Moje rośliny doniczkowe
Re: Moje rośliny doniczkowe
Danusiu, znam ten sposób
Pomyślałam sobie, że za 3 miesiące będzie lepiej- część towarzystwa powędruje do szklarenki i na zewnątrz Byle do wiosny
Pomyślałam sobie, że za 3 miesiące będzie lepiej- część towarzystwa powędruje do szklarenki i na zewnątrz Byle do wiosny
- Pelidea
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2013, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu, ja też tego sposobu się łapię, ale nawet drugie piętro nie daje aż tyle możliwości.
Tylko w salonie mam wszystko ładnie "parterowo" rozstawione, żeby znajomi nie uznali mnie za wariartkę.
Tylko w salonie mam wszystko ładnie "parterowo" rozstawione, żeby znajomi nie uznali mnie za wariartkę.
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- onectica
- Od: 16 sie 2012, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Super zbiorówka!!
A ja właśnie nabyłam kolejne dwie odmiany
A ja właśnie nabyłam kolejne dwie odmiany
- Pelidea
Ależ czerwień, piękna. I zbiorowe fantastyczne.
Wiadomo, że każda dodatkowa doniczka, to sukces. Ale i tak zaraz pojawia się pytanie: no dobra, a następna gdzie?
Wiadomo, że każda dodatkowa doniczka, to sukces. Ale i tak zaraz pojawia się pytanie: no dobra, a następna gdzie?
Piękne kwitnienia Terracota subtelna, czerwona energetyczna
Z miejscem zawsze jest problem, ale tak sobie myślę, gdybym zbierała np stare samochody ..... potrzebowałabym dużo więcej miejsca
Z miejscem zawsze jest problem, ale tak sobie myślę, gdybym zbierała np stare samochody ..... potrzebowałabym dużo więcej miejsca
- ktoś
Lucy pisz szybciutko co nabyłaś nowego .Wiesz ,że po takich słowach ciekawość zżera .
Joasiu trzeba sobie zawsze powiedzieć , że jakoś to będzie . Trochę człowiek pokręci się po domu z doniczką w ręce i zawsze gdzieś upchnie.
Reniu masz rację . Gdy mąż będzie mi narzekał, że nie ma jak przejść , bo wszędzie doniczki , to tak mu odpowiem : ciesz się , że nie zbieram starych samochodów
ALFRESCO
miał być GIANT AMADEUS
PICOTEE z mixu
Reklamowałam pomyłki z mojsklepogrodniczy. To jest sklep z klasą . Wysłałam zdjęcia , uznano reklamację i już otrzymałam nowe cebule z pięknymi gratisami do ogrodu . Pozostaje mi tylko chwalić i chwalić
Joasiu trzeba sobie zawsze powiedzieć , że jakoś to będzie . Trochę człowiek pokręci się po domu z doniczką w ręce i zawsze gdzieś upchnie.
Reniu masz rację . Gdy mąż będzie mi narzekał, że nie ma jak przejść , bo wszędzie doniczki , to tak mu odpowiem : ciesz się , że nie zbieram starych samochodów
ALFRESCO
miał być GIANT AMADEUS
PICOTEE z mixu
Reklamowałam pomyłki z mojsklepogrodniczy. To jest sklep z klasą . Wysłałam zdjęcia , uznano reklamację i już otrzymałam nowe cebule z pięknymi gratisami do ogrodu . Pozostaje mi tylko chwalić i chwalić
Dobrze wiedzieć, który sklep jest godny zaufania Pomyłki w hippeastrach zdarzają się bardzo często.
U mnie zakwitło H. striatum- zdjęcie w wątku tematycznym
U mnie zakwitło H. striatum- zdjęcie w wątku tematycznym
- ktoś
Reniu lecę oglądać Te botaniczne odmiany są śliczne .
I znów piękne nowe roślinki .
Trochę człowiek pokręci się po domu z doniczką w ręce i zawsze gdzieś upchnie.
- nusia
- 1000p
- Od: 3 mar 2007, o 18:43
Danuś
Cudne odmiany.
U mnie nic nie kwitnie i nie zanosi się.
Cudne odmiany.
U mnie nic nie kwitnie i nie zanosi się.
- Febronia
- 200p
- Od: 30 wrz 2015, o 21:32
Danusiu, nie jesteś pierwszą osobą, u której Giant Amadeus okazał się być po prostu Amadeusem. Będziesz reklamować? Ja go także zakupiłam, ale u mnie ma dopiero 2 pąki, które nie wyglądają mi na odmianę GIANT.
Pozdrawiam
Ela
Ela
- Pelidea
I tej wersji się trzymajmy!ktoś pisze:trzeba sobie zawsze powiedzieć , że jakoś to będzie . Trochę człowiek pokręci się po domu z doniczką w ręce i zawsze gdzieś upchnie.
Wszystkie bielutkie piękne!!!