Kolejna Storczykomaniaczka:)
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolejna Storczykomaniaczka:)
Sabotek cudo
Ostatnia fotka to na pewno pędzik, gratulacje
Ostatnia fotka to na pewno pędzik, gratulacje
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Paphiopedilum jest naprawdę wyjątkowe... Kiedyś widziałam podobne, ale były blade, a ten twój ma intensywną barwę...
-
- 500p
- Od: 31 gru 2008, o 20:04
Witajcie Fanki (oraz Fani) mojego sabotkowego przystojniaka Jest mi niezmiernie miło, że mnie odwiedzacie, dziękuję Wam Trzymajcie kciuki, żeby dobrze sie u mnie miał i rozwinął pączuszka, którego trzyma w zanadrzu:
Widok 1 czerwca:
Widok dzisiaj:
Henryku nic się nie martw, są duże szanse, że za rok Twoja przepowiednia się spełni
Madziu, Patrysiu dzięki
Kasiu, Aniu L dziękuję w imieniu kwiatuchów Zastanawiam się, czy ten kolor ulegnie zmianie stopniowo? Sądzę, że tak
Dsiu dziękuję za komplement Wiele znaczy w ustach posiadaczki tak pięknej kolekcji jak Twoja
Aniu (pani_storczyk), Justynko właśnie potwierdziłyście moją teorię o niezwykle złośliwym charakterze moich badyli - 1,5 roku czekałam na jego kwitnienie, a on sobie wybrał akurat ten moment kiedy ja nie będę mogła tego oglądać
A skoro już mowa o tym pędziku to co powiecie na TO??:
Widok 1 czerwca:
Widok dzisiaj:
Henryku nic się nie martw, są duże szanse, że za rok Twoja przepowiednia się spełni
Madziu, Patrysiu dzięki
Kasiu, Aniu L dziękuję w imieniu kwiatuchów Zastanawiam się, czy ten kolor ulegnie zmianie stopniowo? Sądzę, że tak
Dsiu dziękuję za komplement Wiele znaczy w ustach posiadaczki tak pięknej kolekcji jak Twoja
Aniu (pani_storczyk), Justynko właśnie potwierdziłyście moją teorię o niezwykle złośliwym charakterze moich badyli - 1,5 roku czekałam na jego kwitnienie, a on sobie wybrał akurat ten moment kiedy ja nie będę mogła tego oglądać
A skoro już mowa o tym pędziku to co powiecie na TO??:
Pozdrawiam, Basia:)
Basiu, też mam takiego cosia! u moojego olbrzyma ;-))))) I czekam na rozwój wydarzeń
Magda
-
- 1000p
- Od: 17 maja 2010, o 09:55
- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sabotek prześlicznych.
Gratuluję nowych pędzików i korzonków.
Gratuluję nowych pędzików i korzonków.
-
- 500p
Witajcie
Empe, zgadzam się z Moniką-to idzie korzonek tuż koło pędzika. Że też nie mógł znaleźć sobie lepszego miejsca-ciasno im będzie
Edyto dziękuję
U mnie ostatnio każdy dzień przynosi niespodzianki, albo przynajmniej nowości
10 korzonek powietrzny u Cytrynka już mnie nie zaskoczył:
Pierworodny pozazdrościł sąsiadom i przyśpieszył działania. Idzie mu drugi korzonek, a dziwne COŚ rośnie:
Tak sobie myślę, że tO COŚ chyba okaże się korzonkiem... A Wy jak sądzicie?
Gigant puszcza rozgałęzienia i przedłuża pędy:
(sorry za kiepską ostrość, śpieszyło mi się)
A teraz zagadka: CO ROŚNIE NA MOICH KEIKACH??
Empe, zgadzam się z Moniką-to idzie korzonek tuż koło pędzika. Że też nie mógł znaleźć sobie lepszego miejsca-ciasno im będzie
Edyto dziękuję
U mnie ostatnio każdy dzień przynosi niespodzianki, albo przynajmniej nowości
10 korzonek powietrzny u Cytrynka już mnie nie zaskoczył:
Pierworodny pozazdrościł sąsiadom i przyśpieszył działania. Idzie mu drugi korzonek, a dziwne COŚ rośnie:
Tak sobie myślę, że tO COŚ chyba okaże się korzonkiem... A Wy jak sądzicie?
Gigant puszcza rozgałęzienia i przedłuża pędy:
(sorry za kiepską ostrość, śpieszyło mi się)
A teraz zagadka: CO ROŚNIE NA MOICH KEIKACH??
-
- 1000p
- Od: 17 maja 2010, o 09:55
Basiu to "coś" to na pewno korzeń ;)
A na keiku chyba rośnie brat bliźniak lub pęd
Gratuluje i korzeni i pędów
A na keiku chyba rośnie brat bliźniak lub pęd
Gratuluje i korzeni i pędów
- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Basiu, ale u Ciebie się dzieje pięknie i dużo
- Henrykbb
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małpko,Żabka dobrze kum/k/a,zgadzam się z nią.
BAsiu, jakież cuda...... Jak ja Ci zazdroszczę!!!! Widziałam wczoraj niesamowicie obsypane pąkami Phal. Białe i fioletowe. Zakochałam się totalnie... I widziałam Dendrobium Phal. Gdybym tak miała teraz trochę kasy na wydanie... O jaaa... ))))))))))) Te wszystkie korzonki, pędziki, przedłużenia... Coś pięknego. U mnie tak szaleje jeden tylko w sumie. Twoja przyjaciolka prześle Ci czasem parę fotek Twoich piękności gdy będziesz na wyjeździe?
Magda
-
- 500p
Moniś jakoś dziwnie się ten korzeń zaczynał, ale chyba faktycznie tak to się skończy-i dobrze, bo ma zaległości na tym polu.
Widzę, że i Ty i Henryk zgadzacie się z moimi podejrzeniami, też sądzę, że na keiku kluje się pęd. Na bliźniakach z resztą też
Kasiu dzięki
Magda przygotuj się na czekanie, te bestie nieźle nas potrafią przetrzymać, ja czekałam pond rok na jakiś własny ruch w doniczkach
Tak, na szczęście Ona lubi robić zdjęcia, więc będzie mi podsyłała co jakiś czas raporty jak tam wszystko rośnie
Widzę, że i Ty i Henryk zgadzacie się z moimi podejrzeniami, też sądzę, że na keiku kluje się pęd. Na bliźniakach z resztą też
Kasiu dzięki
Magda przygotuj się na czekanie, te bestie nieźle nas potrafią przetrzymać, ja czekałam pond rok na jakiś własny ruch w doniczkach
Tak, na szczęście Ona lubi robić zdjęcia, więc będzie mi podsyłała co jakiś czas raporty jak tam wszystko rośnie