Witam w niedzielę ciepłą, słoneczną, ogród skąpany w porannym słońcu! To co konieczne podlane i rośnie
Dario zobaczymy jak lewizja przetrwa jesień i zimę, na razie dbam żeby mrówki nie opanowały skalniaka

W czasie kiedy słońce mogę fotografować to nie oświetla jeszcze w pełni roślin, teraz jest już wysoko jak wychodzę to rośliny mają podświetlenie

Może będzie już chłodniej
Iwonko i dlatego zrobiłam im zdjęcie, bo na ogół fotografuje podświetloną koronkę
Asiu ten jeden kwiat podgryziony, a komu smakował nie wiem
Ewuniu to zaraz pójdę dać róży znacznik z nazwą, bo ja bardzo lubię takie półpełny i puste różyce
Jak to pięknie ujęłaś, poetko Ty moja, do tej pory doceniałam Twoja prozę
Ewuniu nie grzesz Ty masz dziesiątki takich buszów, co rabatka to rośliny szaleją
Ja jednak doceniam aparat fotograficzny, szczególnie jak robię zdjęcia kompaktem, telefonem i aparatem

a i na szczęście laptop kupiony po zakończeniu pracy zawodowej jakoś trwa to jeszcze synek zorganizował mamie (zamiast nowej miotły

) porządnego laptopa
Dziękuję i Tobie spokojnej niedzieli
Lucynko to ja już nie wiem jak mam pokazywać moje grządki żeby zobaczyć gąszcz

u mnie nie widać gleby i ostatnio wyrywam co nieco żeby wydobyć rośliny kwitnące. Na pewno chwasty są mniejsze i nie górują nad roślinami ale wierz mi są

Najwięcej jednak teraz jest siewek czarnuszki, firletki, werbeny i oooorrrlików
Dobrej niedzieli Lucynko

dziękuję
Irenko deszczyk się pomylił ma padać na ogrody, a nie na wakacyjne miejscowości

Widać że masz więcej czasu, bo odpoczywasz drepcząc po naszych ogródkach...wspaniały taki czas
Na dzień dobry parę zdjęć
Przyjemnej niedzieli odwiedzającym!