Zapraszam Jadzia1 - 2009r.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Znalazłam inny eukomis EUCOMIS KROPKOWANY
EUCOMIS KROPKOWANY (numer 544453912)
EUCOMIS KROPKOWANY (numer 544453912)
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Jadziuniu, niedawno zaczęłam strona po stronie czytać Twój pierwszy wątek.
I wiesz?
Imponujesz mi...Masz piekny ogród.
( co dajesz papu swoim roslinkom- wielkie, napęczniałe jak bomby )
Wszędzie pięknie, czyściutko...Podziwiam Cię, Kochanie
Po drodze zakochałam sie w Teklusi( ma piekny usmiech laseczka).
A Gucia wręcz ubóstwiam Daaaaaj nową fotkę...czekam już od piątku
I wiesz?
Imponujesz mi...Masz piekny ogród.
( co dajesz papu swoim roslinkom- wielkie, napęczniałe jak bomby )
Wszędzie pięknie, czyściutko...Podziwiam Cię, Kochanie
Po drodze zakochałam sie w Teklusi( ma piekny usmiech laseczka).
A Gucia wręcz ubóstwiam Daaaaaj nową fotkę...czekam już od piątku
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Witajcie słoneczka kochane Dzień zapowiada się piękny , czasami za chmurek wygląda słoneczko i jest pięknie
*Agness u nas dziś już śnieg nie pada , ale troszeczkę go zostało po wczorajszym
* Tessko u nas jeden śnieg nie zszedł a napadało znowu mrozu raczej nie ma
*Moniu cieszę się ,że u Ciebie świeci słoneczko , u nas na razie pokazuje się ale bardzo nie śmiało
*Ido czytałam ,że byłaś w gościach u Geni Fajnie ,że mogłyście się spotkać , ja kiedyś spotkałam się z Ewą *Ewik* super kobita i też tak było jak pisałaś widziałyśmy się pierwszy raz ale rozmawiałyśmy ja gdybyśmy się znały od zawsze Obiecała ,że wiosną nas odwiedzi , trzymam ją za słowo
*rivendel Agnieszko Ty jak zwykle bardzo miło kochanie u nas jest tak normalnie . Już kiedyś pisałam to jest moja praca którą kocham i jeszcze dostaję za to pieniądze Nikt nie stoi mi nad głową nikt nie popędza , czas pracy , pracuję kiedy chcę , chodzi mi o godziny . Szefowa wspaniała kobieta
Kochanie ja mam tylko ogród na głowie,latem jeszcze duży dom , Wy pracujecie i zajmujecie się dziećmi , domem i ogrodem . To Was należy PODZIWIAĆ ,że potraficie to wszystko pogodzić
*Tu.ja masz rację z tego korzystają i inne roślinki
*Krysiu dziękuję Ci kochanie na pewno z korzystam i zamówię
*Kubanki witam miłego gościa Aniu kochanie spaceruj , choć teraz to chyba trochę zimno
Tak wyglądał dzisiejszy dzień
Życzę miłego dnia
**Nie ma ważniejszego zadanie na świecie,
jak bycie miłym i pełnym uroku.
Krzewić radość dokoła siebie,
promieniować szczęściem wokół,
rozlewać jasność na ciemnych drogach życia...
Czyż nie jest to wyświadczaniem innym
największej przysługi?
Victor Hugo, ***
*Agness u nas dziś już śnieg nie pada , ale troszeczkę go zostało po wczorajszym
* Tessko u nas jeden śnieg nie zszedł a napadało znowu mrozu raczej nie ma
*Moniu cieszę się ,że u Ciebie świeci słoneczko , u nas na razie pokazuje się ale bardzo nie śmiało
*Ido czytałam ,że byłaś w gościach u Geni Fajnie ,że mogłyście się spotkać , ja kiedyś spotkałam się z Ewą *Ewik* super kobita i też tak było jak pisałaś widziałyśmy się pierwszy raz ale rozmawiałyśmy ja gdybyśmy się znały od zawsze Obiecała ,że wiosną nas odwiedzi , trzymam ją za słowo
*rivendel Agnieszko Ty jak zwykle bardzo miło kochanie u nas jest tak normalnie . Już kiedyś pisałam to jest moja praca którą kocham i jeszcze dostaję za to pieniądze Nikt nie stoi mi nad głową nikt nie popędza , czas pracy , pracuję kiedy chcę , chodzi mi o godziny . Szefowa wspaniała kobieta
Kochanie ja mam tylko ogród na głowie,latem jeszcze duży dom , Wy pracujecie i zajmujecie się dziećmi , domem i ogrodem . To Was należy PODZIWIAĆ ,że potraficie to wszystko pogodzić
*Tu.ja masz rację z tego korzystają i inne roślinki
*Krysiu dziękuję Ci kochanie na pewno z korzystam i zamówię
*Kubanki witam miłego gościa Aniu kochanie spaceruj , choć teraz to chyba trochę zimno
Tak wyglądał dzisiejszy dzień
Życzę miłego dnia
**Nie ma ważniejszego zadanie na świecie,
jak bycie miłym i pełnym uroku.
Krzewić radość dokoła siebie,
promieniować szczęściem wokół,
rozlewać jasność na ciemnych drogach życia...
Czyż nie jest to wyświadczaniem innym
największej przysługi?
Victor Hugo, ***