie ich na rabatach o tym wiedzą :uszy
Małgosiu dziękuję za miłe słowa. Szukałam Twojego wątku ale coś mi się zapodział więc zaraz biegnę jeszcze raz po poście dam radę :)
Aniu takie morskie kamyczki są cudne.Mój młodszy też z wakacji przywiózł mi kamyczki w plecaku -wiedział jaki najmilszy prezent mi zrobi...no i najtańszy ;:224
Olgo krasnoludków u mnie nie ma ale męska część postarała się choć łatwo nie było.Cała przyczepa kamieni rozeszła się po ogrodzie i kolejna też by się spokojnie zmieściła i natłoku by nie było. Podoba mi się połączenie kamienia z żurawką czy małym kostelniaczkiem.

A to kilka nowych maleństw...
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Kasiu cóż można powiedzieć........ po prostu cudnie...... elegancko, czyściutko.......po prostu błysk ;:180
A kamory wspaniałe...... uwielbiam je..... rośliny w połączeniu z kamieniami stwarzają bajeczny widok...
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p
Od: 17 mar 2011, o 13:15

Post »

:wit Przepiękne kwitnienie Rodków , widać ,że masz do nich rękę , u mnie z 3 został 1 :evil: a kamienie zdecydowanie superowskie ;:63
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa

Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Kasiu...perfekcja, elegacja, błysk...cudownie ;:180
A maleństwa przeurocze już czekam na kompozycję z ich udziałem ;:65
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Kasiu jak u Ciebie czysto i elegancko.
Bardzo proszę oszczędzaj swoich chłopaków.
Coś wyczytałam o sobocie w moich stronach?
Awatar użytkownika
MonaeS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2010, o 22:02

Post »

Ja już się cieszę czekając na sobotę :tan , oby to była tylko TA.Zapytaj Renię czy mam jej kupić hortensję "Limelight". Ja dzisiaj dokupiłam sobie kolejną i czekam kiedy przestanie padać. No kiedy?
A u ciebie piękniutko i każdy egzemplarz rośliny posadzony prawie jak soliter wygląda gwiazdorsko. Może mi przywieziesz jednego kamola? /to był żart/
Awatar użytkownika
anka93
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 17:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu :wit :shock: , piękny ogród.Estetyka na 6 :shock: .Rośliny wspaniałe i wyglądają w Twoim ogrodzie jak wysepki.Fajnie. ;:63
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”