Mały azyl Ulki
- cyganka77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mały azyl Ulki
Nie no, lampiony piękne, a nocą widok niesamowity. Zdolniacha z Ciebie .
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Lampiony super zdolna z Ciebie kobitka ja też w ogrodzie daję drugie życie różnym przedmiotom i przerabiam też różne rzeczy to bardzo cieszy jak coś sama zrobisz pozdrawiam i miłego dnia życzę
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Ty może lepiej co do pergoli ze mną gadaj.lora pisze: Witaj Ulcia świetne pergole a może i ja bym zamówiła u Twojego zdolnego eMa co Ty na to
będzie cudnie jak róże urosną. A kamyków Ci nie zbywa
musimy pogadać w sprawie lampionów. śliczne są...
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Łatwo trafić do Ciebie, bo takich lampionów nie ma nikt
Suszarka czy pergola ? wszystko jedno mnie by się też przydała
Suszarka czy pergola ? wszystko jedno mnie by się też przydała
Czekam Maryś, jak przyjdzie taki dzień, gdy znów więcej ludzi zanocuje na działce. Dziś niesamowicie pusto, ledwo kilka aut na całe działki widać:) myślę, że może około 10 domków ma dziś lokatorów:) takich jak ja.
..działajcie koleżanko działajcie, może dziś autko zadziała...to niedługo zobaczymy te żwirowe alejki
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Przyciągnąły moje oko zachwycające lampiony http://i1.fmix.pl/fmi2550/ec175558001f8 ... djecie.jpg
Masz talent dziewczyno
Masz talent dziewczyno
Dzięki, nawet jeden stał się cukiernicą:) a to z powodu możliwości dobrego zakręcenia wieczka:) na działce mam nak znalazł, pasuje do lampionów. Chwilowo pauza w malowaniu, bo sporo innych prac:)
Ciągle roślinki, a tym razem, mimo innych zdjęć w zbiorze, zaproszę Was do siebie do domku na działce.
A przywita Was z-ca gospodyni, Justynka
Od lewej, część garderobiana, dalej już kuchenna:) dziś w końcu kupiłam ceratę, bo od wody przy mini zlewiku za mocno moczył się blat.A i teraz jakoś łatwiej mi o czystość. Stół w wiecznym ruchu:D:D:D. Jeszcze wiele rzeczy na wierzchu ale co poradzić, dopiero dziś udało mi się wspólnie z M zrobić coż w rodzaju półki w kolejnej z szafek:) i przypadkiem dopiero na zdjęciu zobaczyłam, że obrus zgodny z ceratą
Widoczne od lewej - pokoik córci:)
Potem mój punkt dowodzenia poranny i wieczorny, miejsce spożywania posiłku przy kompie:) jedynie obiady jakoś jadamy na tarasie
Od lewej niewidoczna koza, zapewniająca w razie co ogrzewanie, na szczęście paliłam w niej może 2 mce temu. Potem punkt przyrządzania posiłków na gorąco, obok lodówka heh, jeszcze w tym miejscu, ale mam nadzieję doczekam się i tej zmiany - drzwi wejściowe, a dalej za firanką...miejsce bardziej intymne, szczególnie na noc:D:D przy okazji schowek głównie na pralkę. Dawniej właśnie tam była kuchnia brrrrrrrrrrrr. Jeszcze gdybym miała wszędzie pasujące do siebie zasłonki... ale to może kiedyś, tak samo może kiedyś cała podłoga będzie z JEDNAKOWEJ terakoty.
Nieudany lampion stał się mam nadzieję udaną a na bank praktyczną cukiernicą.
A przywita Was z-ca gospodyni, Justynka
Od lewej, część garderobiana, dalej już kuchenna:) dziś w końcu kupiłam ceratę, bo od wody przy mini zlewiku za mocno moczył się blat.A i teraz jakoś łatwiej mi o czystość. Stół w wiecznym ruchu:D:D:D. Jeszcze wiele rzeczy na wierzchu ale co poradzić, dopiero dziś udało mi się wspólnie z M zrobić coż w rodzaju półki w kolejnej z szafek:) i przypadkiem dopiero na zdjęciu zobaczyłam, że obrus zgodny z ceratą
Widoczne od lewej - pokoik córci:)
Potem mój punkt dowodzenia poranny i wieczorny, miejsce spożywania posiłku przy kompie:) jedynie obiady jakoś jadamy na tarasie
Od lewej niewidoczna koza, zapewniająca w razie co ogrzewanie, na szczęście paliłam w niej może 2 mce temu. Potem punkt przyrządzania posiłków na gorąco, obok lodówka heh, jeszcze w tym miejscu, ale mam nadzieję doczekam się i tej zmiany - drzwi wejściowe, a dalej za firanką...miejsce bardziej intymne, szczególnie na noc:D:D przy okazji schowek głównie na pralkę. Dawniej właśnie tam była kuchnia brrrrrrrrrrrr. Jeszcze gdybym miała wszędzie pasujące do siebie zasłonki... ale to może kiedyś, tak samo może kiedyś cała podłoga będzie z JEDNAKOWEJ terakoty.
Nieudany lampion stał się mam nadzieję udaną a na bank praktyczną cukiernicą.
- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ula przyleciałam z Wyspy ale z czego się tu śmiać - pokazujesz fajnie urządzony domek na działce od razu widać, że jesteś dobra organizatorką.
A tfu-tfu nie kradną Wam na tych działkach bo u moich Teściów to strach coś zostawić.
A tfu-tfu nie kradną Wam na tych działkach bo u moich Teściów to strach coś zostawić.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ula jaki duży masz ten domek, nie dziwię się że można spać i przyzwoicie spędzać czas!
Eeee całkiem fajnie macie i córcia ma swój pokoik i nawet pralka jest, no tylko spędzać czas na działce. A ten niby lampion, co z nim nie tak, mi się podoba, ale jako cukiernica też super wygląda
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Domek działkowy super zagospodarowany ,córcia ma swój kącik i posiłek masz gdzie przygotować super na takiej działeczce to można spać .A ten lampion co został cukiernicą też mi się podoba czym Ty je malowałaś na biało?
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna