Moj zielony wątek - kwiato_maniaczka
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widziałam już Marzenki hibka - jest śliczny Mój długo walczył, ale wkońcu się poddał - nie było już szansy. Nie wiem dlaczego tak jest, ale wszystkie hibcie, które dostałam mają się dobrze, a tylko żółte (od Ciebie i Ilonki) padły A na nich najbardziej mi zależało
Jeśli będzie możliwość na wiosnę o jeszcze jeden kawałeczek, to będę Ci bardzo wdzięczna. Tym razem wsadzę w sam piasek - w ten sposób jeszcze mi żaden nie padł
Jeśli będzie możliwość na wiosnę o jeszcze jeden kawałeczek, to będę Ci bardzo wdzięczna. Tym razem wsadzę w sam piasek - w ten sposób jeszcze mi żaden nie padł
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
-
- 1000p
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Asiu
bo my mamy podobnego szkodnika z siostrą do Twojej Koko .Nasza jest krzyżówką shitzu z yorkiem.Ty się nie ciesz tak z małych szkodników,bo jak bedziesz musiała do nich wstawać w nocy i bawić się z nimi to dopiero przeżyjesz szok.Nasza Punia miała dwa małe ,ale to były szatany ,nie szczeniaki.
bo my mamy podobnego szkodnika z siostrą do Twojej Koko .Nasza jest krzyżówką shitzu z yorkiem.Ty się nie ciesz tak z małych szkodników,bo jak bedziesz musiała do nich wstawać w nocy i bawić się z nimi to dopiero przeżyjesz szok.Nasza Punia miała dwa małe ,ale to były szatany ,nie szczeniaki.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 1000p
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Tak to jest piękne > jak są w domu i można się z nimi bawi i nawet jak potraktują Twoje kwiatki jak sałatkę to też się śmiejesz że kochane łobuzy :Pmarzena 63 pisze:Asiu
Ale jak trzeba je wydać do innych domów wtedy już nie jest tak wesoło
Wiem > poznałam na własnej skórze > i teraz powiedziałam że jak by coś to żadnych zabaw
chociaż i tak będzie ich brak , ale te bliskie kontakty ... bardzo mi ich brakowało i tak dziwnie było jak nic nie trzeba było zasłaniać żeby kwiatki były bezpieczne :P
Sama zobaczysz > niesamowite przeżycie zazdroszcząc Ci tego całego zamieszania :P
Trzymam kciuki żeby wszystko było Ok :P
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Słodziutki szkudnik jest o 100 % lepszy niż szkodniki. Słodziutki psiaczek.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Figo masz rację .Jak pójdą do innych domów te małe szatanki,to długo jeszcze o nich się mysli.Jak one tam mają dobrze czy źle.My też obiecałyśmy sobie że przy następnych szczeniakach to koniec zabaw i rozpieszczania.a były jeszcze bardziej rozpuszczone niż pierwsze.Doszło do tego że spały z siostrą w łóżku,bo jak obudziły się w nocy to skomlały żeby je wziąć do siebie.No i spały do rana.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 1000p
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łał, jakie fajne nabyteczki. Ja też dostałam od Lucy takiego kaktusika, a zwie się Aporocactus flagelliformis
Moje doniczkowce i sukulenty
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21