Większość nasadzeń
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Większość nasadzeń
Ja też mam pomyłki w cebulkach Choć ja łagodniej przeszłam nad nimi do porządku dziennego Gdzie kupowałaś swoje?
Wiosnę masz jednak przepiękną, nawet mimo pomyłek
Wiosnę masz jednak przepiękną, nawet mimo pomyłek
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
koziorozec Martuś , mogłoby być jeszcze ładniej gdyby tulipany były zgodne z zamówieniem.
Kochana jesteś za te miłe słowa
clem3 Małgosiu, sprawdzę sprzedawcę. Jak jesteś zainteresowana to Ci jutro napiszę.
Rozwijają się kolejne i ........oczywiście nie to co zamawiałam. Zamówiłam biel, krem, róż, brzoskwinię, a mam.............żółte, mocny pomarańcz i mocną czerwień. Póki co kolejne sie wybarwiają i ...........też się nie zgadza.
Dzisiaj moim oczom ukazało się takie cudo no tego to już za dużo
Kochana jesteś za te miłe słowa
clem3 Małgosiu, sprawdzę sprzedawcę. Jak jesteś zainteresowana to Ci jutro napiszę.
Rozwijają się kolejne i ........oczywiście nie to co zamawiałam. Zamówiłam biel, krem, róż, brzoskwinię, a mam.............żółte, mocny pomarańcz i mocną czerwień. Póki co kolejne sie wybarwiają i ...........też się nie zgadza.
Dzisiaj moim oczom ukazało się takie cudo no tego to już za dużo
- Aguss85
- Od: 21 lut 2016, o 18:34
O ja to bym chętnie pospała na takich floksikowych poduchach
Ja Cię rozumiem, mnie też przykro, jak wyrasta co innego, niż zamówiłam..z wieloma roślinami to szybko widać, a tulipany? Jak się posadzi jesienią i cała zimę czeka na efekt, to rozczarowanie jest spore proszę i mi szepnąć, jaki to nierzetelny sprzedawca?
Ja Cię rozumiem, mnie też przykro, jak wyrasta co innego, niż zamówiłam..z wieloma roślinami to szybko widać, a tulipany? Jak się posadzi jesienią i cała zimę czeka na efekt, to rozczarowanie jest spore proszę i mi szepnąć, jaki to nierzetelny sprzedawca?
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Oooo, to tutaj znalazły się moje błękitne szafirki Bo u mnie zniknęły
I mnie wkurzają pomyłki, ale bardziej sam fakt, niż to, że mam inne kolory. Takie rzeczy nie powinny się zdarzać, a zdarzają się nagminnie.
Nareszcie zrobiło się ciepło, czasami może aż nadto, ale wolę to niż deszcze i zimno. Wszystko ruszyło pełna parą, na pewno kwiaty utrzymują się zbyt krótko, ale może w końcu wszystko się unormuje?
Ślicznie kwitną tulipany, nawet te żółte i pomarańczowe Miłej niedzieli
I mnie wkurzają pomyłki, ale bardziej sam fakt, niż to, że mam inne kolory. Takie rzeczy nie powinny się zdarzać, a zdarzają się nagminnie.
Nareszcie zrobiło się ciepło, czasami może aż nadto, ale wolę to niż deszcze i zimno. Wszystko ruszyło pełna parą, na pewno kwiaty utrzymują się zbyt krótko, ale może w końcu wszystko się unormuje?
Ślicznie kwitną tulipany, nawet te żółte i pomarańczowe Miłej niedzieli
- Maciek13
- Od: 9 cze 2017, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękny kolor hiacynta, a tulipany prześliczne
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Ewo piękne tulipanowe kwitnienia u Ciebie ogród rozkwita na całego a tulipanki strzępiaste faktycznie mają swój urok
Iwonka1 już coraz mniej się denerwuję bo to nic nie da. Muszę zaznaczyć te, których nie chcę i wydam je mamie bo jej się podobają. Jakieś te moje tulipany w tym roku nie są rewelacyjne.
Maciek13, dziękuje w imieniu roślin
maniolek Mariusz, najbardziej lubię tulipany lilio kształtne i te strzępiaste.
Rozwijają się kolejne i jest następna pomyłka, ale będzie ładna
Maciek13, dziękuje w imieniu roślin
maniolek Mariusz, najbardziej lubię tulipany lilio kształtne i te strzępiaste.
Rozwijają się kolejne i jest następna pomyłka, ale będzie ładna
- Shire
- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Ewo, gustujemy w podobnej kolorystyce. U mnie kolory tulipanów się zgadzają, ale czerwone też mam w dużej ilości. Mąż nie pozwala wykopac.
Strzępiaste tulipanki piękne.
Strzępiaste tulipanki piękne.
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Ewuś oj tam , oj tam.....zgodne , nie zgodne ale za to kolorowo i wesoło. Wszystkie piękne...
A te strzępiaste cudne.
A te strzępiaste cudne.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Ewciu,wiem ,ze trochę sie denerwowałaś na niektóre tulipany ,ale pozostałe naprawdę śliczne ,więc już możesz być spokojna ,ja nie mam nic tulipanów i siedzę u Was i oglądam i jakoś tęsknię za nimi ,teraz posadziłam jakieś ,może zakwitną bo były z mroźni ,i będą kwitnąć razem z piwoniami ,albo różami ,w jesieni jeżdżę na grzyby i zawsze nic nie kupię,bo na grzybach się zatracam, pozdrawiam
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Napisz jaki to sprzedawca, co by omijać szerokim łukiem Żółte nie wybarwiły się na biało? Moje mnie też tak straszyły po otwarciu pąków, a potem zbielały. Nie to, że ja żółtych nie lubię, bo akurat tulipanom wybaczam wszelkie kolory , ale jak zamawiam białe to chcę białe
Co to za odmiana?
Co to za odmiana?
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe