W.o. Psach cz.8 (2009.09 - 2011.02)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Re: W.o. Psach cz.8 (2009.09 - ...)

Post »

Dzięki. Z Hery miałam wczesniej i byłam zadowolona, myślam jeszcze o Espree - moja fryzjerka ich używa.
Moja jest grzeczna u fryzjera, ale jak mnie nie widzi - więc albo siedze w poczekalni i widze ją w lustrze, albo ide do domu.
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

O!Widzę,że zapomniałam o Espree.Miałam i szampon i odżywkę.Jakoś nie przypadł mi do gustu.Dlatego wolę Gottlieba i chyba przy nim zostanę.
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Basiu chyba każdy, a przynajmniej większość piesków, przy obcej osobie inaczej się zachowuje. Jak byłam z poprzednim Bastim pierwszy raz u fryzjera to Pani powiedziała, żeby zostać, zeby maluch się nie bał. Ale nie dało rady nic przy nim zrobić, bo gryzł, szczekał, piszczał, ciągle na mnie patrzył prosząc o pomoc. Jak wyszłam odrazu się uspokoił i po chwili był już gotowy.

Dala słodki piesiu :) I jaki bieluteńki.
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Monikomiejmy nadzieję, że zaginionemu pieskowi jest dobrze :D smutne jednak, to, bo kiedyś kilka godzin nie było mojego pieska to okropnie rozpaczałam, ale na szczęście wróciła sama :wink:

dziewczyny, tak czytam o pielęgnacji waszych maluszków to ile to pracy, nawet przy moim dredziku nie ma tyle :wink: on jakoś za śniegiem nie przepada, nim wyjdzie do ogrodu muszę odśnieżyć jego trasę, bo wyjść nie chce, zrobi co musi i wraca do domu i kładzie się przy kaloryferze :wink: a u mnie śniegu powyżej kolan :roll:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Soniu naprawdę atwój piesek śniegu nie lubi? A myślałam, że wszystkie pieski lubią w nim nurkować...

Mój Basti, mimo że trzęsie się jak galaretka, niechce wracać do domu. A jak odśnieżamy podwórko to celowo podlatuje tak, żeby sypać śnieg na niego...
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Monisiutak, Kefir nie przepada za śniegiem, zrobił sobie ścieżkę do swoich punktów obserwacyjnych i tylko po nich chodzi, chyba za dużo jest śniegu, bo jak było go tyle, że zakryło ziemię to się tarzał i szalał, ale teraz już nie, ale to chyba przez te dredy, on nie lubi mokrych, w domu to wciąż leży na dywanie lub pod kaloryferem, czego nie robi, gdy jest suchy :wink:
wiem, że pieski uwielbiają śnieg, moje poprzednie dziewuchy też szalały i też podbiegały, by sypnąć na nie śniegiem, teraz jak sypnęłam na Kefira to zrobił krzywą minę i nie był zadowolony z pańci zabaw :wink:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Soniu no tak co tu się dziwić Kefirkowi... Przecież jego dredy jak są mokre muszą dużo ważyć... więc pewnie jest mu ciężko i zimno...
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Rodusik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2009, o 10:09

Post »

Dawno tu nie zaglądałam
Obrazek
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Dalu moim marzeniem kiedyś był Maltańczyk ;:196 może kiedyś wrócę jeszcze do tej rasy , piękne pieski , napisz proszę coś więcej na temat tej rasy jaki mają charakter i podejście do dzieci .Z tego co piszesz to często trzeba je czesać .
Rudosiku ale jesteś chciwusa tylko jedno zdjęcie ;:14 dawaj więcej , bardzo proszę ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Rodusik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2009, o 10:09

Post »

wrzuciłam tutaj zimę na na żywo
http://www.youtube.com/user/Rodi6
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Ale się przedziera :D moja z racji wzrosłu małego woli metode na zająca :lol: Pewnie małemu corgi też ciężko w takim wysokim śniegu :)
Awatar użytkownika
harpia411
200p
200p
Od: 8 paź 2009, o 16:50

Post »

DankaWS pisze:Dzięki. Z Hery miałam wczesniej i byłam zadowolona, myślam jeszcze o Espree - moja fryzjerka ich używa.
Moja jest grzeczna u fryzjera, ale jak mnie nie widzi - więc albo siedze w poczekalni i widzę ją w lustrze, albo ide do domu.

Kiedyś Hery były dobre,niestety jakość się pogorszyła.Od lat do czesania swoich Yorków uzywałam DEMELANT ACTIF byl rewelacyjny,nie było zadnych problemów z włosem, Od 2 lat jakość ich jest beznadziejna ;(
Przeszłam na kosmetyki Chris Christensen takie zachwalane...to dopiero jest badziewie,zniszczyłam psu włos tuz przed wystawą ;( Rok temu przeszłam na Lady Belle i jak na razie jestem zadowolona ;)cena względna,a i jakość dobra i wydajne!! a to tez wazne ;)
Kupuje to bez pośrednio u dystrybutora w Katowicach,prowadzi tez sprzedaż wysyłkową
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Dzięki Harpio. Nie ma to jak fachowa porada.
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”