Julka, od jutra ma być ocieplenie, po takim sporym oddechu może nam szybciej ruszą roślinki
Aguniadko, zdjęcia robię lustrzanką z Olympusa, ale nie bawię się ostatnio w ustawieniach, więc nie zawsze wychodzą jak trzeba.
Bajkę kojarzę, jakżeby inaczej
Jak byłam dzieckiem to często zrywałam nierozwinięte jeszcze maki i robiłam z nich makowe panienki.
Dzieciństwo...
Grażynko, marzą mi się takie szklane kule, podpory z kutego metalu, chciałabym niewielką, kamienną fontannę i jeszcze kilka innych ozdób w ogrodzie. Wszystko z czasem, obiecuję sobie, że jak znajdę pracę to będę odkładać na takie rzeczy. Tylko kiedy ją znajdę
Monia, to oregano, nie dawałam Ci?
Elu, wiem która róża, wiem
To niezwykła odmiana, bardzo charakterystyczna.
Elfe często mocno przemarza, ale szybko nadrabia potem straty. Szkoda tylko kwiatów, bo zajęta budowaniem pędów nie kwitnie tak obficie, jak powinna.
Malinę posadziłam za ogrodem, wiem co potrafią, dziadek miał je wszędzie, nie sposób potem było to wyplenić.
Madziu, traw mam dużo więcej, część z nich dopiero wschodzi. Lubię trawy, rozluźniają kompozycje na rabatach. O ile można to nazwać kompozycjami
Dziękuję za komplemencik
Adrianno, u Ciebie azalie a u mnie jeszcze się trzymają tulipany
Niektóre zmieniły kolor i nabrały rumieńców z chłodu ale wciąż dzielnie kwitną
Gosiu, cieszę się, że aniołek przypadł Ci do gustu
W zasadzie wcześniej nie lubiłam takich ozdóbek w ogrodzie, ale jak już przywędrował jeden.. to zanim przyszły jeszcze dwa
-- Cz 17 maja 2012 10:32 --
Powoli zapełniam i balkonik
![Obrazek](https://lh3.googleusercontent.com/-cHywDupslus/T7PdaCRLQRI/AAAAAAAAO4c/A9sGihr-sm8/s570/P5080198.JPG)