Kwiaty Patrycji

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kwiaty Patrycji

Post »

Kochani cieszę się, że Wam się mój pokój z kwiatam podoba:)Bardzo mi miło czytać wasze komentarze:) ;:196 .
socurekOdłożony zyguś czeka;0.
APe[/b ]Oj wytrzymują , ale tata zaznaczył, że kwiaty mają być u mnie w pokoju. Na parapetach jego mam mu nie ustawiać.Ale parę przemyciłam i tam;)
kociara,AnjjaDziękuję ;:196
bool No faktycznie było ich na początku mało, ale jak zebrałam wszystkie moje w 1 miejsce to sie zrobiło sporo, a jak później mi się cosik spodobało i zachciało to dokupiłam i uzbierało sie tego tyle co widzicie, a jeszcze 4 wazoniki są pełne szczepek, które sie ukorzeniaja i nie wiem gdzie ja to upchnę:D:D :;230
Awatar użytkownika
socurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 02:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Filigranowa27 pisze:nie wiem gdzie ja to upchnę:D:D :;230
Słonko, z taką kreatywnością to na pewno gdzieś znajdziesz miejsce ;:180 Proszę tam dbać o zygusia dla mnie ;:224
x-F-7
---

Post »

Zuguś siedzi grzecznie na półeczce i nawet dostał osłonke z trawy hiacyntowej;) Czeka cierpliwie jak dasz znać;) ;:196

A żeby nie było tak cukierkowo to powiedzcie co robić, bo mój _aeschynantus_ marmurek stracił wszystkie liście . Nie ma ani za mokro ani za sucho:(.
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Patrycjo tak długo oglądałam zdjęcia z twojego pokoju, aż w końcu miałam wrażenie, że siedzę w środku tej "oranżerii" :D
Widziałam wiele domów (nie mieszkań), gdzie nie było nawet połowy roślin, które znajdują się na twoich 9 m kwadratowych :shock:
Obawiam się tylko, że kiedy one wszystkie urosną, to będziesz musiała zabrać klatkę z papugą pod pachę i wyprowadzić się...może do jakiegoś miłego chłopca z pustymi parapetami :;230
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
mika181
500p
500p
Od: 7 wrz 2011, o 19:49

Post »

pokój naprawde wygląda imponująco, jak się zdjęcia ogląda to kopara do ziemi opada a mój M na mnie wrzeszczy że mam za dużo kwiatów :evil: chyba muszę pokazać mu Twój wątek :D
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

mika, dopiero co pisałam to samo, że będę pokazywać moim zdjęcia, jak będą marudzić, że mam za dużo kwiatków.
Patrycjo, a jak wygląda doniczka z trawy hiacyntowej, bo przyznam, że nawet nie wiedziałam o istnieniu trawy hiacyntowej, a co dopiero o doniczkach z niej. :roll:
x-F-7
---

Post »

heliofitkaDziękuję. Mam ogromną nadzieję, że takiego kawalera znajdę, który zaakceptuje moje kwiaty również:) Lub będzie ich miłośnikiem i połączymy nasze wspólne kolekcje :;230 :;230 :;230
mika181zezwalam wszystkim, aby pokazywać moje pólki swoim M i niech na was już nie krzyczą, że przynosicie kolejny kwiatek do domu;)
rapunzel zdjęcie doniczki z trawy hiacyntowej:) Uwielbiam je.
Obrazek
Awatar użytkownika
socurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 02:10

Post »

Słońce, namyślam się i namyślam na tego storczusia... i chyba jednak wcześniej go będę chciała, bo wkrótce może być za zimno na wysyłkę :roll: a poza tym- może uda mi się jeszcz pocieszyć jego kwiatami? Tylko skąd ja pieniądze wezmę, pod kościół będę musiała iś na żebrach marznąć :;230
Awatar użytkownika
mika181
500p
500p
Od: 7 wrz 2011, o 19:49

Post »

Filigramowa27 ;:108 :D
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

Patrycjo, dziękuję bardzo, ze zaspokoiłaś moją ciekawość i to w tak ekspresowym tempie. :)
Doniczka bardzo fajnie wygląda, powiedziałabym, że wybitnie ekologicznie i zarazem nader estetycznie. U nas chyba nie ma takich, a jeśli są, to w tych sklepach jeszcze nie byłam.
Kompozycja w tej doniczce tez prezentuje się wspaniale, zwłaszcza, że ja mam hopla na punkcie kompozycji. ;:108
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

Patrycjo jak tam eksperyment z fitoniami ?
x-F-7
---

Post »

Andrzeju ponad połowa z tych co wsadziłam bezposrednio do ziemi padła, reszta się trzyma mocno, ale jeszcze nie podglądam czy mają korzonki. A te które wsadziłam do wody by nóżki moczyły maja maluteńkie korzoneczki;).
rapunzel bardzo proszę;).U mnie swego czasu było pełno tych doniczek w Obi i LM:). Ale nie dam rady kupić dla wszystkich kwiatków na raz bo 12 zł za 1 osłonke lub więcej to sporo przy takiej ilości kwiatków, ale chciałabym ,chciałabym nie ukrywam:D.
socurek pisałam że on juz przekwitł kochana!! Jak coś to pw.
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Patrycjo i z tymi osłonkami to Cię całkowicie rozumiem . Do kilku roślinek to można to to kupić ale przy ilościach no ten tego "lekko" większych to już spory wydatek ! A jak jeszcze są w sklepie roślinki to jak nic wybiorę roślinki podejrzewam że Ty też ;:180
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”