Moje storczyki - galeria zuzulec
- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32
Lucynko - jakoś nie mam ochoty na pożegnanie z Tobą Zresztą sama napisałaś, że być może to
decyzja tymczasowa... Nikt przecież nie będzie kasował, zamykał Twojego wątku !
Niech Twoje plany pięknie się poukładają, marzenia spełniają i.... wracaj do nas
Jestem przekonana, że za jakiś czas będziesz miała mnóstwo do pokazania, bo przecież masz całkiem
okazałą i różnorodną kolekcję storczyków. A zdanie, że "nic konkretnego nie wnosisz do wątku" świadczy
wyłącznie o Twojej skromności.
Na pewno wniosłaś tu wiele ciepła, życzliwości, pokazałaś wspaniałe zdjęcia, a z porad udzielanych Tobie, korzystalismy my wszyscy.
Ściskam Cię Lucynko i czekam na powrót
Pozdrawiam, Joanna
decyzja tymczasowa... Nikt przecież nie będzie kasował, zamykał Twojego wątku !
Niech Twoje plany pięknie się poukładają, marzenia spełniają i.... wracaj do nas
Jestem przekonana, że za jakiś czas będziesz miała mnóstwo do pokazania, bo przecież masz całkiem
okazałą i różnorodną kolekcję storczyków. A zdanie, że "nic konkretnego nie wnosisz do wątku" świadczy
wyłącznie o Twojej skromności.
Na pewno wniosłaś tu wiele ciepła, życzliwości, pokazałaś wspaniałe zdjęcia, a z porad udzielanych Tobie, korzystalismy my wszyscy.
Ściskam Cię Lucynko i czekam na powrót
Pozdrawiam, Joanna
-
- 500p
- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lucynko szkoda że nie będziesz miała czasu na nasze Forum ale wiem po sobie że życie różnie się układa i też mnie jakiś miesiąc na forum nie było, ale wróciłem. Mam nadzieję że równie szybko wrócisz. Dużo wniosłaś na naszym forum, dodawałas perfekcyjnie wykonane zdjęcia, korzystalismy z rad udzielanych Tobie. Powodzenia w dalszej uprawie twoich storczyków.
Platynko adres bloga jest kilka stron wcześniej na zdjęciu ;)
Platynko adres bloga jest kilka stron wcześniej na zdjęciu ;)
Wando, Koralino, Asiu, Jolcia, Platynko, Halinko, Soniu, Joasiu - Art, Agnes, Orchideomaniaku - dziękuję Wam Kochani za tak miłe słowa. Dopiero teraz tutaj zajrzałam i nawet nie wiecie jak miło mi się zrobiło czytając te wszystkie posty skierowane do mnie. Niejedna łza się w oku zakręciła po tym jak czytałam kolejne wpisy od Was.
Jesteście naprawdę wspaniali i mogę Wam obiecać, że nie zniknę na stałe. Wrócę do Was w odpowiednim czasie - a nim to nastąpi, to cichutko będę tutaj zaglądała, może od czasu do czasu coś tutaj wkleję ( jakaś epidemia u mnie nastąpiła - 8 pędów w Falenopsisach zaczyna rosnąć) ...
Jesteście naprawdę wspaniali i mogę Wam obiecać, że nie zniknę na stałe. Wrócę do Was w odpowiednim czasie - a nim to nastąpi, to cichutko będę tutaj zaglądała, może od czasu do czasu coś tutaj wkleję ( jakaś epidemia u mnie nastąpiła - 8 pędów w Falenopsisach zaczyna rosnąć) ...
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Zuzulec ! Przepiekne masz storczyki ! , przerózne gatunki... . W dodatku swietne zdjęcia no i sopra kolekcja . Przyjemnie popatrzeć na takie pieknotki , super ! . Pozdrawiam i miłego dnia zyczę !
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||